Patundshmeri në shitje në Lushnjë

 • 3 foto
  SHITET TRUALL NË LAGJEN LONI DHAMO, LUSHNJE
  Land / Land

  SHITET TRUALL NË LAGJEN LONI DHAMO, LUSHNJE

  Shitet truall në lagjen Loni Dhamo, Lushnje. Sipëraqa totale e truallit është 1355 m². Toka ka loka

  Lushnjë 22 October 09:19
  176,000.00 €
 • 3 foto
  SHITET BODRUM NË LAGJEN GAFURR MUÇO, LUSHNJE
  garage

  SHITET BODRUM NË LAGJEN GAFURR MUÇO, LUSHNJE

  Shitet Bodrum në lagjen Gafurr Muço, Lushnje. Sipërfaqa e bodrumit është 106 m², ku mund të shfrytë

  Lushnjë 22 October 08:42
  106,000.00 €
 • 5 foto
  SHITET TOKË NË GRADISHT, LUSHNJE
  Land / Land

  SHITET TOKË NË GRADISHT, LUSHNJE

  Shitet tokë are në Gradisht, Lushnje. Sipërfaqa e tokës është 7000 m², e mbjellë me ullinj toka ka

  Lushnjë 17 October 11:49
  119,000.00 €
 • 2 foto
  SHITET TOKË ARE NË GRADISHT, LUSHNJE
  Land / Land

  SHITET TOKË ARE NË GRADISHT, LUSHNJE

  Shitet tokë are në Gradisht, Lushnje. Sipërfaqa e tokës është 4550 m² dhe mund të përdoret pë qëlli

  Lushnjë 17 October 11:36
  50,000.00 €
 • 4 foto
  SHITET APARTAMENT 1+1 NË LAGJEN ÇLIRIMI
  Apartment / Apartment

  SHITET APARTAMENT 1+1 NË LAGJEN ÇLIRIMI

  Shitet apartament 1+1 në lagjen Çlirimi, Lushnje. Sipërfaqa është 76.3 m². Apartamenti ndodhet lagj

  Lushnjë 15 October 11:20
  350.00 €
 • 3 foto
  SHITET APARTAMENT 1+1 NË LAGJEN ÇLIRIMI, LUSHNJE
  Apartment / Apartment

  SHITET APARTAMENT 1+1 NË LAGJEN ÇLIRIMI, LUSHNJE

  Shitet apartament 1+1 në lagjen Çlirimi, Lushnje. Sipërfaqa është 76.3 m². Apartamenti ndodhet lagj

  Lushnjë 15 October 09:21
  26,700.00 €
 • 1 foto
  SHITET TOKË ARE NË SAVËR, LUSHNJE
  Land / Land

  SHITET TOKË ARE NË SAVËR, LUSHNJE

  Shitet tokë are në Savër, lushnje. Sipërfaqa e tokës është 13764 m² dhe mund të përdoret për akti

  Lushnjë 14 October 09:51
  275,000.00 €
 • 8 foto
  SHITET SHTËPI PRIVATE + TRUALL NË LAGJEN XHEVDET NEPRAVISHTA, LUSHNJE
  House / Villas

  SHITET SHTËPI PRIVATE + TRUALL NË LAGJEN XHEVDET NEPRAVISHTA, LUSHNJE

  Shitet shtëpi private + truall në lagjen Xhevdet Nepravishta. Sipërfaqa totale është 500 m², ku 127

  Lushnjë 10 October 12:23
  140,000.00 €
 • 3 foto
  SHITET TOKË TRUALL NË LAGJEN 18 TETORI ,LUSHNJE
  Land / Land

  SHITET TOKË TRUALL NË LAGJEN 18 TETORI ,LUSHNJE

  Okazion shitet tokë truall në autosdradën Lushnje – Tiran.Sipërfaqja totale 1980 m² e përshtatshme

  Lushnjë 10 October 10:20
  150,000.00 €
 • 3 foto
  OKAZION JEPET ME QIRA TOKË NË LAGJEN 18 TETORI ,LUSHNJE
  Land / Land

