Shtepi & Familje në shitje në Rajoni i Lezhës

 • 5 foto
  Motorrsharr lulesh
  Cars and tools

  Motorrsharr lulesh

  Shitet motorri i luleve gjendje perfekte

  Lezhë Sot, 07:49
  120.00 €
 • 3 foto
  Trapon dhe vidator me ajer
  Cars and tools

  Trapon dhe vidator me ajer

  Trapon dhe vidator me ajer

  Lezhë Sot, 07:48
  50.00 €
 • 1 foto
  Paisje palestre
  Cars and tools

  Paisje palestre

  Shitet 50 euro

  Lezhë Sot, 07:46
  50.00 €
 • 6 foto
  Valixhe guzhine (luge thika piruj) ORIGJINALE
  furniture

  Valixhe guzhine (luge thika piruj) ORIGJINALE

  Valixhe me thika, pirunj, luge ushqimi,

  Lezhë Sot, 07:44
  150.00 €
 • 3 foto
  Kolltuqe komplet 100€
  furniture

  Kolltuqe komplet 100€

  Shiten komplet 100 euro, jane ne gjendje

  Lezhë Sot, 07:43
  100.00 €
 • 4 foto
  Radiator per kaldaj ncetsie
  Technician and equipment

  Radiator per kaldaj ncetsie

  Shiten 3radiator per kaldaj ncetesie nje

  Lezhë Dje, 22:13
  160.00 €
 • 5 foto
  Plug nderrim krahu Hapse Thika freze
  Cars and tools

  Plug nderrim krahu Hapse Thika freze

  Plug per hapje kanali me rrote dhe regji

  Lezhë Dje, 16:26
  With agreement
 • 3 foto
  Damixhane qelqi me ruajtje plastike të rinj
  Cars and tools

  Damixhane qelqi me ruajtje plastike të rinj

  Damixhan me thurrje plastike. Përdoret g

  Lezhë Dje, 16:26
  With agreement
 • 3 foto
  Motor Pompa me lende djegese
  Cars and tools

  Motor Pompa me lende djegese

  Pompat me lende djegese Jane efikase me

  Lezhë Dje, 16:26
  With agreement
 • 0 foto
  Prese me kriko D 30 cm kapaciteti 30 kg
  Cars and tools

  Prese me kriko D 30 cm kapaciteti 30 kg

  Prese me kriko D 30 cm kapaciteti 30 kg

  Lezhë Dje, 16:25
  With agreement
 • 2 foto
  Kuti Plastike per Vegla Disa Llojesh
  Building materials

  Kuti Plastike per Vegla Disa Llojesh

  Kuti plastike per vegla Disa llojesh

  Lezhë Dje, 16:25
  With agreement
 • 3 foto
  Mulli bluarje 1800 W 2800RPM 0682081891
  Cars and tools

  Mulli bluarje 1800 W 2800RPM 0682081891

  Mulli bluarje 1800 W 2800RPM, kapaciteti

  Lezhë Dje, 16:25
  With agreement
 • 0 foto
  Betoniere me Motor dhe Elektromotor
  Building materials

  Betoniere me Motor dhe Elektromotor

  Betoniere me Motor benzine the fuqive te

  Lezhë Dje, 16:24
  With agreement
 • 2 foto
  SHITET Elektromotorr (i Ri)
  Cars and tools

  SHITET Elektromotorr (i Ri)

  SHITET Elektromotorr (i Ri)

  Lezhë Dje, 16:24
  With agreement
 • 0 foto
  Vibrator betoni . 5.5 zorre G.Stone
  Building materials

  Vibrator betoni . 5.5 zorre G.Stone

  Vegel pune me perdorim te gjere ne ndert

  Lezhë Dje, 16:24
  With agreement
 • 3 foto
  Mulli Bluarje 2.2 kW kapaciteti 68kg/ora
  Cars and tools

  Mulli Bluarje 2.2 kW kapaciteti 68kg/ora

  Mulli bluarje 2.2 kW kapaciteti 68kg/ora

  Lezhë Dje, 16:23
  With agreement
 • 4 foto
  Grup Pompe uji me Polexho 550liter/minuti
  Cars and tools

  Grup Pompe uji me Polexho 550liter/minuti

  Grup Pompe uji me Polexho 550liter/minut

  Lezhë Dje, 16:23
  With agreement
 • 0 foto
  Makineri shtrydhese rrushi manuale e maluar ??
  Cars and tools

  Makineri shtrydhese rrushi manuale e maluar ??

