Sport & Rekreacion në shitje në Kosovë dhe Shqipëri

 • 4 foto
  Ka humbur Macja ju lutem
  Pets

  Ka humbur Macja ju lutem

  Ka humbur macja macoku mashkull rusian b...

  Gjilan Dje, 20:51
  With agreement
 • 1 foto
  Shiten stepa aerobie
  Sports equipment

  Shiten stepa aerobie

  Stepa aerobie me dy nivele. https://ins...

  Tiranë Dje, 13:06
  3,000.00 Lek
 • 3 foto
  Digital PIano (Piano Digjitale)
  Musical instruments and equipment

  Digital PIano (Piano Digjitale)

  Piano me mekanizem cekici, 88 tasta, esh...

  Tiranë Dje, 12:25
  560.00 €
 • 1 foto
  Shiten pesha per shtange
  Sports equipment

  Shiten pesha per shtange

  Shiten pesha shtange dhe girash 15kg, 10...

  Tiranë 30 September 19:12
  350.00 Lek
 • 1 foto
  Shitet bosht shtange
  Sports equipment

  Shitet bosht shtange

  Bosht shtange me vidosje 180 cm 4500 lek...

  Tiranë 30 September 19:12
  3,500.00 Lek
 • 3 foto
  Kotele per adoptim
  Pets

  Kotele per adoptim

  Kotele 2muajshe te mesuara me reren me u...

  Tiranë 30 September 01:03
  100.00 €
 • 2 foto
  Kotele siberiane
  Pets

  Kotele siberiane

  WhatsApp nummer: +32 460224753 Kotele si...

  Istog 29 September 14:04
  200.00 €
 • 2 foto
  Iris dhe flokë të shkurtra britanike
  Pets

  Iris dhe flokë të shkurtra britanike

  WhatsApp nummer: +32 460224753. Për ne I...

  Istog 29 September 14:04
  200.00 €
 • 1 foto
  Këlyshët pomeranez të racës së pastër
  Pets

  Këlyshët pomeranez të racës së pastër

  WhatsApp nummer: +32 460224753 Pomerania...

  Istog 29 September 13:59
  200.00 €
 • 1 foto
  Këlyshët Golden Retriever
  Pets

  Këlyshët Golden Retriever

  WhatsApp nummer: +32 460224753 Një pjell...

  Istog 29 September 13:55
  200.00 €
 • 1 foto
  Shiten kelysh bulldog super francez
  Pets

  Shiten kelysh bulldog super francez

  WhatsApp nummer: +32 460224753 Bulldog f...

  Istog 29 September 13:54
  200.00 €
 • 1 foto
  Këlyshët e ëmbla të rritur në shtëpi Maltipoo
  Pets

  Këlyshët e ëmbla të rritur në shtëpi Maltipoo

  WhatsApp nummer: +32 460224753 Ne kemi t...

  Istog 29 September 13:54
  200.00 €
 • 1 foto
  Këlyshët e bukur Shih Tzu
  Pets

  Këlyshët e bukur Shih Tzu

  WhatsApp nummer: +32 460224753 Ne kemi l...

  Istog 29 September 13:54
  200.00 €
 • 1 foto
  Këlyshët Shiba Inu
  Pets

  Këlyshët Shiba Inu

  WhatsApp nummer: +32 460224753 Këto buku...

  Istog 29 September 13:53
  200.00 €
 • 1 foto
  Këlyshët e mirë të Yorkshire terrier
  Pets

  Këlyshët e mirë të Yorkshire terrier

  WhatsApp nummer: +32 460224753 Këto buku...

  Istog 29 September 13:53
  200.00 €
 • 1 foto
  Këlyshët Beagle të zbutur nga shoqëria
  Pets

  Këlyshët Beagle të zbutur nga shoqëria

  WhatsApp nummer: +32 460224753 Këto buku...

  Istog 29 September 13:53
  200.00 €
 • 1 foto
  Shitet Bulldog anglez
  Pets

  Shitet Bulldog anglez

  WhatsApp nummer: +32 460224753. Të bukur...

