Autopjese dhe paisje në shitje në Kosovë dhe Shqipëri

 • 3 foto
  stopa per fiat brava
  Copiers and equipment

  stopa per fiat brava

  .stopa per fiat brava jan te ri te pa perdorur. dyt vetem 30 euro motorr i klimes 20 euro dinam 1

  Gjakovë Sot, 17:54
  30.00 €
 • 0 foto
  Rent a Car Vetura me Qira Golf 6
  Copiers and equipment

  Rent a Car Vetura me Qira Golf 6

  Japim vetura me qira duke filluar nga 30e 24H Te gjitha jan Dizel dhe ne gjendje te rregullt Gjindem

  Prishtinë Sot, 17:47
  With agreement
 • 7 foto
  Fellne 195 65 15 Golf 4 bora shkoda seat
  Copiers and equipment

  Fellne 195 65 15 Golf 4 bora shkoda seat

  Shiten fellnet 15 coll me goma vere te reja pasojn ne Golf 4 bora shkoda seat

  Prishtinë Sot, 17:43
  230.00 €
 • 7 foto
  Fellne 16 coll Golf 5 Touran
  Copiers and equipment

  Fellne 16 coll Golf 5 Touran

  Shiten Fellne 16 coll me Goma vere 215 55 16 viti 2016 bojn per Golf 5 Touran fellnet jon super te

  Prishtinë Sot, 17:43
  280.00 €
 • 1 foto
  Disce Audi A4
  Copiers and equipment

  Disce Audi A4

  Disce audi R18 origjinal te audit year paperdorur

  Durrës Sot, 17:22
  390.00 €
 • 0 foto
  Shes plin per vetura
  Copiers and equipment

  Shes plin per vetura

  Shes plin per vetura, plini eshte komplet me boce rrumbullake per gome rezerve per me shume info me

  Ferizaj Sot, 17:22
  With agreement
 • 2 foto
  Fellne të Reja 18 coll Audi A3,A4,A5,A6 Q3,Q5 etj
  Copiers and equipment

  Fellne të Reja 18 coll Audi A3,A4,A5,A6 Q3,Q5 etj

  049258891 me kit nr ne Merrjep mund ti shihni shpalljet e mia! Shiten fellne 18 coll Rrotor, Felnet

  Prishtinë Sot, 17:15
  540.00 €
 • 2 foto
  Fellne të Reja per Audi 17 coll
  Copiers and equipment

  Fellne të Reja per Audi 17 coll

  Shes fellnet 17 coll jon te Reja pa përdor bajn per Audi A3,a4,a6 etj . Tel dhe Viber 049258891 +383

  Prishtinë Sot, 17:15
  470.00 €
 • 3 foto
  Fellne 18 Coll të REJA për Audi & VW
  Copiers and equipment

  Fellne 18 Coll të REJA për Audi & VW

  049258891 me kit nr ne Merrjep mund ti shihni vetëm shpalljet e mia! Shiten fellne 18 coll te Reja

  Prishtinë Sot, 17:15
  495.00 €
 • 1 foto
  Fellne 18 coll te Reja Per Audi ose VW
  Copiers and equipment

  Fellne 18 coll te Reja Per Audi ose VW

  049258891 me kit nr ne Merrjep mund ti shihni shpalljet e mia! Shiten fellne 18x8J coll te Reja në

  Prishtinë Sot, 17:15
  495.00 €
 • 2 foto
  Fellne shum te mira 5x114.3
  Copiers and equipment

  Fellne shum te mira 5x114.3

  Fellne te reja per Ford-a Nisan etj 17 coll . Tel viber 049258891 +38349258891 TAG TAG TAG TAG.fell

  Prishtinë Sot, 17:14
  500.00 €
 • 3 foto
  Fellne të Reja 17 Coll Audi a3,a4,a5,a6
  Copiers and equipment

