Lojra per PC / Videolojra në shitje në Prishtinë

 • 5 foto
  Xbox One S Dy joystick edhe degjuset special per xbox
  Games for PC / Video Games

  Xbox One S Dy joystick edhe degjuset special per xbox

  • Keta
  Prishtinë Dje, 23:53
  250.00 €
 • 8 foto
  All Retro Console in One si Amstrad atari nintendo ps1 psp
  Games for PC / Video Games

  All Retro Console in One si Amstrad atari nintendo ps1 psp

  • Model Tjeter
  Prishtinë Dje, 23:38
  70.00 €
 • 2 foto
  PS4 2KONTROLLERA 10 LOJRA TE INSTALUME , FIFA 21 ETJ
  Games for PC / Video Games

  PS4 2KONTROLLERA 10 LOJRA TE INSTALUME , FIFA 21 ETJ

  • Model Tjeter
  Prishtinë Dje, 23:38
  222.00 €
 • 5 foto
  Aksesor nintendo 64
  Games for PC / Video Games

  Aksesor nintendo 64

  • 64
  Prishtinë Dje, 20:23
  1.00 €
 • 1 foto
  PS2 , ME 10CD LOJRA FALLS , FIFA , GTA 5 ETJ
  Games for PC / Video Games

  PS2 , ME 10CD LOJRA FALLS , FIFA , GTA 5 ETJ

  +383 45 834 035...

  Prishtinë Dje, 20:22
  With agreement
 • 2 foto
  PS4 2 KONTROLLERA LOJRA SI NBA 2K20 FAR CRY 4 ETJ
  Games for PC / Video Games

  PS4 2 KONTROLLERA LOJRA SI NBA 2K20 FAR CRY 4 ETJ

  044 155 359...

  Prishtinë Dje, 20:20
  255.00 €
 • 2 foto
  Xbox one Controller Elite 2
  Games for PC / Video Games

  Xbox one Controller Elite 2

  044 155 359...

  Prishtinë Dje, 20:19
  99.00 €
 • 1 foto
  CD FC 24 ◇ FIFA 24 ◇ per PS4 & PS5 Transporti Gratis KS
  Games for PC / Video Games

  CD FC 24 ◇ FIFA 24 ◇ per PS4 & PS5 Transporti Gratis KS

  shiten CD FIFA 24 te reja fabrikisht Ç...

  Prishtinë Dje, 19:37
  77.00 €
 • 1 foto
  Retro GS5 me 200 loja Mario etj Transporti gratis KS??
  Games for PC / Video Games

  Retro GS5 me 200 loja Mario etj Transporti gratis KS??

  • Model Tjeter
  Prishtinë Dje, 19:36
  30.00 €
 • 1 foto
  Playstation 2 Slim me qip 2 loja Transporti Gratis
  Games for PC / Video Games

  Playstation 2 Slim me qip 2 loja Transporti Gratis

  shiten Playstation 2 modeli Slim me QIP ...

  Prishtinë Dje, 19:36
  45.00 €
 • 1 foto
  CD GOD OF WAR PS4 Transporti Gratis KS??
  Games for PC / Video Games

  CD GOD OF WAR PS4 Transporti Gratis KS??

  shiten CD GOD OF WAR e re fabrikisht per...

  Prishtinë Dje, 19:36
  20.00 €
 • 1 foto
  Playstation 5 disk me 20 loja + GTA 5 Transporti Gratis
  Games for PC / Video Games

  Playstation 5 disk me 20 loja + GTA 5 Transporti Gratis

  • PS5
  Prishtinë Dje, 19:35
  450.00 €
 • 2 foto
  Playstation 3 me QIP 30 loja NEW Transporti gratis
  Games for PC / Video Games

  Playstation 3 me QIP 30 loja NEW Transporti gratis

  Shiten Sony Playstation 3 te ardhuna nga...

  Prishtinë Dje, 19:35
  130.00 €
 • 3 foto
  PS4 PRO 4K 1TB 20 loja •Pes23 •Warzone •Fortnite
  Games for PC / Video Games

  PS4 PRO 4K 1TB 20 loja •Pes23 •Warzone •Fortnite

  shitet Sony Playstation 4 i perdorun ne ...

  Prishtinë Dje, 19:35
  270.00 €
 • 1 foto
  ZBRITJE? Gjystika per Playstation 4 Transporti Gratis
  Games for PC / Video Games

  ZBRITJE? Gjystika per Playstation 4 Transporti Gratis

  • Shiten Gjystikat - Levat per Playstati...

  Prishtinë Dje, 19:34
  23.00 €
 • 2 foto
  Kontroller nintendo switch copa 40e
  Games for PC / Video Games

  Kontroller nintendo switch copa 40e

  +383 45 834 035...

