Sport & Rekreacion në shitje në Rajoni i Lezhës

 • 4 foto
  Qen spic
  Pets

  Qen spic

  Mashkull 2 muajsh rrac e paster...

  Lezhë Sot, 11:54
  160.00 €
 • 4 foto
  qen spic
  Pets

  qen spic

  Qen spic mashkull rrac e paster...

  Lezhë Dje, 20:14
  160.00 €
 • 2 foto
  Kawai CA49 Digital Piano with Matching Bench (White)
  Musical instruments and equipment

  Kawai CA49 Digital Piano with Matching Bench (White)

  PËRSHKRIM I PRODUKTIT: Produkt krejt i r...

  Lezhë Dje, 19:40
  1,200.00 €
 • 2 foto
  Shiten kelysh pomeranez boo.
  Pets

  Shiten kelysh pomeranez boo.

  Shiten kelysh pomeranez boo. këlysh të t...

  Kurbin Dje, 14:22
  850.00 €
 • 2 foto
  Shiten kelysh pomeranez
  Pets

  Shiten kelysh pomeranez

  Shiten kelysh pomeranez 12 javësh i vaks...

  Kurbin 30 November 23:48
  With agreement
 • 10 foto
  Kotele persiane
  Pets

  Kotele persiane

  Mace persiane rrace e paster 100% 1 Mas...

  Lezhë 30 November 15:49
  250.00 €
 • 3 foto
  këlyshët Yorkie
  Pets

  këlyshët Yorkie

  këlyshët Yorkie Kemi këlyshë Yorkie mesh...

  Mirditë 29 November 10:38
  300.00 €
 • 4 foto
  Qen ne shitje
  Pets

  Qen ne shitje

  Shiten kelysh mini spitz 100%rrace e pas...

  Lezhë 29 November 09:32
  130.00 €
 • 3 foto
  Spic
  Pets

  Spic

  Meshkuj mosha 2 muajsh rraca 100%...

  Lezhë 28 November 17:44
  160.00 €
 • 4 foto
  Spic
  Pets

  Spic

  Mashkull 2 muajsh rrac e paster...

  Lezhë 28 November 13:18
  180.00 Lek
 • 3 foto
  Spic
  Pets

  Spic

  Meshkuj rrac e paster 2 muajsh...

  Lezhë 27 November 10:35
  170.00 Lek
 • 3 foto
  Këlyshët e bukur Shih Tzu
  Pets

  Këlyshët e bukur Shih Tzu

  Këlyshët e bukur Shih Tzu Ne kemi të gji...

  Kurbin 27 November 03:21
  300.00 €
 • 2 foto
  Pastor Belg
  Pets

  Pastor Belg

  Shes Pastor belg 2 vjec ,400 euro ...

  Kurbin 26 November 16:08
  400.00 €
 • 4 foto
  qen spic
  Pets

  qen spic

  Meshkuj rraca e paster mosha 2 muajsh...

  Lezhë 25 November 20:30
  170.00 Lek
 • 3 foto
  Mbreti i kalorësisë Karli
  Pets

  Mbreti i kalorësisë Karli

  Mbreti i kalorësisë Karli Shes qimedredh...

  Kurbin 25 November 15:55
  300.00 €
 • 4 foto
  qen spic
  Pets

  qen spic

  Mashkuj mosha 2 muajsh rraca e paster c...

  Lezhë 24 November 18:13
  180.00 Lek
 • 3 foto
  KRISHTLINDJE TË MREKULLUESHME DHE PERSIA
  Pets

  KRISHTLINDJE TË MREKULLUESHME DHE PERSIA

  KRISHTLINDJE TË MREKULLUESHME DHE PERSIA...

  Kurbin 24 November 10:41
  300.00 €
 • 0 foto
  presa canario ne shitje
  Pets

  presa canario ne shitje

  Rrece e paster nga ishujt Grankanaria te...

  Kurbin 23 November 15:39
  700.00 €
 • 6 foto
  Mini spiz ne shitje
  Pets

  Mini spiz ne shitje

  Shiten kelysh mini spiz .100% rrace e pa...

  Lezhë 23 November 08:44
  130.00 €
 • 3 foto
  `` Të dashur dashamirës të racës Rottweiler, ju
  Pets

  `` Të dashur dashamirës të racës Rottweiler, ju

  `` Të dashur dashamirës të racës Rottwei...

  Mirditë 23 November 08:41
  300.00 €
 • 4 foto
  qen spic
  Pets

  qen spic

  meshkuj mosha 2 muajsh rrac e paster...

  Lezhë 22 November 18:57
  180.00 Lek
 • 3 foto
  Në dispozicion këlyshët e yorkshire
  Pets

  Në dispozicion këlyshët e yorkshire

  Në dispozicion këlyshët e yorkshire Këly...

  Kurbin 22 November 06:53
  With agreement
 • 0 foto
  Shiten bubat
  Pets

  Shiten bubat

  Jan rrace e vogel te interesuarit kontak...

  Lezhë 22 November 05:15
  150.00 €
 • 3 foto
  `` Të dashur dashamirës të racës Rottweiler, ju
  Pets

  `` Të dashur dashamirës të racës Rottweiler, ju

  `` Të dashur dashamirës të racës Rottwei...

  Lezhë 21 November 04:53
  300.00 €
 • 5 foto
  Qen spic
  Pets

  Qen spic

  Meshkuj mosha 2 muajsh rrac e paster...

