Makineri dhe inventare në shitje në Peqin

 • 1 foto
  Një ofertë për ju/
  Machinery and inventory

  Një ofertë për ju/

  Financim dhe kredi të shpejtë Përshëndetje Unë jam një huadhënës privat që u jep para njerëzve që

  Peqin 30 July 19:19
  5,000.00 €
 • 8 foto
  OKAZION SHITEN EKSPRES KAFEJE
  Machinery and inventory

  OKAZION SHITEN EKSPRES KAFEJE

  Shiten 8 ekspres kafeje bashk me mullinje ja pothuaj te rinje jan purdorur vetem 2 muaj jan mar te r

  Peqin 10 March 14:53
  9,999.00 €