Makineri dhe inventare në shitje në Kosovë dhe Shqipëri

 • 3 foto
  Pastorizatore akullore
  Machinery and inventory

  Pastorizatore akullore

  Pastorizator 55 kg me 2 shpejtesi ne gjendje perfekte dhe me garanci 1 vit

  Durrës Sot, 15:03
  123,457,799.00 €
 • 5 foto
  MAKINË AKULLORE
  Machinery and inventory

  MAKINË AKULLORE

  Shesim makina akullore me leva të reja. Makina të prodhuara në Itali. Me garanci.

  Durrës Sot, 15:03
  With agreement
 • 1 foto
  TOSTIERË " FIMAR"
  Machinery and inventory

  TOSTIERË " FIMAR"

  Shesim tostierë dopio " FIMAR" . Në gjendje shumë të mirë. Shitet me garanci

  Durrës Sot, 15:03
  With agreement
 • 2 foto
  BANKO PIZZA
  Machinery and inventory

  BANKO PIZZA

  Shesim tavolinë frigoriferike për pizza. E re . 1.5 m. Italiane.

  Durrës Sot, 15:03
  With agreement
 • 3 foto
  BRUMATRIÇE
  Machinery and inventory

  BRUMATRIÇE

  Shesim brumatriçe të reja italiane me kapacitet 20 kg, 30 kg dhe 40 kg. Të përshtatshme për fur

  Durrës Sot, 15:02
  With agreement
 • 1 foto
  FRIGORIFER BANAK USHQIMOR
  Machinery and inventory

  FRIGORIFER BANAK USHQIMOR

  Shesim banak frigoriferik të përdorur të madhësive të ndryshme. Të gjithë italianë . Me garanci.

  Durrës Sot, 15:02
  With agreement
 • 2 foto
  TAVA PËR ZIZZA
  Machinery and inventory

  TAVA PËR ZIZZA

  Shesim tava për brum pizze . Italiane. Çmime të arsyeshme.

  Durrës Sot, 15:02
  With agreement
 • 3 foto
  FURRA PËR PIZZA
  Machinery and inventory

  FURRA PËR PIZZA

  Shesim furra për pizza të rinj . Italianë . Me përmasa të ndryshme.

  Durrës Sot, 15:02
  With agreement
 • 3 foto
  EKSPOZITOR FRIGORIFER PESHKU
  Machinery and inventory

  EKSPOZITOR FRIGORIFER PESHKU

  Shitet ekspozitor frigorifer peshku. I sapo ardhur nga Italia. I markës \"Arneg\". Shitet me garanci

  Durrës Sot, 15:01
  With agreement
 • 2 foto
  THIKA SITA MAKINE MISHI
  Machinery and inventory

  THIKA SITA MAKINE MISHI

  Shesim thika , sita makine mishi 12-she, 22-she, 32-she. Çengela, thika e hanxharë për kasapë. Të g

  Durrës Sot, 15:01
  With agreement
 • 4 foto
  FRIGORIFER KOLLONË
  Machinery and inventory

  FRIGORIFER KOLLONË

  Shesim frigorifer kollonë. Freskuese dhe ngrirëse . Të rinj e të përdorur. Italianë. Me garanci.

  Durrës Sot, 15:00
  With agreement
 • 4 foto
  FRIGORIFER ABATITOR AKULLORE I RI
  Machinery and inventory

  FRIGORIFER ABATITOR AKULLORE I RI

  SHITET FRIGORIFER I RI PËR MBAJTJEN E AKULLORES. ITALIAN. MBAN DER NË 60 VASKETA.

  Durrës Sot, 15:00
  With agreement
 • 1 foto
  FRIGORIFER FRESKUES
  Machinery and inventory

  FRIGORIFER FRESKUES

  Shesim frigorifer inox , me dyer xham. Të rinj. Italian. Me garanci.

  Durrës Sot, 14:59
  With agreement
 • 2 foto
  FRIGORIFER KUNDRABANAK PËR BARE
  Machinery and inventory

  FRIGORIFER KUNDRABANAK PËR BARE

  Shesin frigorifer për bare. Te rinj . Italianë

  Durrës Sot, 14:58
  With agreement
 • 2 foto
  FRIGORIFER PËR PIZZA
  Machinery and inventory

  FRIGORIFER PËR PIZZA

  Shesim banko pizzerie . Të reja . Italiane . Shume cilësore . Me garanci. Me përmasa 1.5 metër dhe

  Durrës Sot, 14:58
  With agreement
 • 2 foto
  FRIGORIFER PESHKU
  Machinery and inventory

  FRIGORIFER PESHKU

  Shiten frigoriferë për mbajtjen e peshkut. Të rinj. Italianë. Shumë cilësorë e me çmime konkuruese

  Durrës Sot, 14:57
  With agreement
 • 4 foto
  NGROHËSE PIZZA BYREK BANJOMARI
  Machinery and inventory

  NGROHËSE PIZZA BYREK BANJOMARI

  Shesim vetrina grohëse . Të përshtatshme për pizza , byrek, gjellë etj. Italiane.

