Shpallje, Vetura, Shtepi, Banesa, Telefona celulare, Mobilje në shitje në Ferizaj

 • 4 foto
  NITI-SHITET BANESA 123.7m2 K-VIII Lagje te re
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 123.7m2 K-VIII Lagje te re

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-VIII 🔸Hapsirë-123.7m2 🔸Lokacioni - Astrit Bytyqi- Lagje te re -Ba

  Ferizaj Sot, 00:04
  With agreement
 • 5 foto
  NITI-SHITET BANESA 90.30m2 Mbrapa S.Policor
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 90.30m2 Mbrapa S.Policor

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kate-Te Ndryshme 🔸Hapsirë-90.30m2 🔸Lokacioni - Rr.Sali Çeku -Banesa

  Ferizaj Sot, 00:04
  With agreement
 • 2 foto
  NITI-SHITET BANESA 95.88m2 K-III / K-V
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 95.88m2 K-III / K-V

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-III dhe V 🔸Hapsirë-95.88m2 🔸Lokacioni -Rr.Sali Çeku

  Ferizaj Sot, 00:03
  With agreement
 • 1 foto
  qipa
  Sports equipment

  qipa

  shes qipa pokeri shum pak te perdorun

  Ferizaj Sot, 00:03
  40.00 €
 • 7 foto
  NITI-SHITET BANESA 90.5m2 K-III Afër Kekut Qendër
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 90.5m2 K-III Afër Kekut Qendër

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-III 🔸Hapsirë-90.5m2 🔸Lokacioni - Qendër të qytetit

  Ferizaj Sot, 00:02
  With agreement
 • 3 foto
  NITI-SHITET BANESA 96.5m2 K-III +GARAZHË
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 96.5m2 K-III +GARAZHË

  🔸Shitet - Banesa+Garazhë🚘 (2+1) /Ferizaj 🔸Kati-III (3) 🔸Hapsirë-96.5m2 🔸Lokacioni - Vëllezërit Gërv

  Ferizaj Sot, 00:02
  With agreement
 • 4 foto
  NITI-SHITET BANESA 71.30m2 K-PERDHES
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 71.30m2 K-PERDHES

  🔸Shitet - Banesa (1+1) /Ferizaj 🔸Kati-PËRDHES 🔸Hapsirë-71.30m2 🔸Lokacioni -Rr.Emin Duraku Çmimi:Me

  Ferizaj Sot, 00:01
  With agreement
 • 4 foto
  NITI-SHITET BANESA 113.86m2 K-VII Rr.Tirana
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 113.86m2 K-VII Rr.Tirana

  🔸Shitet - Banesa (3+1) /Ferizaj 🔸Kati-VII 🔸Hapsirë-113.86m2 🔸Lokacioni - Rr.Tirana 🔸Renditja: Qënd

  Ferizaj Sot, 00:01
  With agreement
 • 4 foto
  NITI-SHITET BANESA 96.40m2 K-VII Rr.Emin Duraku
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 96.40m2 K-VII Rr.Emin Duraku

  🔸Shitet - Banesa (2+1) /Ferizaj 🔸Kati-VII 🔸Hapsirë-96.40m2 🔸Lokacioni -Rr.Emin Duraku

  Ferizaj Sot, 00:00
  With agreement
 • 4 foto
  NITI-SHITET BANESA 111.58m2 K-IV
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 111.58m2 K-IV

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-IV 🔸Hapsirë-111.58m2 🔸Lokacioni - Lagjja e re-Afër Shkollës Mjeksi

  Ferizaj Sot, 00:00
  With agreement
 • 3 foto
  NITI-SHITET BANESA 92m2 K-III Rr.Astrit Bytyqi
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 92m2 K-III Rr.Astrit Bytyqi

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-III 🔸Hapsirë- 92m2 🔸Lokacioni- Rr.Astrit Bytyqi

  Ferizaj Dje, 23:59
  With agreement
 • 2 foto
  NITI-SHITET BANESA 133.9m2 K-I Rr.Gëzim Sahiti
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 133.9m2 K-I Rr.Gëzim Sahiti

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-I 🔸Hapsirë-133.9m2 🔸Lokacioni - Gëzim Sahiti-afer vizonit

  Ferizaj Dje, 23:58
  With agreement
 • 0 foto
  AGJENSIONI PËR PATUNDSHMËRI NITI -FERIZAJ
  Apartment / Apartment