  Makineri shtrydhese rrushi manuale e mal

  Lezhë Dje, 16:23
  With agreement
 • 3 foto
  Forma Kollonash Armatur Rrethore JEPEN ME QERA
  Building materials

  Forma Kollonash Armatur Rrethore JEPEN ME QERA

  Kollonat Rrethore jane Ø 30 dhe Ø 40

  Lezhë Dje, 16:22
  With agreement
 • 0 foto
  Prerese bari me benzine
  Cars and tools

  Prerese bari me benzine

  Prerëse bari 52 CC - motor me 2 kohë ben

  Lezhë Dje, 16:22
  With agreement
 • 2 foto
  Korrse Bari (e re)
  Cars and tools

  Korrse Bari (e re)

  Korrse bari

  Lezhë Dje, 16:17
  With agreement
 • 2 foto
  Kthyse Hekuri manuale
  Building materials

  Kthyse Hekuri manuale

  Kthyse hekuri manuale

  Lezhë Dje, 16:16
  With agreement
 • 2 foto
  Plug me dy krahe
  Cars and tools

  Plug me dy krahe

  Plug me dy krahe

  Lezhë Dje, 16:16
  With agreement
 • 1 foto
  Shitet Mulli bluarje Italian ??
  Cars and tools

  Shitet Mulli bluarje Italian ??

  Shitet mulli bluarje italiane me tre sit

  Lezhë Dje, 16:01
  With agreement
 • 1 foto
  Thika per freze toke Disa Lloje
  Cars and tools

  Thika per freze toke Disa Lloje

  Thika për frezat e tokës. Thikat e frezë

  Lezhë Dje, 16:01
  With agreement
 • 1 foto
  Shitet Zorre Vibratori G-stone
  Building materials

  Shitet Zorre Vibratori G-stone

  Shitet zorr vibratori G stone

  Lezhë Dje, 16:01
  With agreement
 • 1 foto
  Tapatrice vere e vogel me bokulla plastike
  Cars and tools

  Tapatrice vere e vogel me bokulla plastike

  Tapatricja e shisheve ndihmon në vendosj

  Lezhë Dje, 16:00
  With agreement
 • 1 foto
  Kultivator me 3 thika
  Cars and tools

  Kultivator me 3 thika

  Kultivator me 3 thika

  Lezhë Dje, 16:00
  With agreement
 • 1 foto
  Shishe vere 0.75 lt, qelqi, jeshile
  Cars and tools

  Shishe vere 0.75 lt, qelqi, jeshile

  Shishe vere \"Toskano\" 0.75 l, prej qel

  Lezhë Dje, 16:00
  With agreement
 • 1 foto
  Vide skele betoni
  Building materials

  Vide skele betoni

  Vide skele betoni

  Lezhë Dje, 15:59
  With agreement
 • 1 foto
  Morsetë betoformë, Ø4 mm deri Ø14 mm(Te reja dhe Perdoruna)
  Building materials

  Morsetë betoformë, Ø4 mm deri Ø14 mm(Te reja dhe Perdoruna)

  Morsetë betoformë, Ø4 mm deri Ø14 mm

  Lezhë Dje, 15:59
  With agreement
 • 1 foto
  Çelës morsete rapid, Ø4 mm deri Ø14 mm
  Building materials

  Çelës morsete rapid, Ø4 mm deri Ø14 mm

  Çelës morsete rapid, Ø4 mm deri Ø14 mm

  Lezhë Dje, 15:59
  With agreement
 • 1 foto
  Parango me zinxhir
  Cars and tools