  Lezhë 20 November 18:26
  180.00 Lek
 • 2 foto
  Shiten kelysh Golden Retriever
  Pets

  Shiten kelysh Golden Retriever

  Shiten kelysh Golden Retriever Këlyshët ...

  Kurbin 20 November 11:31
  With agreement
 • 3 foto
  Shiten klysh Rottwailer King
  Pets

  Shiten klysh Rottwailer King

  Shiten klysh Rottwailer King siper rrac ...

  Lezhë 20 November 10:55
  With agreement
 • 4 foto
  Spic
  Pets

  Spic

  meshkuj...

  Lezhë 19 November 21:55
  180.00 Lek
 • 3 foto
  spica
  Pets

  spica

  meshkuj mosha 2 muajsh rrac e paster...

  Lezhë 19 November 12:42
  180.00 Lek
 • 4 foto
  Spic
  Pets

  Spic

  Meshkuj mosha 2 muajsh rraca 100%...

  Lezhë 18 November 18:11
  180.00 Lek
 • 3 foto
  Qen spic
  Pets

  Qen spic

  meshkuj rraca 100% mosha 2 muajsh...

  Lezhë 18 November 10:11
  180.00 Lek
 • 3 foto
  qen spic
  Pets

  qen spic

  Vetem meshkuj mosha 2 muajsh rraca 100%...

  Lezhë 16 November 18:58
  180.00 Lek
 • 4 foto
  Qen spica
  Pets

  Qen spica

  meshkuj mosha 2 muajsh...

  Lezhë 16 November 07:32
  180.00 Lek
 • 3 foto
  Këlyshët pomeranez
  Pets

  Këlyshët pomeranez

  Këlyshët pomeranez Ata u kontrolluan nga...

  Lezhë 16 November 05:28
  300.00 €
 • 2 foto
  Qen spitz
  Pets

  Qen spitz

  4 meshkuj mosha 2 muajsh...

  Lezhë 14 November 11:02
  200.00 Lek
 • 3 foto
  Këlyshët e bulldogut anglez
  Pets

  Këlyshët e bulldogut anglez

  Këlyshët e bulldogut anglez Ata janë thj...

  Mirditë 14 November 06:23
  300.00 €
 • 3 foto
  retriever i artë
  Pets

  retriever i artë

  retriever i artë Shes qimedredhur mashku...

  Mirditë 14 November 06:01
  300.00 €
 • 2 foto
  Në dispozicion kotele britanike me flokë të shkurtër
  Pets

  Në dispozicion kotele britanike me flokë të shkurtër

  Në dispozicion kotele britanike me flokë...

  Mirditë 8 November 16:31
  300.00 €
 • 3 foto
  Këlyshët pomeranez
  Pets

  Këlyshët pomeranez

  Këlyshët pomeranez Ata u kontrolluan nga...

  Kurbin 8 November 06:12
  300.00 €
 • 3 foto
  Pomeranianë të trajnuar mirë
  Pets

  Pomeranianë të trajnuar mirë

  Pomeranianë të trajnuar mirë Këlyshët do...

  Kurbin 7 November 08:04
  With agreement
 • 3 foto
  këlyshët Yorkie
  Pets

  këlyshët Yorkie

  këlyshët Yorkie Kemi këlyshë Yorkie mash...

  Kurbin 7 November 08:03
  300.00 €
 • 9 foto
  Arme paintball
  Sports equipment

  Arme paintball

  Shiten komplet pajisjesh paintballi ne...

  Lezhë 6 November 15:09
  With agreement
 • 2 foto
  Shitet foni e kompletuar
  Musical instruments and equipment

  Shitet foni e kompletuar

  Shitet foni e kompletuar: -Dynacord+Rrak...

  Kurbin 6 November 08:36
  1.00 Lek
 • 1 foto
  SHITET FONIA E KOMPLETUAR
  Musical instruments and equipment

  SHITET FONIA E KOMPLETUAR

  ...

  Kurbin 6 November 08:36
  With agreement
 • 4 foto
  Shiten dy bokse JBL
  Musical instruments and equipment

  Shiten dy bokse JBL

  Teksti Shiten dy bokse JBL MPro 12 inç 3...

  Kurbin 6 November 08:35
  With agreement
 • 3 foto
  Ուելսյան Pembroke Corgis
  Pets

  Ուելսյան Pembroke Corgis

  Ուելսյան Pembroke Corgis Ուելսյան Pembro...

  Kurbin 4 November 07:29
  300.00 €
 • 1 foto
  Ofertë e të vitit 2023:whatsapp:0022997351844
  Musical instruments and equipment

  Ofertë e të vitit 2023:whatsapp:0022997351844

  Ofertë e besueshme e kredisë në fund të ...

  Mirditë 3 November 18:43
  20,000.00 €
 • 1 foto
  Ofertë e të vitit 2023:whatsapp:0022997351844
  Musical instruments and equipment

  Ofertë e të vitit 2023:whatsapp:0022997351844

  Ofertë e besueshme e kredisë në fund të ...

  Lezhë 3 November 17:27
  40,000.00 €
 • 3 foto
  Të dashur adhurues të racës Rottweiler, ju
  Pets

  Të dashur adhurues të racës Rottweiler, ju

  Të dashur adhurues të racës Rottweiler, ...

  Mirditë 3 November 03:26
  300.00 €
 • 3 foto
  Uau, KRISHTLINDJE TË ADHURUESHME DHE
  Pets

  Uau, KRISHTLINDJE TË ADHURUESHME DHE

  Uau, KRISHTLINDJE TË ADHURUESHME DHE KOT...

  Kurbin 2 November 05:00
  300.00 €