Shtepi & Familje në shitje në Tiranë

 • 0 foto
  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.
  furniture

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi gu...

  Tiranë Dje, 15:16
  1.00 €
 • 0 foto
  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.
  furniture

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi gu...

  Tiranë Dje, 09:38
  1.00 €
 • 0 foto
  Blejme mobilje te përdorura me cmime të mira si dhoma gjumi dollapi guzhina kënde tavolina me karrige elektroshtepiake etj nr 068 55 55 888
  Cars and tools

  Blejme mobilje te përdorura me cmime të mira si dhoma gjumi dollapi guzhina kënde tavolina me karrige elektroshtepiake etj nr 068 55 55 888

  Blejme ...

  Tiranë Dje, 07:54
  With agreement
 • 0 foto
  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.
  furniture

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi gu...

  Tiranë 30 September 19:28
  1.00 €
 • 0 foto
  Blejme
  furniture

  Blejme

  Blejme ...

  Tiranë 30 September 07:37
  With agreement
 • 0 foto
  Blejme mobilje te përdorura me cmime të mira si dhoma gjumi dollapi guzhina kënde tavolina me karrige elektroshtepiake etj nr 068 55 55 888
  furniture

  Blejme mobilje te përdorura me cmime të mira si dhoma gjumi dollapi guzhina kënde tavolina me karrige elektroshtepiake etj nr 068 55 55 888

  Blejme mobilje te përdorura me cmime të ...

  Tiranë 29 September 07:17
  With agreement
 • 0 foto
  Blejm mobilhe te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.
  furniture

  Blejm mobilhe te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi gu...

  Tiranë 28 September 20:05
  1.00 €
 • 0 foto
  Blejme
  furniture

  Blejme

  Blejme ...

  Tiranë 28 September 12:43
  With agreement
 • 0 foto
  Blejm mobilje perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.
  furniture

  Blejm mobilje perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.

  Blejm mobilje te perdome dhoma gjumi guz...

  Tiranë 28 September 09:51
  1.00 €
 • 0 foto
  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.
  furniture

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi gu...

  Tiranë 27 September 16:34
  1.00 €
 • 0 foto
  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.
  furniture

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi gu...

  Tiranë 26 September 17:32
  1.00 €
 • 0 foto
  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende .0682120053.
  furniture

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende .0682120053.

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi gu...

  Tiranë 26 September 08:01
  1.00 €
 • 1 foto
  Dyshek me ajër
  furniture

  Dyshek me ajër

  Dyshek Ajri i firmes intex me permasat 1...

  Tiranë 26 September 07:34
  4,300.00 Lek
 • 0 foto
  Blejm mobilje te perdoreme dhoa gjmi guzhina dhe kende 0682120053.
  furniture

  Blejm mobilje te perdoreme dhoa gjmi guzhina dhe kende 0682120053.

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi gu...

  Tiranë 25 September 18:26
  1.00 €
 • 0 foto
  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.
  furniture

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi gu...

  Tiranë 24 September 21:20
  1.00 €
 • 1 foto
  Oturak per femije dhe karrike per femije 10 euro
  furniture

  Oturak per femije dhe karrike per femije 10 euro

  Oturak ne forme karrikeje per femije 5 e...

  Tiranë 24 September 14:02
  10.00 €
 • 1 foto
  Govat per femije
  furniture

  Govat per femije

  Govat me.permasa te mesme per te lare fe...

  Tiranë 24 September 13:48
  10.00 €
 • 3 foto
  Karroce ngrenje per femije 50 euro
  furniture

  Karroce ngrenje per femije 50 euro

  Karroc ngrenje per femije. Behet edhe ta...

  Tiranë 24 September 13:43
  50.00 €
 • 5 foto
  Karroce pee femije + canten e saj 90euro
  furniture

  Karroce pee femije + canten e saj 90euro

  Karroc pee femije. Behet edhe ulese edhe...

  Tiranë 24 September 13:39
  90.00 €
 • 0 foto
  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.
  furniture

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi gu...

  Tiranë 24 September 12:42
  1.00 €
 • 0 foto
  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.
  furniture

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi gu...

  Tiranë 23 September 11:54
  1.00 €
 • 3 foto
  2 divane dhe dollap
  furniture

  2 divane dhe dollap

  Shiten dy divane nga 100 euro secili Do...

  Tiranë 23 September 10:16
  200.00 €
 • 0 foto
  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.
  furniture

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi gu...

  Tiranë 22 September 09:49
  1.00 €
 • 0 foto
  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhona dhe kende 0682120053.
  furniture

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhona dhe kende 0682120053.

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi gu...

  Tiranë 21 September 21:09
  1.00 €
 • 3 foto
  Poltrone dentisti
  Technician and equipment

  Poltrone dentisti

  Poltrone dentisti, gjendje pune e perdor...

  Tiranë 21 September 12:26
  700.00 €
 • 4 foto
  Kapak Mbylles per Tostier Philips HD2395
  Technician and equipment

  Kapak Mbylles per Tostier Philips HD2395

  Ky eshte kapaku mbylles per: Tostier Phi...

  Tiranë 21 September 08:23
  1,000.00 Lek
 • 4 foto
  Braun Silk-Expert Pro 5 PL5137 IPL
  Technician and equipment

  Braun Silk-Expert Pro 5 PL5137 IPL

  Braun Silk-Expert Pro 5 PL5137 Origjinal...

