Kurs per ArchiCAD

Price: With agreement
Kurs per ArchiCAD

details

posted
2 February 19:39
category
Biznes & Punësime > Sherbime
country
Kosovo > Prishtina region > Pristina

Description


-19 vite eksperiencë me kurse
-30 libra të botuara dhe ribotuara
-mësimdhënsit profesional
-kursi eksluzivisht praktikë

Kontaktet:

Tel: +383(0)44 213 937
E-mail: shkollainformatika@gmail.com
www.shkollainformatika.com
www.facebook.com/shkollainformatika


Similar ads