Sherbime
Prishtinë

Sherbime në shitje në Prishtinë

 • 0 foto
  euro paleta Blej 045541222
  services

  euro paleta Blej 045541222

  euro paleta blej 045541222...

  Prishtinë 30 September 23:21
  5.00 €
 • 6 foto
  TENDA SHATORA TAVOLINA DHE KARRIKA ME QERA 045587719
  services

  TENDA SHATORA TAVOLINA DHE KARRIKA ME QERA 045587719

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA K...

  Prishtinë 14 September 15:06
  With agreement
 • 1 foto
  Instagrama Per Biznese
  services

  Instagrama Per Biznese

  045204050 Ba...

  Prishtinë 14 September 15:04
  With agreement
 • 5 foto
  SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 045 58 77 19
  services

  SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 045 58 77 19

  japim ne sherbim karrika shatora tavoina...

  Prishtinë 14 September 15:04
  With agreement
 • 12 foto
  TENDA SHATORA TAVOLINA DHE KARRIKA ME QERA 044280873
  services

  TENDA SHATORA TAVOLINA DHE KARRIKA ME QERA 044280873

  SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA N...

  Prishtinë 14 September 15:02
  With agreement
 • 12 foto
  TENDA DIMRORE SHATORA DHE KARRIKA TAVOLINA 044280873
  services

  TENDA DIMRORE SHATORA DHE KARRIKA TAVOLINA 044280873

  SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA N...

  Prishtinë 14 September 15:02
  With agreement
 • 5 foto
  Kompania e Specializuar per Renovime ,Ngjyrosje etj
  services

  Kompania e Specializuar per Renovime ,Ngjyrosje etj

  046 194 980 +38346194980 Punojm edhe ne ...

  Prishtinë 14 September 14:41
  With agreement
 • 6 foto
  HAPUM KANALIZIME KUZHIN,BANJO 24H
  services

  HAPUM KANALIZIME KUZHIN,BANJO 24H

  Bejm hapjen dhe pastrimin e kanalizimeve...

  Prishtinë 14 September 14:40
  With agreement
 • 7 foto
  RENOVIME TE OBJEKTEVE SHTEPI,BANESA ETJ
  services

  RENOVIME TE OBJEKTEVE SHTEPI,BANESA ETJ

  Numri :046 194 980 Viber : +38346194980 ...

  Prishtinë 14 September 14:37
  With agreement
 • 8 foto
  Austria Renovim \'\'Bejme Renovim prej A-ZH
  services

  Austria Renovim \'\'Bejme Renovim prej A-ZH

  Austria Renovim eshte firm e specjalizua...

  Prishtinë 14 September 14:34
  With agreement
 • 0 foto
  Tenda shatora tavolina dhe karrika me qera 044280873
  services

  Tenda shatora tavolina dhe karrika me qera 044280873

  ...

  Prishtinë 14 September 14:33
  With agreement
 • 7 foto
  Kompani e Specializuar per hapjen dhe pastrimin e gypave
  services

  Kompani e Specializuar per hapjen dhe pastrimin e gypave

  Sherbimi 24/7 Lokacioni:Prishtine dhe Ra...

  Prishtinë 14 September 14:30
  With agreement
 • 12 foto
  JAPIM ME QERA KRANIN 24 dhe 34 metra LARTSI
  services

  JAPIM ME QERA KRANIN 24 dhe 34 metra LARTSI

  Petriti...

  Prishtinë 14 September 14:30
  With agreement
 • 5 foto
  KANALIZIME - BEJM HAPJEN E KANALIZIMEV :banjo,kuzh
  services

  KANALIZIME - BEJM HAPJEN E KANALIZIMEV :banjo,kuzh

  Bejm hapjen e te gjithave kanalizimeve n...

  Prishtinë 14 September 14:28
  With agreement
 • 4 foto
  Tenda shatora tavolina ne sherbim
  services

  Tenda shatora tavolina ne sherbim

  ...

  Prishtinë 14 September 14:28
  With agreement
 • 5 foto
  BEJME ZHBLLOKIMIN E GYPAVE TE KANALIZIMIT
  services

  BEJME ZHBLLOKIMIN E GYPAVE TE KANALIZIMIT

  Bejme hapjen dhe zhbllokimin dhe pastrim...

  Prishtinë 14 September 14:27
  With agreement
 • 6 foto
  TENDA SHATORA TAVOLINA DHE KARRIKA ME QERA 044280873
  services

  TENDA SHATORA TAVOLINA DHE KARRIKA ME QERA 044280873

  ...

  Prishtinë 14 September 14:27
  With agreement
 • 5 foto
  Kompania e Specializuar per Renovime ,Ngjyrosje etj
  services

  Kompania e Specializuar per Renovime ,Ngjyrosje etj

  046 194 980 +38346194980 Punojm edhe ne ...