  AGJENSIONI PËR PATUNDSHMËRI NITI -FERIZAJ

  AGJENSIONI PËR PATUNDSHMËRI NITI 🤝🔑🏡 ▪️Ndërmjetsim Dhe Shit-Bler

  Ferizaj Dje, 23:58
  With agreement
 • 6 foto
  NITI-SHITET BANESA 101.9m2 K-III Rr.Astrit Bytyqi
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 101.9m2 K-III Rr.Astrit Bytyqi

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-III 🔸Hapsirë-101.9m2 🔸Lokacioni - Astrit Bytyqi- Lagje te re -Ban

  Ferizaj Dje, 23:58
  With agreement
 • 4 foto
  NITI-SHITET BANESA 88.84m2 K-VIII
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 88.84m2 K-VIII

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-VIII 🔸Hapsirë-88.84m2 🔸Lokacioni - Lagjja e re-Afër Shkollës Mjeks

  Ferizaj Dje, 23:57
  With agreement
 • 3 foto
  NITI-SHITET BANESA 94.45m2 K-IV Rr.Sali Çeku
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 94.45m2 K-IV Rr.Sali Çeku

  🔸Shitet - Banesa (2+1) /Ferizaj 🔸Kati-IV 🔸Hapsirë-94.45m2 🔸Lokacioni -Rr.Sali Çeku- Mbrapa S.Polico

  Ferizaj Dje, 23:57
  With agreement
 • 11 foto
  PAISJE PROFESIONALE PER HOTELIERI DHE KUZHINA
  Machinery and inventory

  PAISJE PROFESIONALE PER HOTELIERI DHE KUZHINA

  shesim paisje profesionale per Hoteleri ,fast food si dhe per kafene shitorja jone gjindet perballe

  Ferizaj Dje, 23:57
  With agreement
 • 4 foto
  NITI-SHITET BANESA 117.58m2 K-II
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 117.58m2 K-II

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-II 🔸Hapsirë-117.58m2 🔸Lokacioni - Lagjja e re-Afër Shkollës Mjeksi

  Ferizaj Dje, 23:56
  With agreement
 • 4 foto
  NITI-SHITET BANESA 85.38m2 K-V
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 85.38m2 K-V

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-V 🔸Hapsirë-85.38m2 🔸Lokacioni - Lagjja e re-Afër Shkollës Mjeksis

  Ferizaj Dje, 23:56
  With agreement
 • 4 foto
  NITI-SHITET BANESA 117.58m2 K-VII
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 117.58m2 K-VII

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-VII 🔸Hapsirë-117.58m2 🔸Lokacioni - Lagjja e re-Afër Shkollës Mjeks

  Ferizaj Dje, 23:55
  With agreement
 • 2 foto
  NITI-SHITET PENTHOUSE 174.58m2 Afër Vizionit
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET PENTHOUSE 174.58m2 Afër Vizionit

  🔸Shitet - PENTHOUSE Lagje te re /Ferizaj 🔸Hapsirë-174.58m2 🔸Lokacioni - Rr.Enver Hadri-afër vizioni

  Ferizaj Dje, 23:55
  With agreement
 • 0 foto
  Ringa (Shitet Banesa ne Lagje te Re 65 m2)516/19
  Apartment / Apartment

  Ringa (Shitet Banesa ne Lagje te Re 65 m2)516/19

  Shitet Banesa ne Lagje te Re RR.Halim Spahiu,Banesa ka 65 m2 dhe eshte ne K.6.. Banesa eshte e gatsh

  Ferizaj Dje, 23:55
  With agreement
 • 6 foto
  NITI-SHITET BANESA 102.4m2 K-VIII Lagje te re
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 102.4m2 K-VIII Lagje te re

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-VIII 🔸Hapsirë-102.4m2 🔸Lokacioni - Astrit Bytyqi- Lagje te re -Ba

  Ferizaj Dje, 23:54
  With agreement
 • 4 foto
  NITI-SHITET BANESA 96.40m2 K-VI Rr.Emin Duraku
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 96.40m2 K-VI Rr.Emin Duraku

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-VI 🔸Hapsirë-96.40m2 🔸Lokacioni - Rr.Emin Duraku -Mpraba Orchide

  Ferizaj Dje, 23:54
  With agreement
 • 4 foto
  NITI-SHITET BANESA 89.6m2 K-NDRYSHME
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 89.6m2 K-NDRYSHME

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kate-Ndryshme 🔸Hapsirë-89.6m2 🔸Lokacioni - Rr.Tirana INVESTITORI-E-B

  Ferizaj Dje, 23:53
  With agreement
 • 5 foto
  SHES veturen opel corsa 1.4 AUTOMATIK
  Car

