Autopjese dhe paisje në shitje në Durrës

 • 2 foto
  DISQE 18 INC,,,2012,,MERCEDES BENZ,,212,ORIGJINAL,
  Copiers and equipment

  DISQE 18 INC,,,2012,,MERCEDES BENZ,,212,ORIGJINAL,

  Disqe 18 inc,,,Mercedes benz,,,Origjinal,,,

  Durrës 19 August 12:48
  With agreement
 • 2 foto
  DISQE dhe GOMA16 INC,,,MITSUBISHI,,TOYOTA,,,MAZDA,
  Copiers and equipment

  DISQE dhe GOMA16 INC,,,MITSUBISHI,,TOYOTA,,,MAZDA,

  Disqe dhe Goma 16 inc,,,Mitsubishi ,,,Toyota,,Mazda,,,Gomat 205.16C,,,

  Durrës 19 August 12:48
  With agreement
 • 1 foto
  DISQEdhe GOMA18 INC,,8.5,,9.5,,AMG,,MERCEDES BENZ,
  Copiers and equipment

  DISQEdhe GOMA18 INC,,8.5,,9.5,,AMG,,MERCEDES BENZ,

  Disqe dhe Goma 18 inc,,,8.5,,9.5,,,AMG,,,MERCEDES BENZ,,ORIGJINAL,,,

  Durrës 19 August 12:47
  With agreement
 • 2 foto
  DISQE 16 INC,,GOLF 5,,6,7WOLSVANGEN ,,ORIGJINAL,,,
  Copiers and equipment

  DISQE 16 INC,,GOLF 5,,6,7WOLSVANGEN ,,ORIGJINAL,,,

  Disqe 16 inc,,GOLF,,,Wolsvangen,,ORIGjINAL,,,

  Durrës 19 August 12:47
  With agreement
 • 1 foto
  DISQE 18 INC,,,8.0,,,9.5,,,MERCEDES BENZ,,
  Copiers and equipment

  DISQE 18 INC,,,8.0,,,9.5,,,MERCEDES BENZ,,

  Disqe 18 inc,,,8.0,,,9.5,,,MESCEDES BENZ,,,

  Durrës 19 August 12:47
  With agreement
 • 0 foto
  DISQE 17 INC,,,AUDI ,,,WOLSVANGEN,,ORIGJINAL,,
  Copiers and equipment

  DISQE 17 INC,,,AUDI ,,,WOLSVANGEN,,ORIGJINAL,,

  Disqe 17 inc,,AUDI ,,WOLSVANGEN,,,ORIGJINAL,,

  Durrës 19 August 12:47
  With agreement
 • 1 foto
  DISQE 16 INC,,,MERCEDES BENZ,,,
  Copiers and equipment

  DISQE 16 INC,,,MERCEDES BENZ,,,

  Disqe 16 inc ,,,mercedes benz,,,,

  Durrës 19 August 12:46
  With agreement
 • 0 foto
  DISQE 15 INC,,,AUDI ,,,WOLSVANGEN,,,
  Copiers and equipment

  DISQE 15 INC,,,AUDI ,,,WOLSVANGEN,,,

  Disqe 15 inc audi ,,Wolsvangen,,origjinal,,

  Durrës 19 August 12:46
  With agreement
 • 1 foto
  DISQE 18 INC,,,WOSEN,,,ORIGJINAL,,
  Copiers and equipment

  DISQE 18 INC,,,WOSEN,,,ORIGJINAL,,

  Disqe 18 inc,,,Wosen,,,AUDI A4,,A5,,A6,,A7,, Benz,,C,klas,,,B,klas,,,E,klas,,,

  Durrës 19 August 12:46
  With agreement
 • 2 foto
  DISQE 15 INC,,,MERCEDES,,,AUDI,,,WOLSVANGEN,,,
  Copiers and equipment

  DISQE 15 INC,,,MERCEDES,,,AUDI,,,WOLSVANGEN,,,

  Disqe 15 inc,,,Mercedes,,,Audi,,,Wolsvangen,,,

  Durrës 19 August 12:46
  With agreement
 • 2 foto
  DISQE 20 INC,,,KAPROLL,,,BMV,,,X5,,,X6,,,
  Copiers and equipment

