SHITET APARTAMENTI 89.04 M2

Price: With agreement
SHITET APARTAMENTI 89.04 M2

details

posted
7 September 19:01
category
Patundshmeri > Apartment / Banesa
country
Kosovo > Prishtina region > Pristina

Description

SHITET APARTAMENTI 89.04 M2

Ofrohet për shitje apartamenti standard me sipërfaqe prej 89.04 m2, në kullën A, B, C apo D të kompleksit “SAFARI”, i cili gjendet në Rrugën Ndue Perleshi, në lagjen Mati 1, në Prishtinë.
Kompleksi banesorë “SAFARI”, gjendet në një pozitë gjeografike mjaftë të përshtatshme i projektuar për të ofruar kualitet, komoditet dhe siguri për të jetuar një jetë të qetë dhe të lumtur!

Apartamenti ka këto parametra:

1. Korridori me sipërfaqe prej 7 .93 m²
2. Qëndrimi ditor me sipërfaqe prej 18.88 m²
3. Kuzhina me sipërfaqe prej 11.35 m²
4. Dhoma e fjetjes 1 me sipërfaqe prej 13.34 m²
5. Dhoma e fjetjes 2 me sipërfaqe prej 14.09 m²
6. Banjo me sipërfaqe prej 4.19 m²
7. WC me sipërfaqe prej 2.36 m²
8. Logja me sipërfaqe prej 5.28 m²

ID e pronës: #1007

Për më shumë informacion ju mund të kontaktoni agjentin e autorizuar të kompanisë RK & Associates L.L.C e specializuar për ndërmjetësim në shitblerje dhe qira të patundshmërive.

Rruga Imzot Nikë Prela, pn, Lagja Ulpiana, Prishtinë
Email: info.rkllc@gmail.com
Kontakt: 046 300 302 dhe 044 487 000
Viber: +383 46 300 302 dhe +383 44 487 000
Whatsapp: +383 46 300 302 dhe +383 44 487 000
Facebook: @rkassociatesllc
Instagram: @rkassociatesllc

#banesperqefi #safarigruop #rkassociatesllc #banesaneshitje #aparatamentineshitje
#prishtine #prishtina #prishtinë #patundshmëri #patundshmeri #kualitetdhesiguri


Similar ads