  SHES veturen opel corsa 1.4 AUTOMATIK

  SHES veturen opel corsa 1.4 automatik benzin ne gjendje shum te mire teknike po ashtu te jashtme dh

  Ferizaj Dje, 23:53
  8,900.00 €
 • 5 foto
  OPEL CORSA 1.4 AUTOMATIK
  Car

  OPEL CORSA 1.4 AUTOMATIK

  SHES OSE NDEROJ veturen opel corsa 1.4 automatik benzin ne gjendje shum te mire teknike po ashtu te

  Ferizaj Dje, 23:53
  9,900.00 €
 • 4 foto
  NITI-SHITET BANESA 88.84m2 K-II
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 88.84m2 K-II

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-II 🔸Hapsirë-88.84m2 🔸Lokacioni - Lagjja e re-Afër Shkollës Mjekësi

  Ferizaj Dje, 23:52
  With agreement
 • 3 foto
  NITI-SHITET BANESA 92.97m2K-VIII Rr.Rexhep Bislimi
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 92.97m2K-VIII Rr.Rexhep Bislimi

  🔸Shitet - Banesa (2+1) /Ferizaj 🔸Kati-VIII 🔸Hapsirë-92.97m2 🔸Lokacioni - Rr.Rexhep Bislimi 🔸Rendit

  Ferizaj Dje, 23:52
  With agreement
 • 3 foto
  NITI-SHITET BANESA 96.80m2 K-IX Lagje te re
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 96.80m2 K-IX Lagje te re

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-IX 🔸Hapsirë-96.80m2 🔸Lokacioni - Astrit Bytyqi- Lagje te re 🔸Rend

  Ferizaj Dje, 23:52
  With agreement
 • 3 foto
  NITI-SHITET BANESA 87m2 Rr.Kemajl Hetemi
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 87m2 Rr.Kemajl Hetemi

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-IX 🔸Hapsirë-87m2 🔸Lokacioni - Rr.Kemajl Hetemi INVESTITORI-GLOBAL

  Ferizaj Dje, 23:51
  With agreement
 • 5 foto
  NITI-SHITET BANESA 61.2m2 K-VIII Lagje te re
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 61.2m2 K-VIII Lagje te re

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-VIII 🔸Hapsirë-61.2m2 🔸Lokacioni - Astrit Bytyqi- Lagje te re Çmim

  Ferizaj Dje, 23:51
  With agreement
 • 3 foto
  NITI-SHITET BANESA 96.40m2 K-VI Rr.Emin Duraku
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 96.40m2 K-VI Rr.Emin Duraku

  🔸Shitet - Banesa (2+1) /Ferizaj 🔸Kati-VI 🔸Hapsirë-96.40m2 🔸Lokacioni -Rr.Emin Duraku

  Ferizaj Dje, 23:50
  With agreement
 • 4 foto
  NITI-SHITET BANESA 115.85m2 K-XI Rr.Emin Duraku
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 115.85m2 K-XI Rr.Emin Duraku

  🔸Shitet - Banesa (3+1) /Ferizaj 🔸Kati-XI 🔸Hapsirë-115.85m2 🔸Lokacioni -Rr.Emin Duraku Çmimi:Me Mar

  Ferizaj Dje, 23:50
  With agreement
 • 7 foto
  NITI-SHITET BANESA 120.5m2 K-VIII Rr.Astrit Bytyqi
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 120.5m2 K-VIII Rr.Astrit Bytyqi

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-VIII 🔸Hapsirë-120.5m2 🔸Lokacioni - Astrit Bytyqi- Lagje te re -Ba

  Ferizaj Dje, 23:50
  With agreement
 • 3 foto
  NITI-SHITET BANESA 69.80 K-X Rr.Astrit Bytyqi
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 69.80 K-X Rr.Astrit Bytyqi

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-X 🔸Hapsirë-69.80m2 🔸Lokacioni - Astrit Bytyqi- Lagje te re 🔸Rendi

  Ferizaj Dje, 23:49
  With agreement
 • 6 foto
  NITI-SHITET BANESA 102.4m2 K-VII Lagje te re
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 102.4m2 K-VII Lagje te re

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-VII 🔸Hapsirë-102.4m2 🔸Lokacioni - Astrit Bytyqi- Lagje te re -Ba

  Ferizaj Dje, 23:48
  With agreement
 • 4 foto
  NITI-SHITET BANESA 122.5m2 K-IV Lagje te re
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 122.5m2 K-IV Lagje te re

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-IV 🔸Hapsirë-122.5m2 🔸Lokacioni - Astrit Bytyqi- Lagje te re -Bane