  Istog 29 September 13:52
  200.00 €
 • 1 foto
  Iris dhe flokë të shkurtra britanike
  Pets

  Iris dhe flokë të shkurtra britanike

  WhatsApp nummer: +32 460224753. Për ne I...

  Istog 29 September 13:52
  200.00 €
 • 1 foto
  Këlyshët husky siberianë
  Pets

  Këlyshët husky siberianë

  WhatsApp nummer: +32 460224753. këto buk...

  Istog 29 September 13:51
  200.00 €
 • 1 foto
  Këlyshët Chihuahua shumë të dashur
  Pets

  Këlyshët Chihuahua shumë të dashur

  WhatsApp nummer: +32 460224753 këlysh Ch...

  Istog 29 September 13:51
  200.00 €
 • 1 foto
  Këlyshët Rottweiler me origjinë
  Pets

  Këlyshët Rottweiler me origjinë

  WhatsApp nummer: +32 460224753 Shiten ke...

  Istog 29 September 13:51
  200.00 €
 • 1 foto
  Këlyshët e bukur 12 javësh me argjilë
  Pets

  Këlyshët e bukur 12 javësh me argjilë

  WhatsApp nummer: +32 460224753 meshkuj d...

  Istog 29 September 13:51
  200.00 €
 • 1 foto
  Këlyshët Jack Russell
  Pets

  Këlyshët Jack Russell

  WhatsApp nummer: +32 460224753. Shesim n...

  Istog 29 September 13:50
  200.00 €
 • 1 foto
  Këlyshët e bariut gjerman
  Pets

  Këlyshët e bariut gjerman

  WhatsApp nummer: +32 460224753Kemi një p...

  Istog 29 September 13:50
  200.00 €
 • 1 foto
  Këlyshët Chow Chow
  Pets

  Këlyshët Chow Chow

  WhatsApp nummer: +32 460224753. Këto buk...

  Istog 29 September 13:50
  200.00 €
 • 1 foto
  Këlyshët Akita inu
  Pets

  Këlyshët Akita inu

  WhatsApp nummer: +32 460224753 Këto buku...

  Istog 29 September 13:50
  200.00 €
 • 1 foto
  Këlyshët maltezë të lindur këtu, të bukur dhe të vegjël që zgjasin
  Pets

  Këlyshët maltezë të lindur këtu, të bukur dhe të vegjël që zgjasin

  WhatsApp nummer: +32 460224753Këto bukur...

  Istog 29 September 13:50
  200.00 €
 • 1 foto
  Iris dhe flokë të sdfdhkurtra britanike
  Pets

  Iris dhe flokë të sdfdhkurtra britanike

  WhatsApp nummer: +32 460224753. Për ne I...

  Istog 29 September 13:48
  200.00 €
 • 1 foto
  Këlyshët Cane Corso ngjyrë blu
  Pets

  Këlyshët Cane Corso ngjyrë blu

  WhatsApp nummer: +32 460224753. Këto buk...

  Istog 29 September 13:48
  200.00 €
 • 1 foto
  Këlyshët Boxer të disponueshëm tani janë gati
  Pets

  Këlyshët Boxer të disponueshëm tani janë gati

  WhatsApp nummer: +32 460224753 Këlyshët ...

  Istog 29 September 13:47
  200.00 €
 • 6 foto
  Iris dhe flokë të shkurtra britanike
  Pets

  Iris dhe flokë të shkurtra britanike

  WhatsApp nummer: +32 460224753. Për ne I...

  Istog 29 September 13:47
  200.00 €
 • 1 foto
  Iris dhe flokë të shkddurtra britanike
  Pets

  Iris dhe flokë të shkddurtra britanike

  WhatsApp nummer: +32 460224753. Për ne I...

  Istog 29 September 13:46
  200.00 €
 • 6 foto
  Princesha mini chihuahua
  Pets

  Princesha mini chihuahua

  Princesha mini chihuahuas, këlyshët më t...

  Tiranë 29 September 12:00
  With agreement
 • 2 foto
  Patika TN
  Clothing / Shoes / Hours

  Patika TN

  shitet Patikat TN patikat jane te rej...

  Prishtinë 29 September 11:17
  250.00 €
 • 3 foto
  Këlyshët maltezë, whatsapp në +40734158507
  Pets

  Këlyshët maltezë, whatsapp në +40734158507

  Këlyshët maltezë, Këlyshët e bukur malt...

