Makina dhe vegla në shitje në Lezhë

 • 5 foto
  Motorrsharr lulesh
  Cars and tools

  Motorrsharr lulesh

  Shitet motorri i luleve gjendje perfekte

  Lezhë Sot, 04:46
  120.00 €
 • 3 foto
  Trapon dhe vidator me ajer
  Cars and tools

  Trapon dhe vidator me ajer

  Trapon dhe vidator me ajer

  Lezhë Sot, 04:44
  50.00 €
 • 1 foto
  Paisje palestre
  Cars and tools

  Paisje palestre

  Shitet 50 euro

  Lezhë Sot, 04:43
  50.00 €
 • 2 foto
  okazionnn shitet 3800 euro pak i diskutushem
  Cars and tools

  okazionnn shitet 3800 euro pak i diskutushem

  Gjenerator per biznese rrobaqepsi ..etj

  Lezhë 16 September 11:12
  3,800.00 €
 • 5 foto
  Shitet Depozita Nafte
  Cars and tools

  Shitet Depozita Nafte

  Shiten depozita nafte. Depozita e naftes

  Lezhë 12 September 20:38
  With agreement
 • 4 foto
  Shiten Distributora Karburanti dhe Xhenerator
  Cars and tools

  Shiten Distributora Karburanti dhe Xhenerator

  Shiten Distributora Karburanti ne gjendj

  Lezhë 12 September 20:37
  With agreement
 • 5 foto
  Shiten Saldatrice Ndicues Tavanor Te Jashtem
  Cars and tools

  Shiten Saldatrice Ndicues Tavanor Te Jashtem

  Shitet Saldatrice ne gjendje pune. Shite

  Lezhë 12 September 20:36
  With agreement
 • 3 foto
  DISK SHARRE 300MM PORCELANI ITALIAN
  Cars and tools

  DISK SHARRE 300MM PORCELANI ITALIAN

  Disk sharre per porcelan me diameter 300

  Lezhë 8 September 20:16
  100.00 €
 • 3 foto
  Shitet Saldatrice me Argon
  Cars and tools

  Shitet Saldatrice me Argon

  Shitet saldatrice me Argon

  Lezhë 1 September 12:13
  With agreement
 • 4 foto
  Makina Rrushi Italiane ??
  Cars and tools

  Makina Rrushi Italiane ??

  Makina Rrushi Italiane Te Madhe me Lopa

  Lezhë 30 August 21:28
  With agreement
 • 1 foto
  Shes Domixhana 54 Liter Italian (te ri)
  Cars and tools

  Shes Domixhana 54 Liter Italian (te ri)

  shes domixhana 54 Liter Italian me cmim

  Lezhë 30 August 21:28
  With agreement
 • 5 foto
  Makin Rrushi
  Cars and tools

  Makin Rrushi

  Makin Rrushi

  Lezhë 30 August 21:27
  With agreement
 • 2 foto
  Makin Mjalti Italiane
  Cars and tools

  Makin Mjalti Italiane

  Makin Mjalti

  Lezhë 30 August 21:27
  With agreement
 • 3 foto
  Makina Rrushi Italiane
  Cars and tools

  Makina Rrushi Italiane

  Makina Rrushi Italiane

  Lezhë 30 August 21:27
  With agreement
 • 3 foto
  Makin Rrushi Me Ndarje Me Elektromotor Italiane
  Cars and tools

  Makin Rrushi Me Ndarje Me Elektromotor Italiane

  Makin Rrushi Me Ndarje Me Elektromotor I

  Lezhë 30 August 21:26
  With agreement
 • 3 foto
  Prese me kriko, Shtrydhse per Fruta dhe Rrush
  Cars and tools

  Prese me kriko, Shtrydhse per Fruta dhe Rrush

  Prese me kriko

  Lezhë 30 August 21:26
  With agreement
 • 2 foto
  Plug me dy krahe
  Cars and tools

  Plug me dy krahe

  Plug me dy krahe

  Lezhë 16 July 08:49
  With agreement
 • 2 foto
  Korrse Bari (e re)
  Cars and tools

  Korrse Bari (e re)

  Korrse bari

  Lezhë 16 July 08:49
  With agreement
 • 1 foto
  Shitet Mulli bluarje Italian ??
  Cars and tools

  Shitet Mulli bluarje Italian ??