  OKAZION JEPET ME QIRA TOKË NË LAGJEN 18 TETORI ,LUSHNJE

  Okazion jepet me qira tokë truall në autosdradën Lushnje – Tiran.Sipërfaqja totale 1980 m² e përsht

  Lushnjë 10 October 10:17
  500.00 €
 • 7 foto
  SHITET PAPAFINGO NË LAGJEN 'LONI DHAMO' LUSHNJE
  Apartment / Apartment

  SHITET PAPAFINGO NË LAGJEN 'LONI DHAMO' LUSHNJE

  Shitet Apartament + Papafingo 3+1 kati i tet banimi lagja 'Loni Dhamo' Lushnje. Apartamenti ka një

  Lushnjë 10 October 10:14
  90,000.00 €
 • 4 foto
  SHITET APARTAMENT NË LAGJEN KADRI QYSTRI, LUSHNJE
  Apartment / Apartment

  SHITET APARTAMENT NË LAGJEN KADRI QYSTRI, LUSHNJE

  Shitet apartament në lagjen Kadri Qystri, Lushnje. Apartamenti ka sipërfaqe 55 m² dhe është i organ

  Lushnjë 9 October 16:04
  2,000,000.00 Lek
 • 2 foto
  SHITET DYQAN NË LAGJEN KONGRESI, LUSHNJE
  House / Villas

  SHITET DYQAN NË LAGJEN KONGRESI, LUSHNJE

  Shitet dyqan në lagjen Kongresi, Lushnje. Dyqani ka sipërfaqe 33 m², ndodhet në një zonë shumë të z

  Lushnjë 8 October 15:14
  6,400,000.00 Lek
 • 4 foto
  JEPET ME QIRA 200,31 M ² DYQAN NË QËNDËR TE LUSHNJES
  Apartment / Apartment

  JEPET ME QIRA 200,31 M ² DYQAN NË QËNDËR TE LUSHNJES

  Jepet me qira ambient biznesi , 'Lagja Kongresi' Lushnje .Ambienti ndodhet në qëndër të qytetit pran

  Lushnjë 8 October 09:43
  400.00 €
 • 1 foto
  SHITET TOKË ARE NË SAVËR, LUSHNJE
  Land / Land

  SHITET TOKË ARE NË SAVËR, LUSHNJE

  Shitet tokë are në Savër, Lushnje. Sipërfaqa totale e tokës është 3627 m², mund të shfrytëzohet për

  Lushnjë 4 October 12:10
  11,000.00 €
 • 1 foto
  SHITET TOKË ARE NË SARAVË LUSHNJE
  Land / Land

  SHITET TOKË ARE NË SARAVË LUSHNJE

  Shitet tokë arë në Saravë ,Lushnje, me një sipërfaqe prej 68740 m² . Toka është afër rrugës kryesore

  Lushnjë 2 October 14:54
  24,000,000.00 Lek
 • 4 foto
  SHITET VILË NË LAGJEN GAFURR MUÇO, LUSHNJE
  House / Villas

  SHITET VILË NË LAGJEN GAFURR MUÇO, LUSHNJE

  Shitet vilë në lagjen Gafurr Muço, Lushnje. Sipërfaqa totale është 700 m², nga të cilat 503 m² janë

  Lushnjë 2 October 14:16
  185,000.00 €
 • 6 foto
  JEPET ME QIRA 200,31 M ² DYQAN NË QËNDËR TE LUSHNJES
  Apartment / Apartment

  JEPET ME QIRA 200,31 M ² DYQAN NË QËNDËR TE LUSHNJES

  Jepet me qira ambient biznesi , 'Lagja Kongresi' Lushnje .Ambienti ndodhet në qëndër të qytetit pran

  Lushnjë 2 October 12:31
  800.00 €
 • 10 foto
  SHITET APARTAMENT NË LAGJEN GAFURR MUÇO, LUSHNJE
  Apartment / Apartment

  SHITET APARTAMENT NË LAGJEN GAFURR MUÇO, LUSHNJE

  Shitet apartament 3+1 në lagjen Gafurr Muço, Lushnje. Apartamenti ndodhet në katin e 7-të banimi, me

  Lushnjë 2 October 09:34
  50,000.00 €
 • 1 foto
  SHITET TOKË ARE NË GRADISHT, LUSHNJE
  Land / Land

