Shtepi & Familje në shitje në Kosovë dhe Shqipëri

 • 4 foto
  TEDNA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 045587719
  furniture

  TEDNA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 045587719

  Jepim Me qera shatora karrika tavolina 045587719 ne gjdo koh ——————

  Vushtrri Sot, 02:14
  With agreement
 • 4 foto
  TEDNA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 045587719
  furniture

  TEDNA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 045587719

  Jepim Me qera shatora karrika tavolina 045587719 ne gjdo koh ——————

  Vushtrri Sot, 02:14
  With agreement
 • 3 foto
  TEDNA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044280873
  furniture

  TEDNA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044280873

  SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA NE GJDO KOH JENI TE MIR PRITUR TE NE GJENI SHERBIM TE SHPEJT KORREKT

  Vushtrri Sot, 02:14
  With agreement
 • 5 foto
  JAPIM ME QERA SHATORA TENDA KARRIKA 049343131
  furniture

  JAPIM ME QERA SHATORA TENDA KARRIKA 049343131

  JAPIM ME QERA SHERBIM SHATORA KARRIKA TAVOLINA NE GJDO KOH JENI TE MIR PRITUR SHERBIM TE SHPEJT KORR

  Prizren Sot, 02:14
  With agreement
 • 5 foto
  SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 049343131
  furniture

  SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 049343131

  JAPIM ME QERA NE SHERBIM SHATORA KARRIKA TAVOLINA NE GJDO KOH JENI TE MIR PRITUR SHERBIM TE SHPEJT K

  Prizren Sot, 02:14
  With agreement
 • 5 foto
  TEDNA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 049343131
  furniture

  TEDNA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 049343131

  JAPIM ME QERA SHATORA KARRIKA TAVOLINA NE GJDO KOH JENI TE MIR PRITUR SHERBIM TE SHPEJT KORREKT ME Q

  Vushtrri Sot, 02:13
  With agreement
 • 5 foto
  TEDNA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 049343131
  furniture

  TEDNA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 049343131

  JAPIM ME QERA SHATORA KARRIKA TAVOLINA NE GJDO KOH JENI TE MIR PRITUR SHERBIM TE SHPEJT KORREKT ME Q

  Vushtrri Sot, 02:13
  With agreement
 • 5 foto
  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 049343131
  furniture

  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 049343131

  JAPIM ME QERA SHATORA KARRIKA TAVOLINA NE GJDO KOH JENI TE MIR PRITUR SHERBIM TE SHPEJT KORREKT ME Q

  Vushtrri Sot, 02:13
  With agreement
 • 3 foto
  SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044280873
  furniture

  SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044280873

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA KARRIKA TAVOLINA NE GJDO KOH JENI TE MIR PRITUR 044280873 viber +38

  Novoberdë Sot, 02:12
  With agreement
 • 4 foto
  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044280873
  furniture

  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044280873

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA KARRIKA TAVOLINA NE GJDO KOH JENI TE MIR PRITUR 044280873 viber +38

  Podujevë Sot, 02:11
  With agreement
 • 0 foto
  Dritare
  furniture

  Dritare

  Shes 1 dritare me roletne

  Prishtinë Sot, 02:09
  With agreement
 • 2 foto
  SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA 045587719
  furniture

  SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA 045587719

  Jap me qera shatora karrika tavolina 045587719 ne gjdo koh jeni tmir pritur

  Gjilan Sot, 02:08
  With agreement
 • 4 foto
  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 049343131
  furniture

  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 049343131

  JAPIM ME QERA NE SHERBIM SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA NE GJDO KOH JENITE MIR PRITUR INFO +38349343

  Skënderaj Sot, 01:59
  With agreement
 • 5 foto
  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 049343131
  furniture

  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 049343131

  JAPIM ME QERA SHATORA KARRIKA TAVOLINA NE GJDO KOH JENI TE MIR PRITUR SHERBIM TE SHPEJT KORREKT ME Q

  Prizren Sot, 01:59
  With agreement
 • 3 foto
  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044280873
  furniture

  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044280873

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA KARRIKA TAVOLINA NE GJDO KOH JENI TE MIR PRITUR 044280873 viber +38

  Gllogoc Sot, 01:59
  With agreement
 • 5 foto
  TEDNA SHATORA KARRIKA TAVOLKNA ME QERA 049343131
  furniture

  TEDNA SHATORA KARRIKA TAVOLKNA ME QERA 049343131

  JAPIM ME QERA SHATORA KARRIKA TAVOLINA NE GJDO KOH JENI TE MIR PRITUR SHERBIM TE SHPEJT KORREKT ME Q

  Vushtrri Sot, 01:58
  With agreement
 • 5 foto
  JAPIM NE SHERBIM ME QERA TENDA TAVOLINA 049343131
  furniture