  Prishtinë 14 September 14:22
  With agreement
 • 4 foto
  Tedna shatora tavolian dhe   Karrika me qera 044280873
  services

  Tedna shatora tavolian dhe Karrika me qera 044280873

  ...

  Prishtinë 14 September 14:22
  With agreement
 • 4 foto
  Tenda tavolina shatora me ne sherbim 044280873
  services

  Tenda tavolina shatora me ne sherbim 044280873

  ...

  Prishtinë 14 September 14:21
  With agreement
 • 4 foto
  Tenda shatora tavolina dhe    Karrika me qera 044280873
  services

  Tenda shatora tavolina dhe Karrika me qera 044280873

  ...

  Prishtinë 14 September 14:21
  With agreement
 • 7 foto
  RENOVIME TE OBJEKTEVE SHTEPI,BANESA ETJ
  services

  RENOVIME TE OBJEKTEVE SHTEPI,BANESA ETJ

  Numri :046 194 980 Viber : +38346194980 ...

  Prishtinë 14 September 14:20
  With agreement
 • 6 foto
  HAPUM KANALIZIME KUZHIN,BANJO 24H
  services

  HAPUM KANALIZIME KUZHIN,BANJO 24H

  Bejm hapjen dhe pastrimin e kanalizimeve...

  Prishtinë 14 September 14:19
  With agreement
 • 8 foto
  Austria Renovim \'\'Bejme Renovim prej A-ZH
  services

  Austria Renovim \'\'Bejme Renovim prej A-ZH

  Austria Renovim eshte firm e specjalizua...

  Prishtinë 14 September 14:17
  With agreement
 • 0 foto
  Tenda shatora tavolina dhe karrika me qera
  services

  Tenda shatora tavolina dhe karrika me qera

  ...

  Prishtinë 14 September 14:16
  With agreement
 • 4 foto
  Tenda shatora tavolina dhe karrika me qera
  services

  Tenda shatora tavolina dhe karrika me qera

  ...

  Prishtinë 14 September 14:15
  With agreement
 • 7 foto
  Kompani e Specializuar per hapjen dhe pastrimin e gypave
  services

  Kompani e Specializuar per hapjen dhe pastrimin e gypave

  Sherbimi 24/7 Lokacioni:Prishtine dhe Ra...

  Prishtinë 14 September 14:11
  With agreement
 • 5 foto
  BEJME ZHBLLOKIMIN E GYPAVE TE KANALIZIMIT
  services

  BEJME ZHBLLOKIMIN E GYPAVE TE KANALIZIMIT

  Bejme hapjen dhe zhbllokimin dhe pastrim...

  Prishtinë 14 September 14:09
  With agreement
 • 5 foto
  KANALIZIME - BEJM HAPJEN E KANALIZIMEV :banjo,kuzh
  services

  KANALIZIME - BEJM HAPJEN E KANALIZIMEV :banjo,kuzh

  Bejm hapjen e te gjithave kanalizimeve n...

  Prishtinë 14 September 14:06
  With agreement
 • 5 foto
  Kompania e Specializuar per Renovime ,Ngjyrosje etj
  services

  Kompania e Specializuar per Renovime ,Ngjyrosje etj

  046 194 980 +38346194980 Punojm edhe ne ...

  Prishtinë 14 September 14:03
  With agreement
 • 6 foto
  HAPUM KANALIZIME KUZHIN,BANJO 24H
  services

  HAPUM KANALIZIME KUZHIN,BANJO 24H

  Bejm hapjen dhe pastrimin e kanalizimeve...

  Prishtinë 14 September 14:01
  With agreement
 • 7 foto
  RENOVIME TE OBJEKTEVE SHTEPI,BANESA ETJ
  services

  RENOVIME TE OBJEKTEVE SHTEPI,BANESA ETJ

  Numri :046 194 980 Viber : +38346194980 ...

  Prishtinë 14 September 13:58
  With agreement
 • 8 foto
  Austria Renovim \'\'Bejme Renovim prej A-ZH
  services

  Austria Renovim \'\'Bejme Renovim prej A-ZH

  Austria Renovim eshte firm e specjalizua...

  Prishtinë 14 September 13:56
  With agreement
 • 7 foto
  Kompani e Specializuar per hapjen dhe pastrimin e gypave
  services

  Kompani e Specializuar per hapjen dhe pastrimin e gypave

  Sherbimi 24/7 Lokacioni:Prishtine dhe Ra...

  Prishtinë 14 September 13:54
  With agreement
 • 5 foto
  BEJME ZHBLLOKIMIN E GYPAVE TE KANALIZIMIT
  services

  BEJME ZHBLLOKIMIN E GYPAVE TE KANALIZIMIT

  Bejme hapjen dhe zhbllokimin dhe pastrim...