  Durrës 29 September 07:39
  With agreement
 • 3 foto
  Në dispozicion këlyshët pomeranianë. whatsapp në +37063781556
  Pets

  Në dispozicion këlyshët pomeranianë. whatsapp në +37063781556

  Në dispozicion këlyshët pomeranianë. 12...

  Durrës 29 September 07:35
  With agreement
 • 3 foto
  yorkshire štenci su dostupni
  Pets

  yorkshire štenci su dostupni

  yorkshire štenci su dostupni Rodovni yo...

  Vlorë 29 September 07:33
  With agreement
 • 1 foto
  Në dispozicion këlyshët beagle.
  Pets

  Në dispozicion këlyshët beagle.

  Njoftim, bullgodi ynë femër anglez lindi...

  Korçë 29 September 07:31
  With agreement
 • 3 foto
  Në dispozicion këlyshët Maltipoo
  Pets

  Në dispozicion këlyshët Maltipoo

  Në dispozicion këlyshët Maltipoo Këlysh...

  Suharekë 29 September 07:29
  250.00 €
 • 3 foto
  Në dispozicion këlyshët Lebrador whatsapp+37063781556
  Pets

  Në dispozicion këlyshët Lebrador whatsapp+37063781556

  Në dispozicion këlyshët Lebrador Këlysh...

  Durrës 29 September 07:26
  With agreement
 • 3 foto
  Në dispozicion këlyshët e vegjël Cavapo
  Pets

  Në dispozicion këlyshët e vegjël Cavapo

  Në dispozicion këlyshët e vegjël Cavapo ...

  Durrës 29 September 07:24
  With agreement
 • 3 foto
  Këlyshët e bulldogut francez të disponueshëm whatsapp at+37063781556
  Pets

  Këlyshët e bulldogut francez të disponueshëm whatsapp at+37063781556

  Këlyshët e bulldogut francez të disponue...

  Durrës 29 September 07:21
  With agreement
 • 2 foto
  Kotele britanike me flokë të shkurtër
  Pets

  Kotele britanike me flokë të shkurtër

  Kotele britanike me flokë të shkurtër 1...

  Durrës 29 September 07:19
  With agreement
 • 2 foto
  Këlysh Pembroke Welsh Corgi në dispozicion
  Pets

  Këlysh Pembroke Welsh Corgi në dispozicion

  Këlysh Pembroke Welsh Corgi në dispozici...

  Tiranë 29 September 07:17
  With agreement
 • 3 foto
  Qenush i madh qimedredhur mbretëror
  Pets

  Qenush i madh qimedredhur mbretëror

  Djali i madh qimedredhur i bardhë i disp...

  Tiranë 28 September 20:22
  With agreement
 • 2 foto
  Nokta simplex
  Sports equipment

  Nokta simplex

  shitet detektori i ri pa perdorum...

  Prishtinë 28 September 11:09
  350.00 €
 • 1 foto
  Yamaha ARIUS YDP-145 88-Key Console Digital Piano with Bench (Dark Rosewood)
  Musical instruments and equipment

  Yamaha ARIUS YDP-145 88-Key Console Digital Piano with Bench (Dark Rosewood)

  PËRSHKRIM I PRODUKTIT: Produkt krejt i ...

  Ferizaj 28 September 09:35
  900.00 €
 • 5 foto
  Këlyshët e kuqe qimedredhur lodër
  Pets

  Këlyshët e kuqe qimedredhur lodër

  Këlyshët e kuqe qimedredhur lodër, ata ...

  Tiranë 27 September 21:49
  With agreement
 • 3 foto
  Fustane mbremjesh ne shitje me shumice
  Clothing / Shoes / Hours

  Fustane mbremjesh ne shitje me shumice

  Shiten 125 fustane mbremjesh dhe disa ko...

  Tiranë 27 September 20:45
  2,500.00 €
 • 14 foto
  Bariu belg - Malinois
  Pets

  Bariu belg - Malinois

  Litter A në dispozicion për rezervim, 1...

  Tiranë 27 September 09:32
  With agreement