  DISQE 20 INC,,,KAPROLL,,,BMV,,,X5,,,X6,,,

  Disqe 20 inc,,,BMV,,,X5,,,X6,,,

  Durrës 19 August 12:46
  With agreement
 • 2 foto
  DISQE 17 INC,,GTI,,WOLSVANGEN,,,AUDI,,ORIGJINAL,,
  Copiers and equipment

  DISQE 17 INC,,GTI,,WOLSVANGEN,,,AUDI,,ORIGJINAL,,

  DISQE 17 INC,,,GTI,,,,AUDI A1 ,,,GOLF,,

  Durrës 19 August 12:45
  With agreement
 • 1 foto
  DISQE dhe GOMA 16 INC,,,AUDI ,,,A4,,A6,,,ORIGJINAL
  Copiers and equipment

  DISQE dhe GOMA 16 INC,,,AUDI ,,,A4,,A6,,,ORIGJINAL

  Disqe dhe Goma 16 inc,,,205.55.16,,AUDI,,

  Durrës 19 August 12:45
  With agreement
 • 1 foto
  DISQE 16 INC,,,7,,8,,,MERCEDES BENZ,,ORIGJINAL,,
  Copiers and equipment

  DISQE 16 INC,,,7,,8,,,MERCEDES BENZ,,ORIGJINAL,,

  Disqe 16 inc,,,7 para,,,8 prapa,,Mercedes Benz,,

  Durrës 19 August 12:45
  With agreement
 • 2 foto
  DISQE 17 INC,,,MERCEDES BENZ,,,ORIGJINAL,,,
  Copiers and equipment

  DISQE 17 INC,,,MERCEDES BENZ,,,ORIGJINAL,,,

  Disqe 17 inc,,,7.5,,,8.5,,,Mercedes Benz,,,ORIGJINAL,,,,

  Durrës 19 August 12:45
  With agreement
 • 3 foto
  DISQE dhe GOMA ,,,17 inc,,,WOLSVANGEN,,,2018,,,
  Copiers and equipment

  DISQE dhe GOMA ,,,17 inc,,,WOLSVANGEN,,,2018,,,

  DISQE dhe GOMA TE RINJ,,,17 INC,,,WOLSVANGEN,,,2018,,,ORIGJINAL,,, GOMAT,,215.55.17,,CONTINENTAL,,,

  Durrës 19 August 12:44
  With agreement
 • 1 foto
  Disqe 16 inc,,,WOLSVANGEN ,,,Origjinal,,
  Copiers and equipment

  Disqe 16 inc,,,WOLSVANGEN ,,,Origjinal,,

  Disqe 16 inc,,,Wolsvangen ,,,pasat,,golf

  Durrës 19 August 12:44
  With agreement
 • 1 foto
  DISQE dhe GOMA,,,17 INC,,,VOLVO,,,ORIGJINAL,,,
  Copiers and equipment

  DISQE dhe GOMA,,,17 INC,,,VOLVO,,,ORIGJINAL,,,

  DISQE DHE GOMA,,17 INC,,,VOLVO,,,ORIGJINAL,,

  Durrës 19 August 12:44
  With agreement
 • 1 foto
  DISQE 17 INC,,7.5,,8.5,,,MERCEDES BENZ,,ORIGJINAL,
  Copiers and equipment

  DISQE 17 INC,,7.5,,8.5,,,MERCEDES BENZ,,ORIGJINAL,

  Disqe 17 inc,,Mercedes Benz,,ORIGJINAL,,

  Durrës 19 August 12:44
  With agreement
 • 1 foto
  DISQE 14 INC,,,POLO,,,WOLSVANGEN,,ORIGJINAL,,,
  Copiers and equipment

  DISQE 14 INC,,,POLO,,,WOLSVANGEN,,ORIGJINAL,,,

  Disqe 14 inc,,,POLO,,,

  Durrës 19 August 12:43
  With agreement
 • 2 foto
  DISQE dhe GOMA 19 INC,KODI 222,MERCEDES BENZ,,2015
  Copiers and equipment