  Prishtinë 14 September 13:51
  With agreement
 • 5 foto
  KANALIZIME - BEJM HAPJEN E KANALIZIMEV :banjo,kuzh
  services

  KANALIZIME - BEJM HAPJEN E KANALIZIMEV :banjo,kuzh

  Bejm hapjen e te gjithave kanalizimeve n...

  Prishtinë 14 September 13:47
  With agreement
 • 5 foto
  Kompania e Specializuar per Renovime ,Ngjyrosje etj
  services

  Kompania e Specializuar per Renovime ,Ngjyrosje etj

  046 194 980 +38346194980 Punojm edhe ne ...

  Prishtinë 14 September 13:46
  With agreement
 • 6 foto
  HAPUM KANALIZIME KUZHIN,BANJO 24H
  services

  HAPUM KANALIZIME KUZHIN,BANJO 24H

  Bejm hapjen dhe pastrimin e kanalizimeve...

  Prishtinë 14 September 13:42
  With agreement
 • 7 foto
  RENOVIME TE OBJEKTEVE SHTEPI,BANESA ETJ
  services

  RENOVIME TE OBJEKTEVE SHTEPI,BANESA ETJ

  Numri :046 194 980 Viber : +38346194980 ...

  Prishtinë 14 September 13:40
  With agreement
 • 8 foto
  Austria Renovim \'\'Bejme Renovim prej A-ZH
  services

  Austria Renovim \'\'Bejme Renovim prej A-ZH

  Austria Renovim eshte firm e specjalizua...

  Prishtinë 14 September 13:39
  With agreement
 • 7 foto
  Kompani e Specializuar per hapjen dhe pastrimin e gypave
  services

  Kompani e Specializuar per hapjen dhe pastrimin e gypave

  Sherbimi 24/7 Lokacioni:Prishtine dhe Ra...

  Prishtinë 14 September 13:34
  With agreement
 • 5 foto
  KANALIZIME - BEJM HAPJEN E KANALIZIMEV :banjo,kuzh
  services

  KANALIZIME - BEJM HAPJEN E KANALIZIMEV :banjo,kuzh

  Bejm hapjen e te gjithave kanalizimeve n...

  Prishtinë 14 September 13:33
  With agreement
 • 5 foto
  BEJME ZHBLLOKIMIN E GYPAVE TE KANALIZIMIT
  services

  BEJME ZHBLLOKIMIN E GYPAVE TE KANALIZIMIT

  Bejme hapjen dhe zhbllokimin dhe pastrim...

  Prishtinë 14 September 13:33
  With agreement
 • 5 foto
  Kompania e Specializuar per Renovime ,Ngjyrosje etj
  services

  Kompania e Specializuar per Renovime ,Ngjyrosje etj

  046 194 980 +38346194980 Punojm edhe ne ...

  Prishtinë 14 September 13:27
  With agreement
 • 6 foto
  HAPUM KANALIZIME KUZHIN,BANJO 24H
  services

  HAPUM KANALIZIME KUZHIN,BANJO 24H

  Bejm hapjen dhe pastrimin e kanalizimeve...

  Prishtinë 14 September 13:24
  With agreement
 • 7 foto
  RENOVIME TE OBJEKTEVE SHTEPI,BANESA ETJ
  services

  RENOVIME TE OBJEKTEVE SHTEPI,BANESA ETJ

  Numri :046 194 980 Viber : +38346194980 ...

  Prishtinë 14 September 13:21
  With agreement
 • 8 foto
  Austria Renovim \'\'Bejme Renovim prej A-ZH
  services

  Austria Renovim \'\'Bejme Renovim prej A-ZH

  Austria Renovim eshte firm e specjalizua...

  Prishtinë 14 September 13:18
  With agreement
 • 5 foto
  BEJME ZHBLLOKIMIN E GYPAVE TE KANALIZIMIT
  services

  BEJME ZHBLLOKIMIN E GYPAVE TE KANALIZIMIT

  Bejme hapjen dhe zhbllokimin dhe pastrim...

  Prishtinë 14 September 13:13
  With agreement
 • 5 foto
  KANALIZIME - BEJM HAPJEN E KANALIZIMEV :banjo,kuzh
  services

  KANALIZIME - BEJM HAPJEN E KANALIZIMEV :banjo,kuzh

  Bejm hapjen e te gjithave kanalizimeve n...

  Prishtinë 14 September 13:12
  With agreement
 • 5 foto
  Kompania e Specializuar per Renovime ,Ngjyrosje etj
  services

  Kompania e Specializuar per Renovime ,Ngjyrosje etj

  046 194 980 +38346194980 Punojm edhe ne ...

  Prishtinë 14 September 13:09
  With agreement