  Durrës Sot, 14:57
  With agreement
 • 2 foto
  Frigorifer freskues
  Machinery and inventory

  Frigorifer freskues

  Shitet frigorifer freskues 20000 lek

  Tiranë Sot, 14:56
  20,000.00 Lek
 • 3 foto
  EKSPOZITOR PESHKU
  Machinery and inventory

  EKSPOZITOR PESHKU

  Shesim banak ekspozitor peshku me përmasa te ndryshme. Te përdorur. Italianë. Të markës ARNEG. Me

  Durrës Sot, 14:56
  With agreement
 • 5 foto
  FRIGORIFER NGRIRËS
  Machinery and inventory

  FRIGORIFER NGRIRËS

  Shesim baule ngrirëse te reja. Italiane. Me madhësi të ndryshme. Çmime konkuruese . Me garanci.

  Durrës Sot, 14:55
  With agreement
 • 1 foto
  RAFTE METALIKE PËR MARKETE
  Machinery and inventory

  RAFTE METALIKE PËR MARKETE

  Shesim rafte metalike për markete. Italiane. Super cilësorë.

  Durrës Sot, 14:55
  With agreement
 • 2 foto
  RRAHËSE VEZËSH E BRUMI
  Machinery and inventory

  RRAHËSE VEZËSH E BRUMI

  Shesim mixer. Të rinj . Italianë. Për përzierje vezësh e brumi.

  Durrës Sot, 14:55
  With agreement
 • 1 foto
  GRIRËSE MISHI PROFESIONALE
  Machinery and inventory

  GRIRËSE MISHI PROFESIONALE

  Shesin makina grirëse mishi profesionale . Italiane. Super cilësore. Me garanci. Të markës " Omeg

  Durrës Sot, 14:55
  With agreement
 • 3 foto
  VETRINË FRIGORIFERIKE PËR FAST FOOD
  Machinery and inventory

  VETRINË FRIGORIFERIKE PËR FAST FOOD

  Shesim vetrina për fast food. Të reja. Italiane

  Durrës Sot, 14:54
  With agreement
 • 3 foto
  PAISJE PËR KREPA
  Machinery and inventory

  PAISJE PËR KREPA

  Sheshim paisje për krepa. Të reja. Me 1 dhe 2 vatra. Italiane. Me garanci

  Durrës Sot, 14:54
  With agreement
 • 1 foto
  LINJË VET-SHËRBIMI
  Machinery and inventory

  LINJË VET-SHËRBIMI

  Shitet linjë vet- shërbimi. E ardhur nga Italia. Banjomari. Vetrina freskuese. Inox. Me garanci.

  Durrës Sot, 14:54
  With agreement
 • 2 foto
  RAFTE METALIKE PËR MAGAZINA
  Machinery and inventory

  RAFTE METALIKE PËR MAGAZINA

  Shesim rafte metalike për magizina. Italiane . Shumë cilësore. Çmim i arsyeshëm.

  Durrës Sot, 14:54
  With agreement
 • 2 foto
  DHOMA FRIGORIFERIKE COSTAN
  Machinery and inventory

  DHOMA FRIGORIFERIKE COSTAN

  Dhoma frigoriferike Costan . Te përmasave te ndryshme

  Durrës Sot, 14:53
  With agreement
 • 3 foto
  FRIGORIFER ME 2 DYER
  Machinery and inventory

  FRIGORIFER ME 2 DYER

  Shitet frigorifer me 2 dyer. I ri . Italian. Për pastiçeri e për lokale. Me garanci.

  Durrës Sot, 14:53
  With agreement
 • 2 foto
  MAKINË VAKUMI
  Machinery and inventory

  MAKINË VAKUMI

  Shesim paisje vakumi te reja , italine. Praktike në përdorim e me çmim te arsyeshëm.

  Durrës Sot, 14:50
  With agreement
 • 3 foto
  ZGARA TË REJA
  Machinery and inventory

  ZGARA TË REJA

  Shesim zgara të reja. Modele të ndryshme. Italiane.

  Durrës Sot, 14:50
  With agreement
 • 3 foto
  TOSTIERË
  Machinery and inventory

  TOSTIERË

  Shesim tostiera . Të reja . Italiane . Teke ose dopio. Super cilësore.

  Durrës Sot, 14:50
  With agreement
 • 1 foto
  MBUSHËSE SALLAMI ITALIANE
  Machinery and inventory

  MBUSHËSE SALLAMI ITALIANE

  Shesim mbushëse sallami italiane të reja. Marka "Reber"

  Durrës Sot, 14:50
  With agreement
 • 2 foto
  TAVOLINA PUNE
  Machinery and inventory

  TAVOLINA PUNE

  Shesim tavolina pune me tefton. Italiane. Të madhësive e modeleve të ndryshme

  Durrës Sot, 14:50
  With agreement
 • 2 foto
  BANAK PESHKU
  Machinery and inventory

  BANAK PESHKU

  Shesim banak peshku .Inox. Italian. Me përmasa të ndryshme. Me garanci.