  SHITET TOKË ARE NË GRADISHT, LUSHNJE

  Shitet tokë are në Gradisht, Lushnje. Toka ka sipërfaqe 6930 m², ndodhet pranë stacionit të trenit

  Lushnjë 2 October 09:22
  3,500,000.00 Lek
 • 1 foto
  SHITET TOKË ARE NË GORIÇAJ, LUSHNJE
  Land / Land

  SHITET TOKË ARE NË GORIÇAJ, LUSHNJE

  Shitet tokë are në fshatin Goriçaj, Lushnje me sipërfaqe 3788 m². Toka ka lokacion të favorshëm buz

  Lushnjë 2 October 09:08
  60,000.00 €
 • 1 foto
  SHITET TOKË ARE NË KËMISHTAJ, LUSHNJE
  Land / Land

  SHITET TOKË ARE NË KËMISHTAJ, LUSHNJE

  Shitet tokë are në Këmishtaj, Lushnje. Toka ka sipërfaqe 7170 m² dhe mund të përdoret për aktivitet

  Lushnjë 2 October 08:31
  110,000.00 €
 • 11 foto
  Apartment 2+1+2 në shitje
  Apartment / Apartment

  Apartment 2+1+2 në shitje

  Shitet apartment 2+1+2, 112m2 në katin e parë të banimit. Apartmenti shitet i mobiluar me hipotekë.

  Lushnjë 1 October 07:55
  38,000.00 €
 • 1 foto
  SHITET TOKË ARE NË KËMISHTAJ, LUSHNJE
  Land / Land

  SHITET TOKË ARE NË KËMISHTAJ, LUSHNJE

  Shitet tokë are në Këmishtaj, Lushnje. Toka ka sipërfaqe 4880 m² dhe mund të përdoret për aktivitet

  Lushnjë 30 September 15:10
  75,000.00 €
 • 5 foto
  Shitet apartament 3+1 ne Lushnje.
  Apartment / Apartment

  Shitet apartament 3+1 ne Lushnje.

  Shitet apartament 3+1 kati 3 tek lagjia Skender Libohova ne Lushnje. Ambjenti eshte i ndare ne 3 dho

  Lushnjë 27 September 10:51
  34,000.00 €
 • 9 foto
  OKAZION SHITET SHTËPI PRIVATE NË KRUTJE E SIPERME
  House / Villas

  OKAZION SHITET SHTËPI PRIVATE NË KRUTJE E SIPERME

  Okazjon Shitet shtëpi private në Krutje e Sipërme Lushnje.Sipërfaqja e shtëpis është 148m² perfshihe

  Lushnjë 25 September 09:09
  100,000,000.00 Lek
 • 0 foto
  SHITET TOKË ARE NË GOLEM I MADH, LUSHNJE
  Land / Land

  SHITET TOKË ARE NË GOLEM I MADH, LUSHNJE

  Shitet tokë are në Golem i Madh, Lushnje. Toka ka sipërfaqe 4000 m2, ka lokacion të favorshëm afër

  Lushnjë 24 September 12:21
  150,000.00 €
 • 0 foto
  SHITET AMBIENT BIZNESI NË LAGJEN KONGRESI, LUSHNJE
  Apartment / Apartment

  SHITET AMBIENT BIZNESI NË LAGJEN KONGRESI, LUSHNJE

  Shitet ambient biznesi në lagjen Kongresi, Lushnje. Sipërfaqa totale është 14 m². Ambienti është n

  Lushnjë 24 September 08:25
  11,200.00 €
 • 4 foto
  SHitet mjedis tregetar në lagjen Skënder Libohova
  House / Villas

  SHitet mjedis tregetar në lagjen Skënder Libohova

  SHitet mjedis tregetar në lagjen Skënder Libohova Lushnje.Mjedisi është i përshtatëshëm për biznese

  Lushnjë 23 September 12:36
  60,000.00 €
 • 4 foto
  JEPET ME QIRA AMBJENT BIZNESI LAGJA SKËNDER LIBOHO
  House / Villas