  DISQE dhe GOMA 19 INC,KODI 222,MERCEDES BENZ,,2015

  Disqe dhe goma 19 inc,,,Kodi 222,,MERCEDES BENZ,,,

  Durrës 19 August 12:43
  With agreement
 • 2 foto
  DISQE ,20 INC,,,9.5,,,10.5,,GIOVANNA,,,ORIGJINAL,,
  Copiers and equipment

  DISQE ,20 INC,,,9.5,,,10.5,,GIOVANNA,,,ORIGJINAL,,

  Disqe dhe goma 20 inc,,9.0 para,,10.5 prapa,,,,,Mercedes Benz,,E,,S,,CLS,,2016,,2017,,BMV SERIA 7 20

  Durrës 19 August 12:42
  With agreement
 • 1 foto
  DISQE 18 INC,8.5,,,9.5,MERCEDES BENZ,,,ORIGJINAL,,
  Copiers and equipment

  DISQE 18 INC,8.5,,,9.5,MERCEDES BENZ,,,ORIGJINAL,,

  Disqe 18 inc,,8.5,,9.5,,,,mercedes benz,,,origjinal,,

  Durrës 19 August 12:42
  With agreement
 • 0 foto
  DISQE dhe GOMA WOLSVANGEN 17INC 2009
  Copiers and equipment

  DISQE dhe GOMA WOLSVANGEN 17INC 2009

  DISQE DHE GOMA 17 INC,,,GOLF 5,,,TOURAN,,

  Durrës 19 August 12:42
  With agreement
 • 2 foto
  DISQE 21 INC,,,GLE,,,ML,,VITI 2014,,,ORIGJINAL,,
  Copiers and equipment

  DISQE 21 INC,,,GLE,,,ML,,VITI 2014,,,ORIGJINAL,,

  Disqe dhe Goma 21 inc,,KODI 166,,VITI 2014,,,ORIGJINAL,,,

  Durrës 19 August 12:42
  With agreement
 • 8 foto
  KAMJO AUTOMATIKE,,,,,LINKOLN,,,,AMERIKANE E RE,,
  Copiers and equipment

  KAMJO AUTOMATIKE,,,,,LINKOLN,,,,AMERIKANE E RE,,

  KAMJO AUTOMATIKE PER AUTOMJETE AMERIKANE,,,LINKOLN,,,E RE,,,

  Durrës 19 August 12:17
  With agreement
 • 8 foto
  LUCIDIM ME CNC DISQESH ALUMINI ...
  Copiers and equipment

  LUCIDIM ME CNC DISQESH ALUMINI ...

  Lucidim ...Lyerje ...Drejtim...Saldime....per cdo model disqesh alumini ....Sherbim cilesor dhe prof

  Durrës 19 August 12:15
  With agreement
 • 1 foto
  DISQE 18 INC,,,JAGUAR,,,,ORIGJINAL,,,,,
  Copiers and equipment

  DISQE 18 INC,,,JAGUAR,,,,ORIGJINAL,,,,,

  DISQE DHE GOMA 18 INC,,,JAGUAR,,,ORIGJINAL,,,

  Durrës 19 August 12:07
  With agreement
 • 3 foto
  DISQE dhe GOMA,,,17 INC,,,JEEP,,,2018 ORIGJINAL,,
  Copiers and equipment

  DISQE dhe GOMA,,,17 INC,,,JEEP,,,2018 ORIGJINAL,,

  DISQE DHE GOMA TE RINJ,,17 INC,,JEEP,,2018,,,ORIGJINAL,,,GOMAT,,215.60.17,,,BRIDGESTONE,,,

  Durrës 19 August 12:06
  With agreement
 • 4 foto
  DISQE dhe GOMA,20 INC,,9.5,11.0PORSHE ,PANAMERA,,,
  Copiers and equipment

  DISQE dhe GOMA,20 INC,,9.5,11.0PORSHE ,PANAMERA,,,

  Disqe dhe Goma,,20 inc,,para 9.5,,prapa 11,,,PORSHE PANAMERA,,Gomat para kontinental,,255.40.20,,pra