  Shitet mulli bluarje italiane me tre sit

  Lezhë 16 July 08:44
  With agreement
 • 1 foto
  Kultivator me 3 thika
  Cars and tools

  Kultivator me 3 thika

  Kultivator me 3 thika

  Lezhë 16 July 08:43
  With agreement
 • 1 foto
  Thika per freze toke Disa Lloje
  Cars and tools

  Thika per freze toke Disa Lloje

  Thika për frezat e tokës. Thikat e frezë

  Lezhë 16 July 08:43
  With agreement
 • 2 foto
  Sebrator Motorr Honda 5.5 hp
  Cars and tools

  Sebrator Motorr Honda 5.5 hp

  Sebrator

  Lezhë 16 July 08:42
  With agreement
 • 3 foto
  Makin Per nxjerrje Mjalti
  Cars and tools

  Makin Per nxjerrje Mjalti

  Makin per nxjerrje mjalti

  Lezhë 16 July 08:42
  With agreement
 • 1 foto
  Shishe vere 0.75 lt, qelqi, jeshile
  Cars and tools

  Shishe vere 0.75 lt, qelqi, jeshile

  Shishe vere \"Toskano\" 0.75 l, prej qel

  Lezhë 16 July 08:42
  With agreement
 • 3 foto
  Makineri Mjalti Inoksi
  Cars and tools

  Makineri Mjalti Inoksi

  Makineri Mjalti Inoksi

  Lezhë 16 July 08:41
  With agreement
 • 1 foto
  Plug me ndërrim krahu
  Cars and tools

  Plug me ndërrim krahu

  Plug me ndërrim krahu

  Lezhë 16 July 08:40
  With agreement
 • 1 foto
  Plug për hapje kanali me rregjistër lartësie
  Cars and tools

  Plug për hapje kanali me rregjistër lartësie

  Plug për hapje kanali me rregjistër lart

  Lezhë 16 July 08:40
  With agreement
 • 6 foto
  Shitet Kriket per terheqje
  Cars and tools

  Shitet Kriket per terheqje

  Kriket per skafa ,motorra uji,

  Lezhë 16 July 08:40
  With agreement
 • 1 foto
  Cikrik tubi pompe
  Cars and tools

  Cikrik tubi pompe

  Cikrik tubi pompe. E ndërtuar prej mater

  Lezhë 16 July 08:40
  With agreement
 • 3 foto
  Pjesë Për Motorra Rubin Te gjitha modelet
  Cars and tools

  Pjesë Për Motorra Rubin Te gjitha modelet

  Karburatore Filter ajri Çels motorri

  Lezhë 16 July 08:34
  With agreement
 • 3 foto
  Kriket Dore 2Ton
  Cars and tools

  Kriket Dore 2Ton

  Kriket Dore

  Lezhë 16 July 08:32
  With agreement
 • 2 foto
  Shiten Goma Mishi
  Cars and tools

  Shiten Goma Mishi

  Gom mishi

  Lezhë 16 July 08:24
  With agreement
 • 2 foto
  Vidator Makita Professional (çmim i arsyshem)
  Cars and tools

  Vidator Makita Professional (çmim i arsyshem)

  Vidiator Makita

  Lezhë 16 July 08:23
  With agreement
 • 2 foto
  Vidator Makita Professional (çmim i arsyshem)
  Cars and tools

  Vidator Makita Professional (çmim i arsyshem)

  Vidator Makita Professional

  Lezhë 16 July 08:22
  With agreement
 • 3 foto
  Shitet Elektromotor 0.75 kv 2400
  Cars and tools