  Prishtinë Dje, 18:22
  40.00 €
 • 10 foto
  WHITE FRIDAY AKSESOR ME CMIME PER TOKE SA ME SHUME AQ ME LIR
  Games for PC / Video Games

  WHITE FRIDAY AKSESOR ME CMIME PER TOKE SA ME SHUME AQ ME LIR

  DIGITRON PER PS2 - 8E KONTROLLER SHIELD ...

  Prishtinë Dje, 18:19
  With agreement
 • 2 foto
  Sup game lidhet edhe me tv me 600 lojra si super mario
  Games for PC / Video Games

  Sup game lidhet edhe me tv me 600 lojra si super mario

  • Model Tjeter
  Prishtinë Dje, 18:19
  15.00 €
 • 1 foto
  Mega Drive me 2 lojra te instalume street fighter dhe tjeter
  Games for PC / Video Games

  Mega Drive me 2 lojra te instalume street fighter dhe tjeter

  • Model Tjeter
  Prishtinë Dje, 18:19
  35.00 €
 • 1 foto
  Pistolet per lojra ne PS2 e re pa perdor
  Games for PC / Video Games

  Pistolet per lojra ne PS2 e re pa perdor

  • PS2
  Prishtinë Dje, 18:11
  15.00 €
 • 1 foto
  GS5 RETRO GAME ME PLOT LOJRA TE VJETRA MARIO ETJ
  Games for PC / Video Games

  GS5 RETRO GAME ME PLOT LOJRA TE VJETRA MARIO ETJ

  • Model Tjeter
  Prishtinë Dje, 18:11
  30.00 €
 • 2 foto
  aksesor nintendo wii U
  Games for PC / Video Games

  aksesor nintendo wii U

  +383 45 834 035...

  Prishtinë Dje, 18:10
  With agreement
 • 3 foto
  Ps4 slim dy kontroller 10 lojra te instalume ndrrim
  Games for PC / Video Games

  Ps4 slim dy kontroller 10 lojra te instalume ndrrim

  • Model Tjeter
  Prishtinë Dje, 18:09
  244.00 €
 • 1 foto
  Nintendo switch lite me disa lojra i ardhur nga gjermania
  Games for PC / Video Games

  Nintendo switch lite me disa lojra i ardhur nga gjermania

  nintendo switch lite +383 45 834 035...

  Prishtinë Dje, 18:06
  166.00 €
 • 3 foto
  Aksesor PS5 SI kontrollera , cd lojra , etj
  Games for PC / Video Games

  Aksesor PS5 SI kontrollera , cd lojra , etj

  +383 45 834 035...

  Prishtinë Dje, 18:06
  With agreement
 • 1 foto
  Kontroller ps1 , me analog e rralle Transporti KS
  Games for PC / Video Games

  Kontroller ps1 , me analog e rralle Transporti KS

  044 155 359...

  Prishtinë Dje, 18:05
  55.00 €
 • 2 foto
  Aksesor per super nintendo , Transporti ne tere Kosoven
  Games for PC / Video Games

  Aksesor per super nintendo , Transporti ne tere Kosoven

  • Model Tjeter
  Prishtinë Dje, 18:05
  20.00 €
 • 2 foto
  Nintendo Gamecube me 7 cd lojra 3 kontrollera Transporti KS
  Games for PC / Video Games

  Nintendo Gamecube me 7 cd lojra 3 kontrollera Transporti KS

  • Model Tjeter
  Prishtinë Dje, 18:01
  100.00 €
 • 7 foto
  Aksesor ps2 si kontrollera kabllo timon etj
  Games for PC / Video Games

  Aksesor ps2 si kontrollera kabllo timon etj

  • PS2
  Prishtinë Dje, 17:59
  1.00 €
 • 1 foto
  PS4 PRO 1 KONTROLLER 28 LOJRA TE INSTALUME
  Games for PC / Video Games

  PS4 PRO 1 KONTROLLER 28 LOJRA TE INSTALUME

  +383 44 155 359...

  Prishtinë Dje, 17:57
  222.00 €
 • 0 foto
  Super Nintendo 2kontrollera,4 kaseta mario world,all stars e
  Games for PC / Video Games

  Super Nintendo 2kontrollera,4 kaseta mario world,all stars e

  044 155 359...

  Prishtinë Dje, 17:57
  155.00 €
 • 6 foto
  Pvp 2 me pakufi lojra
  Games for PC / Video Games

  Pvp 2 me pakufi lojra

  • Model Tjeter
  Prishtinë Dje, 17:54
  25.00 €
 • 1 foto
  PS4 PRO 2 kontrollera me disa lojra me te reja + PS PLUS
  Games for PC / Video Games

  PS4 PRO 2 kontrollera me disa lojra me te reja + PS PLUS

  044 155 359...