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA TENDA TAVOLINA 049343131

  JAPIM ME QERA SHATORA KARRIKA TAVOLINA NE GJDO KOH JENI TE MIR PRITUR SHERBIM TE SHPEJT KORREKT ME Q

  Prizren Sot, 01:58
  With agreement
 • 3 foto
  SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044280873
  furniture

  SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044280873

  LESHOJM ME QERA NE SHERBIM SHATORA KARIKA TAVOLINA KEMI DIMENZIONE TE NDRYSHME TE SHATORAV NE GJDO K

  Skënderaj Sot, 01:56
  With agreement
 • 3 foto
  TEDNA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA
  furniture

  TEDNA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA KARRIKA TAVOLINA NE GJDO KOH 044280873 viber 0038344280873

  Ferizaj Sot, 01:55
  With agreement
 • 4 foto
  SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044280873
  furniture

  SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044280873

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA KARRIKA TAVOLINA NE GJDO KOH JENI TE MIR PRITUR 044280873 viber +38

  Mitrovicë Sot, 01:54
  With agreement
 • 3 foto
  JAPIM ME QERA SHATORA KARRIKA TAVOLINA 045587719
  furniture

  JAPIM ME QERA SHATORA KARRIKA TAVOLINA 045587719

  japim ne sherbim me qera shatora karrika tavolina ne gjdo koh jeni te mir pritur 045587719

  Gllogoc Sot, 01:54
  With agreement
 • 7 foto
  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044280873
  furniture

  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044280873

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA KARRIKA TAVOLINA NE GJDO KOH JENI TE MIR PRITUR 044280873 viber +38

  Mitrovicë Sot, 01:53
  With agreement
 • 3 foto
  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA NE SHERBIM
  furniture

  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA NE SHERBIM

  Japum me qera shatora karrika tavolina per info ne 045587719 ne xhdo koh jeni tmir pritur

  Skënderaj Sot, 01:53
  With agreement
 • 4 foto
  SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 045587719
  furniture

  SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 045587719

  Japum me qera shatora karrika tavolina per info ne 045587719 ne xhdo koh jeni tmir pritur

  Skënderaj Sot, 01:53
  With agreement
 • 4 foto
  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA045587719
  furniture

  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA045587719

  Japum me qera shatora karrika tavolina per info ne 045587719 ne xhdo koh jeni tmir pritur

  Skënderaj Sot, 01:53
  With agreement
 • 4 foto
  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLKNA ME QERA 044280873
  furniture

  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLKNA ME QERA 044280873

  SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA NE GJDO KOH JENI TE MIR PRITUR TE NE GJENI SHERBIM TE SHPEJT KORREKT

  Vushtrri Sot, 01:53
  With agreement
 • 3 foto
  SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044280873
  furniture

  SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044280873

  LESHOJM ME QERA NE SHERBIM SHATORA KARRIKA TAVOLINA NE GJOD KOH JENI TE MIR PRITUR INFO 044280873

  Kamenicë Sot, 01:53
  With agreement
 • 9 foto
  ROLETA TE JASHTME - RRJETA KUNDER MIZAVE
  furniture

  ROLETA TE JASHTME - RRJETA KUNDER MIZAVE

  Super ofert nga Roleta Bliri Roleta të jashtme nga PVC(plastika) dhe ALUMINI Roletat punohen sipas

  Shtime Sot, 01:45
  With agreement
 • 8 foto
  ROLETA TE JASHTME NGA ALUMINI DHE PLASTIKA
  furniture

  ROLETA TE JASHTME NGA ALUMINI DHE PLASTIKA

  Roleta të jashtme nga PVC(plastika) dhe ALUMINI Roletat punohen sipas masave te dritares. Me gara

  Prizren Sot, 01:45
  With agreement
 • 9 foto
  PUNOJME ROLETA TE JASHTME - RRJETA PER MIZA
  furniture

  PUNOJME ROLETA TE JASHTME - RRJETA PER MIZA

  Super ofert nga Roleta Bliri Roleta të jashtme nga PVC(plastika) dhe ALUMINI Roletat punohen sipas

  Rahovec Sot, 01:45
  With agreement
 • 2 foto
  Tavolina dhome
  furniture

  Tavolina dhome

  Shiten tavolinat e dhomes , shume pak te perdorura Dimesioni 60x100x50

  Lipjan Sot, 01:39
  35.00 €
 • 3 foto
  Shes qeremidet qmimi i volitshum 0r4 481 885
  Building materials