  Parango me zinxhir

  Parango me zinxhir E re

  Lezhë Dje, 15:59
  With agreement
 • 2 foto
  Sebrator Motorri Robin 5hp
  Cars and tools

  Sebrator Motorri Robin 5hp

  Sebrator

  Lezhë Dje, 15:58
  With agreement
 • 2 foto
  Sebrator Motorr Honda 5.5 hp
  Cars and tools

  Sebrator Motorr Honda 5.5 hp

  Sebrator

  Lezhë Dje, 15:57
  With agreement
 • 3 foto
  Makin Per nxjerrje Mjalti
  Cars and tools

  Makin Per nxjerrje Mjalti

  Makin per nxjerrje mjalti

  Lezhë Dje, 15:57
  With agreement
 • 1 foto
  Pompa uji zhytese per pus 1500W
  Cars and tools

  Pompa uji zhytese per pus 1500W

  Pompa uji zhytese per pus 1500W, inoks m

  Lezhë Dje, 15:56
  With agreement
 • 3 foto
  Makineri Mjalti Inoksi
  Cars and tools

  Makineri Mjalti Inoksi

  Makineri Mjalti Inoksi

  Lezhë Dje, 15:55
  With agreement
 • 2 foto
  Shitet Zgara Inoksi
  Cars and tools

  Shitet Zgara Inoksi

  Shitet zgar inoksi

  Lezhë Dje, 15:54
  With agreement
 • 6 foto
  Shitet Kriket per terheqje
  Cars and tools

  Shitet Kriket per terheqje

  Kriket per skafa ,motorra uji,

  Lezhë Dje, 15:54
  With agreement
 • 1 foto
  Plug për hapje kanali me rregjistër lartësie
  Cars and tools

  Plug për hapje kanali me rregjistër lartësie

  Plug për hapje kanali me rregjistër lart

  Lezhë Dje, 15:53
  With agreement
 • 1 foto
  Cikrik tubi pompe
  Cars and tools

  Cikrik tubi pompe

  Cikrik tubi pompe. E ndërtuar prej mater

  Lezhë Dje, 15:52
  With agreement
 • 3 foto
  Pjesë Për Motorra Rubin Te gjitha modelet
  Cars and tools

  Pjesë Për Motorra Rubin Te gjitha modelet

  Karburatore Filter ajri Çels motorri

  Lezhë Dje, 15:51
  With agreement
 • 4 foto
   Karburatore per Honda dhe Robin te ndryshem
  Cars and tools

  Karburatore per Honda dhe Robin te ndryshem

  Karburatore te ndryshme

  Lezhë Dje, 15:51
  With agreement
 • 1 foto
  Fshese oborri me motorr
  Cars and tools

  Fshese oborri me motorr

  Ideal për të pastruar kopshtin e gjethev

  Lezhë Dje, 15:50
  With agreement
 • 1 foto
  Shitet Gure bango
  Cars and tools

  Shitet Gure bango

  Gure bango

  Lezhë Dje, 15:50
  With agreement
 • 3 foto
  Manjeta per motorra te ndryshem
  Cars and tools

  Manjeta per motorra te ndryshem

  Manjeta

  Lezhë Dje, 15:49
  With agreement
 • 1 foto
  Shiten Goma Betoniere te Reja
  Cars and tools

  Shiten Goma Betoniere te Reja

  Goma betoniere

  Lezhë Dje, 15:49
  With agreement
 • 2 foto
  Vidator Makita Professional (çmim i arsyshem)
  Cars and tools

  Vidator Makita Professional (çmim i arsyshem)

  Vidiator Makita

  Lezhë Dje, 15:48
  With agreement
 • 2 foto
  Vidator Makita Professional (çmim i arsyshem)
  Cars and tools

  Vidator Makita Professional (çmim i arsyshem)

  Vidator Makita Professional

  Lezhë Dje, 15:47
  With agreement