  Shitet Elektromotor 0.75 kv 2400

  Shitet elektromotor 0.75 i ri

  Lezhë 16 July 08:21
  With agreement
 • 4 foto
  Pomp Uji 1” 35 Liter/minut dhe 35 metra Lartesi
  Cars and tools

  Pomp Uji 1” 35 Liter/minut dhe 35 metra Lartesi

  Pomp Uji 1” 35 Liter/minut dhe 35 metr

  Lezhë 16 July 08:20
  With agreement
 • 4 foto
  Ganxh Karrotreci
  Cars and tools

  Ganxh Karrotreci

  Ganxh karrotreci

  Lezhë 16 July 08:19
  With agreement
 • 1 foto
  Shiten Goma Betoniere te Reja
  Cars and tools

  Shiten Goma Betoniere te Reja

  Goma betoniere

  Lezhë 16 July 08:19
  With agreement
 • 2 foto
  Pomp Sperkatje me Bateri dhe me Dor
  Cars and tools

  Pomp Sperkatje me Bateri dhe me Dor

  Pomp sperkatje

  Lezhë 16 July 08:19
  With agreement
 • 3 foto
  Shitet Krastitese Ligustrash E Re
  Cars and tools

  Shitet Krastitese Ligustrash E Re

  Shitet Krastitese Ligustrash

  Lezhë 16 July 08:18
  With agreement
 • 6 foto
  Grup Pompe 4’’polshe me Polexho 1500 L/min
  Cars and tools

  Grup Pompe 4’’polshe me Polexho 1500 L/min

  Grup pompe 4 polshe me polexho 1500 L /m

  Lezhë 16 July 08:18
  With agreement
 • 2 foto
  Shitet Gur Bango 230v
  Cars and tools

  Shitet Gur Bango 230v

  230v-50Hz Fuqia:150w Rrotullime:2950rpm

  Lezhë 16 July 08:17
  With agreement
 • 1 foto
  Bidon Inox 50L Me rubinet dhe Bazament
  Cars and tools

  Bidon Inox 50L Me rubinet dhe Bazament

  Bidon inoksi statik për të qëndruar në v

  Lezhë 16 July 08:17
  With agreement
 • 1 foto
  Plug për hapje kanali me rregjistër lartësie
  Cars and tools

  Plug për hapje kanali me rregjistër lartësie

  Plug për hapje kanali me rregjistër lart

  Lezhë 16 July 08:16
  With agreement
 • 5 foto
  Shitet Pomp uji 2” Presioni Nafte (e re )
  Cars and tools

  Shitet Pomp uji 2” Presioni Nafte (e re )

  Per ma shum info kontakt

  Lezhë 16 July 08:16
  With agreement
 • 2 foto
  Shitet Vibrator me Motorr i Ri
  Cars and tools

  Shitet Vibrator me Motorr i Ri

  Shitet Vibrator me Motorr

  Lezhë 16 July 08:16
  With agreement
 • 2 foto
  Shitet Mini Zmeriluse (e re)
  Cars and tools

  Shitet Mini Zmeriluse (e re)

  Shitet Mini Zmeriluse

  Lezhë 16 July 08:15
  With agreement
 • 0 foto
  Prese me kriko D 30 cm kapaciteti 30 kg
  Cars and tools

  Prese me kriko D 30 cm kapaciteti 30 kg

  Prese me kriko D 30 cm kapaciteti 30 kg

  Lezhë 14 July 11:02
  With agreement
 • 2 foto
  SHITET Elektromotorr (i Ri)
  Cars and tools

  SHITET Elektromotorr (i Ri)

  SHITET Elektromotorr (i Ri)

  Lezhë 14 July 11:02
  With agreement
 • 0 foto
  Prerese bari me benzine
  Cars and tools

  Prerese bari me benzine

  Prerëse bari 52 CC - motor me 2 kohë ben

  Lezhë 14 July 11:02
  With agreement