  Shes qeremidet qmimi i volitshum 0r4 481 885

  Jan mbi 1500 copa shiten edhe pak gjindemi ne janjev info 044 481 885

  Lipjan Sot, 01:29
  1.00 €
 • 2 foto
  Komoda edhe kthesa
  furniture

  Komoda edhe kthesa

  Komoda ka ardh nga zvicrra fin re asht Per me shum na kontaktoni

  Shtime Sot, 01:27
  With agreement
 • 0 foto
  tavolin
  furniture

  tavolin

  Shes tavolin

  Prishtinë Sot, 01:25
  10.00 €
 • 1 foto
  Shporet me Nxemje Qendrore 30KW
  Technician and equipment

  Shporet me Nxemje Qendrore 30KW

  Kamin me nxemje qendrore 30Kw OFERT Qmimi 600 euro HARMONY SE Dimensionet e jashtëme: 61.5 x 45 x 1

  Ferizaj Sot, 01:24
  600.00 €
 • 0 foto
  Kamin me nxemje qendore 30kw
  Technician and equipment

  Kamin me nxemje qendore 30kw

  Kamin me nxemje qendrore 30Kw OFERT Qmimi 600 euro HARMONY SE Dimensionet e jashtëme: 61.5 x 45 x 1

  Ferizaj Sot, 01:22
  600.00 €
 • 4 foto
  RAFTA
  furniture

  RAFTA

  shitet një raft i vogel nje raft i madh Shanku + Fijoki tek Shanku . +38349242479

  Gllogoc Sot, 01:17
  With agreement
 • 3 foto
  rrobalarese Gorenje
  Technician and equipment

  rrobalarese Gorenje

  e perdorur, ne gjendje te rregullt. nje plastike e demtuar por qe rregullohet.

  Viti Sot, 01:17
  60.00 €
 • 4 foto
  Dyer blinduar e re210x100 antizjarr
  Building materials

  Dyer blinduar e re210x100 antizjarr

  Dyer blinduar e re kunder(anti) zjarr majtas hapen ardhGjermania. (210x100) Ngjyre bardhe&hiri.

  Prizren Sot, 01:15
  With agreement
 • 4 foto
  Dyer blinduar e re210x100 antizjarr
  Building materials

  Dyer blinduar e re210x100 antizjarr

  Dyer blinduar e re kunder(anti) zjarr majtas hapen ardhGjermania. (210x100) Ngjyre bardhe&hiri.

  Prizren Sot, 01:15
  With agreement
 • 0 foto
  Kuzhina Moderne me Porosi
  Cars and tools

  Kuzhina Moderne me Porosi

  #Kuzhina_DhomaGjumi_Komoda_Sanitari_Interier. #Kitchen_Bedroom_Tables_Sanitation_Interior. #Küche_Sc

  Gjilan Sot, 01:10
  With agreement
 • 2 foto
  She\'s kauqat
  furniture

  She\'s kauqat

  She\'s kauqat shum pak te perdorur

  Obiliq Sot, 01:10
  1.00 €
 • 10 foto
  Dhome Gjumi
  furniture

  Dhome Gjumi

  Dhome gjumi ne zbritje, eshte komplet ne gjendje shume te mire, nuk ka ndonje gerrvishje apo shenje

  Prishtinë Sot, 01:09
  495.00 €
 • 1 foto
  Shes mullirin e kafes per expreso
  Technician and equipment

  Shes mullirin e kafes per expreso

  Shes mullirin ne gjendje te rregull Tel 046176333 Viber 38344176333

  Pejë Sot, 01:09
  With agreement
 • 4 foto
  Cec
  Cars and tools

  Cec

  Shesim cec shumm te mir

  Prishtinë Sot, 01:09
  With agreement
 • 3 foto
  Shiten karrika plastike per terase
  furniture

  Shiten karrika plastike per terase

  Shes 32 karrika plastike te paperdorura, jane blere para 1 viti 18 euro copa Shitet 10 euro copa, Qm

  Prishtinë Sot, 01:02
  10.00 €
 • 3 foto
  Friz per qebaptore , akullore
  Technician and equipment

  Friz per qebaptore , akullore

  Shitet frizi per qebaptore diner akullore i parapar per restorante e gjera te tilla esht ne gjendje

  Gjilan Sot, 00:57
  150.00 €
 • 4 foto
  SEVER 9
  Technician and equipment

  SEVER 9

  SEVER 9

  Podujevë Sot, 00:57
  50.00 €
 • 1 foto
  Shiten urgjent
  furniture

  Shiten urgjent

  Shiten kauqat ne gjendje shum te mire , jane te mveshura dhe nuk jan perdor as nje her ,

  Prishtinë Sot, 00:43
  250.00 €
 • 0 foto
  Frizi 410 Litra Shum i Rujtun me Qmim Volitshem
  Technician and equipment

  Frizi 410 Litra Shum i Rujtun me Qmim Volitshem

  Shitet Frizi Obodin 410 Litra Shum i Ruajtur Gjendje te Rregullt Arsyja Shitjes Mos Perdorimi Qmimi

  Gjilan Sot, 00:37
  With agreement