  Durrës Sot, 14:49
  With agreement
 • 3 foto
  FURRA BUKE E PASTIÇERIE
  Machinery and inventory

  FURRA BUKE E PASTIÇERIE

  Shesim furra profesionale për bukë e për pastiçeri. Italiane te markës "BAKE OFF". Çmime konkuruese.

  Durrës Sot, 14:49
  With agreement
 • 1 foto
  Peshore
  Machinery and inventory

  Peshore

  Peshore e madhe,me kandar,der ne 3000 kg,precize,per sende te vogla deri ne ngarkes me pirun.

  Durrës Sot, 14:48
  1,500,000.00 Lek
 • 5 foto
  PAISJE INOXI
  Machinery and inventory

  PAISJE INOXI

  Shesim paisje inox . Tavolina , Lavamane, syprina..... Të gjitha italiane. Shumë cilësore.

  Durrës Sot, 14:47
  With agreement
 • 5 foto
  FRITEZA
  Machinery and inventory

  FRITEZA

  Shesim friteza të reja . Italiane. Te madhësive te ndryshme. Me korent.

  Durrës Sot, 14:47
  With agreement
 • 4 foto
  PASTORIZATOR
  Machinery and inventory

  PASTORIZATOR

  Shitet Pastorizator 50-60 Lt. ITALIAN . MIXMATIC- MARK. NË GJENDJE SHUMË TË MIRË . SHITEN ME GARANCI

  Durrës Sot, 14:46
  With agreement
 • 4 foto
  VETRINA NGROHËSE
  Machinery and inventory

  VETRINA NGROHËSE

  Shesim vetrina me ngrohje . Te reja . Italiane. Me garanci. Me përmasa të ndryshme. Çmime konkurues

  Durrës Sot, 14:46
  With agreement
 • 4 foto
  TAVOLINA PUNE
  Machinery and inventory

  TAVOLINA PUNE

  Shesim tavolina pune inox dhe me teflon. Italiane. Super cilësore. Të përmasave të ndryshme.

  Durrës Sot, 14:46
  With agreement
 • 0 foto
  RAFTE MARKETI
  Machinery and inventory

  RAFTE MARKETI

  Shesim rafte metalike italiane. Të markës CEFLA. Italiane. Rafte shumë cilësore.

  Durrës Sot, 14:46
  With agreement
 • 3 foto
  Mulli kafe mazer dhe fiorenzato
  Machinery and inventory

  Mulli kafe mazer dhe fiorenzato

  Shiten 2 mulli kafe per lokale. bare kafe.restorante etj. njeri eshte mazer 200 mije leke.dhe tjet

  Tiranë Sot, 14:45
  150.00 Lek
 • 3 foto
  pompe lavazhi 140 bar okazion
  Machinery and inventory

  pompe lavazhi 140 bar okazion

  shes pompe lavazhi e re ne kuti 140 bar.okazion 200 euro.

  Tiranë Sot, 14:44
  200.00 €
 • 3 foto
  Makine per qerimin e qepvë/kepve
  Machinery and inventory

  Makine per qerimin e qepvë/kepve

  Shes nje makine per qerimin e qepvë/ kepve Me kapacitet 300-500 kg ne orë! Makina eshte e kompletua

  Vushtrri Sot, 14:40
  22,500.00 €
 • 11 foto
  Frigorifer mikser shejker
  Machinery and inventory

  Frigorifer mikser shejker

  Ngrires 175×80×65 kapaciteti 580 lt.Frigorifer akullore 11 vende 118×145×65 kapaciteti 422 lt.Mikser

  Tiranë Sot, 14:35
  120,000.00 Lek
 • 5 foto
  Paisje per lokal perde ambazhura kolltuqe,,pjata.
  Machinery and inventory

  Paisje per lokal perde ambazhura kolltuqe,,pjata.

  SHITEN PAISJET E NJE RESTORANTI 1....ambazhura 4 cope jane. ....Perde ngjyre kafe me gold kam afer 2

  Tiranë Sot, 14:28
  With agreement
 • 1 foto
  Pjata te perdorura
  Machinery and inventory

  Pjata te perdorura

  Pjata te ndryshme per restorant - 1mije e madhja 7qind e mesmja dhe e vogla 5 qind lek.——- 100 l

  Tiranë Sot, 14:25
  100.00 Lek
 • 4 foto
  Kolltuqe-Tavoline-Perde-Ambazhure
  Machinery and inventory

  Kolltuqe-Tavoline-Perde-Ambazhure

  SHITET -.Ambazhur (4cope)....perde me palosje ..kolltuk dysh 4 cope kam dhe 3 pupa dhe 2 tavolina..

  Tiranë Sot, 14:25
  With agreement