  Prishtinë Dje, 17:51
  400.00 €
 • 2 foto
  loja Nintendo Switch Mario Deluxe •Mario 3D AllStars
  Games for PC / Video Games

  loja Nintendo Switch Mario Deluxe •Mario 3D AllStars

  • Switch
  Prishtinë Dje, 17:50
  40.00 €
 • 2 foto
  Playstation 3 Slim me 20 loja NEW Transporti gratis ???
  Games for PC / Video Games

  Playstation 3 Slim me 20 loja NEW Transporti gratis ???

  Shes Sony Playstation 3 modelet Slim me ...

  Prishtinë Dje, 17:50
  120.00 €
 • 1 foto
  Playstation 4 Slim 15 loja •PUBG •Fortnite •PES23 •Warzone
  Games for PC / Video Games

  Playstation 4 Slim 15 loja •PUBG •Fortnite •PES23 •Warzone

  shes Sony Playstation 4 modeli Slim 500G...

  Prishtinë Dje, 17:50
  240.00 €
 • 1 foto
  Ps2 slim nje cd nje kontroller Transporti KS
  Games for PC / Video Games

  Ps2 slim nje cd nje kontroller Transporti KS

  • Model Tjeter
  Prishtinë Dje, 17:50
  20.00 €
 • 1 foto
  ZBRITJE CD FIFA FC 24 NEW PS4 - PS5 Transporti Gratis
  Games for PC / Video Games

  ZBRITJE CD FIFA FC 24 NEW PS4 - PS5 Transporti Gratis

  • PS4
  Prishtinë Dje, 17:49
  55.00 €
 • 1 foto
  PS4 me 2 CD GTA5 - FIFA15 ONLINE OFF Transporti gratis??
  Games for PC / Video Games

  PS4 me 2 CD GTA5 - FIFA15 ONLINE OFF Transporti gratis??

  • PS4
  Prishtinë Dje, 17:49
  180.00 €
 • 1 foto
  Nintendo Switch 10 loja Fortnite +Mario Transporti gratis
  Games for PC / Video Games

  Nintendo Switch 10 loja Fortnite +Mario Transporti gratis

  • Switch
  Prishtinë Dje, 17:49
  300.00 €
 • 1 foto
  SUP Retro 500 lojera RETRO MARIO Transporti Gratis
  Games for PC / Video Games

  SUP Retro 500 lojera RETRO MARIO Transporti Gratis

  ofrohen per shitje konzollat Retro 500 l...

  Prishtinë Dje, 17:49
  20.00 €
 • 1 foto
  Gjystika NEW per PLAYSTATION 4 Transporti gratis ???
  Games for PC / Video Games

  Gjystika NEW per PLAYSTATION 4 Transporti gratis ???

  rohen per shitje Kontrollera - Gjystika ...

  Prishtinë Dje, 17:49
  30.00 €
 • 1 foto
  Playstation 4 Slim 15 loja •PUBG •Fortnite •PES23 •Warzone
  Games for PC / Video Games

  Playstation 4 Slim 15 loja •PUBG •Fortnite •PES23 •Warzone

  shes Sony Playstation 4 modeli Slim 500G...

  Prishtinë Dje, 17:49
  140.00 €
 • 1 foto
  CD lojëra XBOX ONE Transporti gratis n\'krejt KS ???
  Games for PC / Video Games

  CD lojëra XBOX ONE Transporti gratis n\'krejt KS ???

  shiten CD ler XBOX ONE te reja dhe te pe...

  Prishtinë Dje, 17:49
  With agreement
 • 1 foto
  Zbritje CD lojera per Playstation 3 Transporti KS
  Games for PC / Video Games

  Zbritje CD lojera per Playstation 3 Transporti KS

  • PS3
  Prishtinë Dje, 17:48
  1,234.00 €
 • 2 foto
  Gjystika Origjinal per PS4 dhe PS5 Transporti Gratis
  Games for PC / Video Games

  Gjystika Origjinal per PS4 dhe PS5 Transporti Gratis

  • PS4
  Prishtinë Dje, 17:48
  15.00 €
 • 1 foto
  CD lojera per Playstation 4 dhe PS5 Transporti Gratis
  Games for PC / Video Games

  CD lojera per Playstation 4 dhe PS5 Transporti Gratis

  • PS4
  Prishtinë Dje, 17:48
  1,234.00 €
 • 3 foto
  Gjystika per XBOX ONE - XBOX 360 Transporti Gratis
  Games for PC / Video Games

  Gjystika per XBOX ONE - XBOX 360 Transporti Gratis

  • Xbox One
  Prishtinë Dje, 17:48
  30.00 €
 • 2 foto
  CD lojera per XBOX ONE Transporti Gratis
  Games for PC / Video Games

  CD lojera per XBOX ONE Transporti Gratis

  • Xbox One
  Prishtinë Dje, 17:48
  10.00 €
 • 1 foto
  PS2 ME DISA CD LOJRA ,
  Games for PC / Video Games

  PS2 ME DISA CD LOJRA ,

  +383 45 834 035...

  Prishtinë Dje, 17:44
  66.00 €