  Durrës 19 August 12:06
  With agreement
 • 2 foto
  DISQE 19 INC,,,AMG,,,8.5,,,9.5,,MERCEDES BENZ,,,
  Copiers and equipment

  DISQE 19 INC,,,AMG,,,8.5,,,9.5,,MERCEDES BENZ,,,

  Disqe 19 inc,,8.5,,,9.5,,,Mercedes Benz,,,

  Durrës 19 August 12:05
  With agreement
 • 1 foto
  DISQE dhe GOMA 19 INC,,,BMV,,,,ORIGJINAL,,,
  Copiers and equipment

  DISQE dhe GOMA 19 INC,,,BMV,,,,ORIGJINAL,,,

  DISQE DHE GOMA 19 INC,,,BMV,,,ORIGJINAL,,,

  Durrës 19 August 12:04
  With agreement
 • 1 foto
  DISQE 18 INC,,8.5,,9.0,, EVO ,,MERCEDES BENZ,,
  Copiers and equipment

  DISQE 18 INC,,8.5,,9.0,, EVO ,,MERCEDES BENZ,,

  DISQE 18 INC,,EVO,,,.MERCEDES BENZ,,ORIGJINAL,,

  Durrës 19 August 12:04
  With agreement
 • 1 foto
  DISQE 18 INC,,MERCEDES BENZ,,ORIGJINAL,,4MATIK
  Copiers and equipment

  DISQE 18 INC,,MERCEDES BENZ,,ORIGJINAL,,4MATIK

  Disqe 18 inc ,,MERCEDES BENZ,,4 MATIK,,,

  Durrës 19 August 12:03
  With agreement
 • 2 foto
  DISQE dhe GOMA 20 INC,,,AUDI,,,A4,,A5,,A6,,A7,,A8,
  Copiers and equipment

  DISQE dhe GOMA 20 INC,,,AUDI,,,A4,,A5,,A6,,A7,,A8,

  Disqe dhe goma,,20 inc,,,AUDI ,,,ORIGJINAL,,,

  Durrës 19 August 12:02
  With agreement
 • 3 foto
  DISQE 18 INC,,,MAK,,BENZ,,AUDI,,,WOLSVANGEN,,,
  Copiers and equipment

  DISQE 18 INC,,,MAK,,BENZ,,AUDI,,,WOLSVANGEN,,,

  Disqe 18 inc,,MAK,,,ORIGJINAL,,,BENZ,,,AUDI ,,,WOLSVANGEN,,,2013,,,

  Durrës 19 August 12:02
  With agreement
 • 1 foto
  WOSEN,,,17 INC,,,ORIGJINAL,,,BENZ ,,,AUDI,,
  Copiers and equipment

  WOSEN,,,17 INC,,,ORIGJINAL,,,BENZ ,,,AUDI,,

  Disqe ,,,17 inc,,,WOSEN,,,BENZ,,AUDI,,,

  Durrës 19 August 12:01
  With agreement
 • 0 foto
  DISQE dhe GOMA 19 INC,,,AUDI,,,ORIGJINAL,,,
  Copiers and equipment

  DISQE dhe GOMA 19 INC,,,AUDI,,,ORIGJINAL,,,

  Disqe dhe Goma19 inc,,,255.45.19,,,AUDI ,,,,

  Durrës 19 August 12:00
  With agreement
 • 2 foto
  DISQE dhe GOMA 17 INC GOLF 4 AUDI A3
  Copiers and equipment

  DISQE dhe GOMA 17 INC GOLF 4 AUDI A3

  DISQE DHE GOMA 17 INC,,,GOLF 4 ,,,AUDI A3,,,

  Durrës 19 August 12:00
  With agreement
 • 1 foto
  DISQE DHE GOMA 18 INC,,,AUDI ,,,WOLSVANGEN,,,BENZ,
  Copiers and equipment

  DISQE DHE GOMA 18 INC,,,AUDI ,,,WOLSVANGEN,,,BENZ,

  Disqe dhe goma,,18 inc,,,AUDI ,,,WOLSVANGEN,,,BENZ,,,,

  Durrës 19 August 11:59
  With agreement
 • 1 foto
  DISQE dhe GOMA ,,SAB 17 INC,,,ORIGJINAL,,
  Copiers and equipment