  Ferizaj Dje, 23:48
  With agreement
 • 5 foto
  NITI-SHITET BANESA 61.45m2 Mbrapa S.Policor
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 61.45m2 Mbrapa S.Policor

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kate-Te Ndryshme 🔸Hapsirë-61.45m2 🔸Lokacioni - Rr.Sali Çeku -Banesa

  Ferizaj Dje, 23:48
  With agreement
 • 7 foto
  NITI-SHITET BANESA 120.5m2 K-IX Rr.Astrit Bytyqi
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 120.5m2 K-IX Rr.Astrit Bytyqi

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-IX 🔸Hapsirë-120.5m2 🔸Lokacioni - Astrit Bytyqi- Lagje te re -Bane

  Ferizaj Dje, 23:47
  With agreement
 • 5 foto
  NITI-SHITET BANESA 96.66m2 Mbrapa S.Policor
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 96.66m2 Mbrapa S.Policor

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kate-Te Ndryshme 🔸Hapsirë-96.66m2 🔸Lokacioni - Rr.Sali Çeku -Banesa

  Ferizaj Dje, 23:47
  With agreement
 • 4 foto
  NITI-SHITET BANESA 95.06m2 K-NDRYSHME
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 95.06m2 K-NDRYSHME

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kate-Ndryshme 🔸Hapsirë-95.06m2 🔸Lokacioni - Rr.Tirana INVESTITORI-E-B I

  Ferizaj Dje, 23:46
  With agreement
 • 6 foto
  NITI-SHITET BANESA 61.2m2 K-IX Lagje te re
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 61.2m2 K-IX Lagje te re

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-IX 🔸Hapsirë-61.2m2 🔸Lokacioni - Astrit Bytyqi- Lagje te re Çmimi:

  Ferizaj Dje, 23:46
  With agreement
 • 3 foto
  NITI-SHITET BANESA 95.5m2 K-VI Rr.Emin Duraku
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 95.5m2 K-VI Rr.Emin Duraku

  🔸Shitet - Banesa (2+1) /Ferizaj 🔸Kati-VI 🔸Hapsirë-95.5m2 🔸Lokacioni -Rr.Emin Duraku

  Ferizaj Dje, 23:45
  With agreement
 • 4 foto
  NITI-SHITET BANESA 115.54m2 K-IV
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 115.54m2 K-IV

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-IV 🔸Hapsirë-115.54m2 🔸Lokacioni - Lagjja e re-Afër Shkollës Mjeksi

  Ferizaj Dje, 23:45
  With agreement
 • 5 foto
  NITI-SHITET BANESA 120.5m2 K-V Rr.Astrit Bytyqi
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 120.5m2 K-V Rr.Astrit Bytyqi

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-V 🔸Hapsirë-120.5m2 🔸Lokacioni - Astrit Bytyqi- Lagje te re -Banes

  Ferizaj Dje, 23:45
  With agreement
 • 6 foto
  Ringa (Shitet Banesa ne Rr.Liman Reka)467/18
  Apartment / Apartment

  Ringa (Shitet Banesa ne Rr.Liman Reka)467/18

  Shitet Banesa ne Rr.Liman Reka te Fakullteti AAB ne Ferizaj. Banesa ka 85 m2 dhe eshte ne Katin e 4:

  Ferizaj Dje, 23:45
  With agreement
 • 0 foto
  Ringa 3 Banesa Mbrapa Gjykates 336/17
  Apartment / Apartment

  Ringa 3 Banesa Mbrapa Gjykates 336/17

  Shiten 3 banesa mbrapa gjykates te Unioni Invest. Banesat kan m2 si :54.46m2 ,81.70m2 dhe 92.09m2 dh

  Ferizaj Dje, 23:45
  With agreement
 • 11 foto
  Ringa(Shitet Banesa ne Rr.12 Qershori)346/17
  Apartment / Apartment

  Ringa(Shitet Banesa ne Rr.12 Qershori)346/17

  Shitet Banesa ne Rr.12 Qershori (Mbi Banken Finca). Banesa eshte ne katin e 3 . Ka 80m2 +38m2. Banes

  Ferizaj Dje, 23:45
  With agreement
 • 4 foto
  NITI-SHITET BANESA 112.29m2 K-X Lagjja e re
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 112.29m2 K-X Lagjja e re

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-X 🔸Hapsirë-112.29m2 🔸Lokacioni - Lagjja e re-Afër Shkollës Mjeksis

  Ferizaj Dje, 23:44
  With agreement