  Tiranë 21 September 08:22
  40,000.00 Lek
 • 0 foto
  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.
  furniture

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi gu...

  Tiranë 20 September 10:01
  1.00 €
 • 0 foto
  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.
  furniture

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi g...

  Tiranë 19 September 17:54
  1.00 €
 • 0 foto
  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.
  furniture

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi gu...

  Tiranë 19 September 08:43
  1.00 €
 • 0 foto
  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.
  furniture

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi gu...

  Tiranë 17 September 17:35
  1.00 €
 • 0 foto
  OKAZION JEPET ME QERA 200 M2 ELBASAN
  Building materials

  OKAZION JEPET ME QERA 200 M2 ELBASAN

  Jepet me qera, 200 m2. Elbasan, afër pal...

  Tiranë 17 September 09:48
  400.00 €
 • 0 foto
  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.
  furniture

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi gu...

  Tiranë 17 September 07:52
  1.00 €
 • 0 foto
  Blejm mobilje te perdorme djoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.
  furniture

  Blejm mobilje te perdorme djoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi gu...

  Tiranë 16 September 18:38
  1.00 €
 • 0 foto
  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.
  furniture

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi gu...

  Tiranë 16 September 11:46
  1.00 €
 • 0 foto
  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhona dhe kende 0682120053.
  furniture

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhona dhe kende 0682120053.

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gkumi gu...

  Tiranë 15 September 15:27
  1.00 €
 • 0 foto
  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.
  furniture

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhina dhe kende 0682120053.

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi gu...

  Tiranë 15 September 10:05
  1.00 €
 • 0 foto
  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhia 0682120053.he kende 068
  furniture

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi guzhia 0682120053.he kende 068

  Blejm mobilje te perdorme dhoma gjumi gu...

  Tiranë 14 September 17:37
  1.00 €
 • 9 foto
  Shiten mobilje te ndryshme te gjitha 35 mije leke ose vec
  furniture

  Shiten mobilje te ndryshme te gjitha 35 mije leke ose vec

  Shiten mobilje te ndryshme per sallon, ...

  Tiranë 14 September 14:44
  35,000.00 Lek
 • 4 foto
  Shiten mobilje guzhine
  furniture

  Shiten mobilje guzhine

  Shiten bufe ,tavolin guzhine dhe kristal...

  Tiranë 14 September 14:42
  900.00 €
 • 2 foto
  Shitet nje etazher dhe nje Portmonto druri
  furniture

  Shitet nje etazher dhe nje Portmonto druri

  Shiten dy mobilje shume te vecanta prej ...

  Tiranë 14 September 14:39
  35,000.00 Lek
 • 7 foto
  SHITEN DY KREVATE TEKE ME GJITHE DYSHEK DHE ZGARE
  furniture

  SHITEN DY KREVATE TEKE ME GJITHE DYSHEK DHE ZGARE

  Krevatet jane material druri shume pak t...

  Tiranë 14 September 14:37
  35,000.00 Lek
 • 4 foto
  Krevat Femijesh, Dyshek Dormeo, dhuratë govate për Bebin.
  furniture

  Krevat Femijesh, Dyshek Dormeo, dhuratë govate për Bebin.

  Krevat femijesh me personazhe kukullash ...

  Tiranë 14 September 14:37
  18,000.00 Lek
 • 5 foto
  Abazure me CMIM KOSTOJE ne shumice.
  furniture

  Abazure me CMIM KOSTOJE ne shumice.

  Shiten abazhure te ndryshem me cmim kost...

  Tiranë 14 September 14:31
  65.00 €
 • 1 foto
  SHITET ETAZHIER
  furniture

  SHITET ETAZHIER

  Shitet etazhier ne gjendje shume te mire...

  Tiranë 14 September 14:22
  500.00 €
 • 8 foto
  Ekspresa italian - OKAZION
  Cars and tools

  Ekspresa italian - OKAZION

  Shiten ekspresa te ardhur nga italia te ...

  Tiranë 14 September 14:16
  40,000.00 Lek
 • 2 foto
  1 abazhur me 3 llampa \n3 braçeta ne gjendje te mire
  furniture

  1 abazhur me 3 llampa \n3 braçeta ne gjendje te mire

  Shitet nje abazhur me 3 llampa 3 braçet...

  Tiranë 14 September 14:07
  3,500.00 Lek
 • 1 foto
  Tavoline mesi ne gjendje shume te mire
  furniture

  Tavoline mesi ne gjendje shume te mire

  Tavoline mesi ne gjendje shume te mire ...

  Tiranë 14 September 14:07
  5,500.00 Lek
 • 2 foto
  F.A.N Shteresë sfungjeri për dyshekë 180 X 200 .
  Technician and equipment

  F.A.N Shteresë sfungjeri për dyshekë 180 X 200 .

  Shitet për arsye mospërdorimi . Prodhim ...

  Tiranë 14 September 14:03
  60.00 €
 • 2 foto
  Zgarë me dru ose qymyr e re Landmann Gjermane .
  Technician and equipment

  Zgarë me dru ose qymyr e re Landmann Gjermane .

  Shitet per arsye mosperdorimi ....

  Tiranë 14 September 14:03
  70.00 €