  DISQE dhe GOMA ,,SAB 17 INC,,,ORIGJINAL,,

  DISQE DHE GOMA 17 INC,,,SAB,,.ORIGJINAL,,,

  Durrës 19 August 11:58
  With agreement
 • 1 foto
  MERCEDES BENZ,,,18 INC,,,CLS,,,ORIGJINAL,,,
  Copiers and equipment

  MERCEDES BENZ,,,18 INC,,,CLS,,,ORIGJINAL,,,

  DISQE DHE GOMA 18 INC,,,CLS,,,NE GJENDJE TE SHKELQYER ,,,ORIGJINAL,,,

  Durrës 19 August 11:58
  With agreement
 • 1 foto
  DISQ dhe GOMA,,,16 INC,,AUDI,,VOLSVANGEN,,,
  Copiers and equipment

  DISQ dhe GOMA,,,16 INC,,AUDI,,VOLSVANGEN,,,

  Disqe dhe goma,,,16 inc,,Audi ,,Wolsvangen,,,

  Durrës 19 August 11:57
  With agreement
 • 0 foto
  DISQE 15 INC,,C,KLAS,,,MERCEDES BENZ,,
  Copiers and equipment

  DISQE 15 INC,,C,KLAS,,,MERCEDES BENZ,,

  Disqe 15 inc,,203,,Mercedes Benz,,,ORIGJINAL,,

  Durrës 19 August 11:56
  With agreement
 • 0 foto
  DISQE 17 INC,,,E,KLAS,,MERCEDES BENZ,,,ORIGJINAL,,
  Copiers and equipment

  DISQE 17 INC,,,E,KLAS,,MERCEDES BENZ,,,ORIGJINAL,,

  Disqe 17 inc,,,8.0,,,Mercedes Benz,,,ORIGJINAL,,, MADE IN GERMANY,,,

  Durrës 19 August 11:56
  With agreement
 • 1 foto
  DISQE dhe GOMA,,,,13 INC,,,NISAN,,,MADE IN ITALY,,
  Copiers and equipment

  DISQE dhe GOMA,,,,13 INC,,,NISAN,,,MADE IN ITALY,,

  DISQE DHE GOMA 13 INC,,,MADE IN ITALY,,,

  Durrës 19 August 11:55
  With agreement
 • 1 foto
  DISQE dhe GOMA ,,,16 INC,,,OPEL,,,ORIGJINAL,,,
  Copiers and equipment

  DISQE dhe GOMA ,,,16 INC,,,OPEL,,,ORIGJINAL,,,

  DISQE DHE GOMA PER OPEL,,,16 INC,,,ORIGJINAL,,,

  Durrës 19 August 11:54
  With agreement
 • 0 foto
  DISQE dhe GOMA 17,,,PASAT ,,GOLF 5,6,7,ORIGJINAL
  Copiers and equipment

  DISQE dhe GOMA 17,,,PASAT ,,GOLF 5,6,7,ORIGJINAL

  DISQE DHE GOMA 17 INC,,,PASAT,,GOLF,,5,,,6,,,7,,,ORIGJINAL,,

  Durrës 19 August 11:54
  With agreement
 • 2 foto
  DISQE dhe GOMA 18 inc,,,BMV,,,,X5,,,X6,,,ORIGJINAL
  Copiers and equipment

  DISQE dhe GOMA 18 inc,,,BMV,,,,X5,,,X6,,,ORIGJINAL

  DISQE DHE GOMA 18 INC,,,BMV,,,X5,,,X6,,ORIGJINAL,,,

  Durrës 19 August 11:53
  With agreement
 • 1 foto
  DISQE dhe GOMA ,,,VOLVO 17 INC,,ORIGJINAL,,,,
  Copiers and equipment

  DISQE dhe GOMA ,,,VOLVO 17 INC,,ORIGJINAL,,,,

  DISQE dhe GOMA TE PERDORUR 17 INC VOLVO ,,ORIGJINAL,,,,235,65,17,, TIKU GOMISTERI,,,,

  Durrës 19 August 11:53
  With agreement