  JEPET ME QIRA AMBJENT BIZNESI LAGJA SKËNDER LIBOHO

  Duplex në Lagjen Skënder Libohova ,Lushnje jepet me qira ambjent biznesi ,ambjenti disponon dy kate

  Lushnjë 23 September 11:47
  300.00 €
 • 1 foto
  SHITET MJEDIS TREGËTAR NË LAGJEN SKËNDER LIBOHOVA,
  House / Villas

  SHITET MJEDIS TREGËTAR NË LAGJEN SKËNDER LIBOHOVA,

  SHitet mjedis tregetar në lagjen Skënder Libohova Lushnje.Mjedisi është i përshtatëshëm për biznese

  Lushnjë 23 September 11:27
  60,000.00 €
 • 1 foto
  SHITET KATI I TRETË I NJË NDËRTESE NË LAGJEN LONI
  House / Villas

  SHITET KATI I TRETË I NJË NDËRTESE NË LAGJEN LONI

  Shitet kati i tretë i një ndërtese në rrugën kryesore të qytetit në lagjen Loni Dhamo Lushnje.Sipërf

  Lushnjë 23 September 11:07
  50,000.00 €
 • 0 foto
  SHITET SHTËPI PRIVATE NË SARAVË, LUSHNJE
  House / Villas

  SHITET SHTËPI PRIVATE NË SARAVË, LUSHNJE

  Shitet shtëpi private në fshatin Saravë, Lushnje . Shtëpia është 300 m² e organizuar në 3 dhoma + 1

  Lushnjë 21 September 12:28
  6,000,000.00 €
 • 0 foto
  SHITET DUPLEX NË LAGJEN ÇLIRIMI, LUSHNJE
  Apartment / Apartment

  SHITET DUPLEX NË LAGJEN ÇLIRIMI, LUSHNJE

  Shitet duplex në lagjen Çlirimi, Lushnje me sipërfaqe 330 m². Shtëpia lokacion të favorshëm pranë r

  Lushnjë 21 September 12:12
  27,000,000.00 Lek
 • 0 foto
  SHITET TOKË NË BUBULLIMË, LUSHNJE
  Land / Land

  SHITET TOKË NË BUBULLIMË, LUSHNJE

  Shitet tokë are në Bubullimë, Lushnje me sipërfaqe 4175 m². Toka ka lokacion të favorshëm afër auto

  Lushnjë 21 September 11:57
  33,400.00 €
 • 0 foto
  SHITET TOKË ARE NË BUBULLIMË, LUSHNJE
  Land / Land

  SHITET TOKË ARE NË BUBULLIMË, LUSHNJE

  Shitet tokë are në Bubullimë, Lushnje, me sipërfaqe 4175 m². Toka pozicionohet në dalje të Bubullimë

  Lushnjë 21 September 11:47
  33,400.00 €
 • 1 foto
  VILE NE SHITJE LUSHNJE 75.000EURO
  House / Villas

  VILE NE SHITJE LUSHNJE 75.000EURO

  SHITET VILE 3 KATESH NE LUSHNJE MBRAPA STACIONI TRENIT ESHT NJE VILE ME SIPERFAQE 360 MQ KATI TOK

  Lushnjë 20 September 16:04
  75,000.00 €
 • 7 foto
  SHITET NDËRTESË + TOKË TRUALL NË LAGJEN SKËNDER LIBOHOVA, LUSHNJE
  Apartment / Apartment

  SHITET NDËRTESË + TOKË TRUALL NË LAGJEN SKËNDER LIBOHOVA, LUSHNJE

  Shitet tokë truall + ndërtesë në lagjen Skënder Libohova, Lushnje . Ndërtesa është 72 m². Sipërfaqa

  Lushnjë 18 September 12:37
  180,000.00 €
 • 1 foto
  Okazion e mobiluar
  Apartment / Apartment

  Okazion e mobiluar

  Shitet ahtepi e mobiluar ne lagjen Gafurr Muco cmimi i diskutueshem.shtepia eshte ne gjendje shune t

  Lushnjë 18 September 10:09
  32,000.00 €
 • 1 foto
  SHITET TOKË ARE NË BUBULLIMË, LUSHNJE
  Land / Land

  SHITET TOKË ARE NË BUBULLIMË, LUSHNJE

  Shitet tokë are në Bubullimë, Lushnje. Toka ka sipërfaqe totale 4140 m² dhe ka lokacion të favorshëm

  Lushnjë 18 September 10:00
  800.00 €
 • 0 foto
  Shtepi
  Apartment / Apartment

  Shtepi

  Shtepia eshte e kompletuar , me parket e sapo rikonstruktuar cmimi i diskutueshem

  Lushnjë 17 September 15:55
  3,200.00 €
 • 4 foto
  SHITET APARTAMENT NË LAGJEN GAFURR MUÇO, LUSHNJE
  Apartment / Apartment

  SHITET APARTAMENT NË LAGJEN GAFURR MUÇO, LUSHNJE

  Shitet apartament në lagjen Gafurr Muço, Lushnje. Apartamenti ka sipërfaqe 60m² dhe është i organiz

  Lushnjë 17 September 14:33
  2,500,000.00 Lek
 • 1 foto
  shitet shtepi okazionnn
  House / Villas

  shitet shtepi okazionnn

  shitet shtepi okazion .shtepia esht 100m2 dhe ka 700 m2 tok per meshum info tel ne nr e telefonit os

  Lushnjë 16 September 21:46
  With agreement
 • 1 foto
  Shes shtepi private.
  House / Villas

  Shes shtepi private.

  Shes shtepi 2 kat ne lushnje. Shtepia eshte e mobiluar. Me ballkon, me oborr, garazh. Garazhi mund t

  Lushnjë 14 September 12:25
  200,000.00 €
 • 0 foto
  Apartament ne shitje
  Apartment / Apartment

  Apartament ne shitje

  Shitet per arsye emigrimi Me hipoteke te rregullt Apartamenti eshte ne katin e 5 (papafingo) 135 met

  Lushnjë 13 September 23:23
  1.00 €
 • 1 foto
  JEPET ME QIRA AMBIENT BIZNESI NË LAGJEN KONGRESI, LUSHNJE
  Apartment / Apartment

  JEPET ME QIRA AMBIENT BIZNESI NË LAGJEN KONGRESI, LUSHNJE

  Jepet me qira ambient biznesi në lagjen Kongresi, Lushnje. Ka sipërfaqe totale 27.5m². Ndodhet afër

  Lushnjë 9 September 15:23
  400.00 €
 • 1 foto
  SHITET AMBIENT BIZNESI NË LAGJEN KONGRESI, LUSHNJE
  Apartment / Apartment

  SHITET AMBIENT BIZNESI NË LAGJEN KONGRESI, LUSHNJE

  Shitet ambient biznesi në lagjen Kongresi, Lushnje. Ka sipërfaqe totale 27.5m². Ndodhet afër Bar P

  Lushnjë 9 September 15:11
  120,000.00 €
 • 7 foto
  OKAZION SHITET TOKA ME GJITHË ULLINJË NË SPOLAT , LUSHNJE
  Land / Land

  OKAZION SHITET TOKA ME GJITHË ULLINJË NË SPOLAT , LUSHNJE

  Okazion shitet toka me gjithë ullinjë në Spolat , Lushnje , me një sipërfaqe prej 4.5 HA . Në tokë j

  Lushnjë 7 September 15:09
  10.00 €
 • 1 foto
  SHITET TOKË ARE NË TOSHKËZ, LUSHNJE
  Land / Land

  SHITET TOKË ARE NË TOSHKËZ, LUSHNJE

  Shitet tokë bujqësore në fshatin Toshkëz, Lushnje. Toka është pershtatëshme për aktivitete të ndrys

  Lushnjë 6 September 12:26
  1,700,000.00 Lek
 • 10 foto
  OKAZION!! SHITET APARTAMENT 3+1 NË LAGJEN LONI DHAMO, LUSHNJE
  Apartment / Apartment

  OKAZION!! SHITET APARTAMENT 3+1 NË LAGJEN LONI DHAMO, LUSHNJE

  Shitet apartament në lagjen Loni Dhamo, Lushnje. Apartamenti ka sipërfaqe 93 m² me dokumentacion të

  Lushnjë 4 September 12:40
  40,000.00 €