  Fellne të Reja 17 Coll Audi a3,a4,a5,a6

  Shes fellnet 17 coll jon te Reja pa përdor bajn per Audi A3,a4,a6, a8 VW Passat Mercedes C,E,S class

  Prishtinë Sot, 17:14
  470.00 €
 • 1 foto
  Fellne te Reja Audi 16 coll
  Copiers and equipment

  Fellne te Reja Audi 16 coll

  049258891 sheno ket numer ne merrjep mund ti shihni shpalljet tona! Shes fellnet e Reja per Audi a3,

  Prishtinë Sot, 17:14
  324.00 €
 • 2 foto
  Fellne për Audi 18 Coll te Reja
  Copiers and equipment

  Fellne për Audi 18 Coll te Reja

  049258891 sheno ket numer ne merrjep mund ti shihni shpalljet tona! Shes fellnet 18 coll jon te Reja

  Prishtinë Sot, 17:13
  495.00 €
 • 5 foto
  Fellne te Reja 18,19 coll
  Copiers and equipment

  Fellne te Reja 18,19 coll

  049258891 me kit nr ne Merrjep mund ti shihni shpalljet e mia! Shiten fellne ngjyr te Zez dhe Hiri

  Prishtinë Sot, 17:12
  495.00 €
 • 4 foto
  Fellne te Reja Audi&VW 17 coll
  Copiers and equipment

  Fellne te Reja Audi&VW 17 coll

  049258891 me kit nr ne Merrjep mund ti shihni shpalljet e mia! Shiten fellne 17 coll jon te Reja me

  Prishtinë Sot, 17:12
  405.00 €
 • 5 foto
  Fellne të Reja 19 coll Ngjyr te ZEZA dhe HIRI
  Copiers and equipment

  Fellne të Reja 19 coll Ngjyr te ZEZA dhe HIRI

  049258891 me kit nr ne Merrjep mund ti shihni shpalljet e mia! Shiten fellne 19 coll Rrotor jon te R

  Prishtinë Sot, 17:11
  660.00 €
 • 9 foto
  Fellne te Reja 18 coll Audi&VW
  Copiers and equipment

  Fellne te Reja 18 coll Audi&VW

  049258891 me kit nr ne Merrjep mund ti shihni shpalljet e mia! Shiten fellne 18 coll jon te Reja ka

  Prishtinë Sot, 17:11
  495.00 €
 • 5 foto
  Fellne te Reja 16 coll per Audi&VW
  Copiers and equipment

  Fellne te Reja 16 coll per Audi&VW

  049258891 sheno ket numer ne merrjep mund ti shihni shpalljet tona! Shes fellnet e Reja 16 coll ngj

  Prishtinë Sot, 17:11
  324.00 €
 • 4 foto
  Fellne te Reja 17 coll per Audi&VW
  Copiers and equipment

  Fellne te Reja 17 coll per Audi&VW

  049258891 me kit nr ne Merrjep mund ti shihni shpalljet e mia! Shiten fellne 17 coll jon te Reja me

  Prishtinë Sot, 17:11
  410.00 €
 • 3 foto
  Fellne te Reja 19&20 coll Audi&VW
  Copiers and equipment

  Fellne te Reja 19&20 coll Audi&VW

  049258891 sheno ket numer ne merrjep mund ti shihni shpalljet tona! Shes fellne 19&20 coll te Re

  Prishtinë Sot, 17:10
  With agreement
 • 1 foto
  Fellne të Reja 17 VW Audi
  Copiers and equipment

  Fellne të Reja 17 VW Audi

  Shes fellne 17 coll te Reja . Fellnet jon model shum i hjeshëm me kapak Audi&VW jon me rreth te

  Prishtinë Sot, 17:09
  470.00 €
 • 1 foto
  Fellne të Reja 17 VW
  Copiers and equipment

  Fellne të Reja 17 VW

  Shes fellne 17 coll te Reja . Fellnet jon model shum i hjeshëm bajn për Gollf 5,6,7 Passat Tauran Ca

  Prishtinë Sot, 17:09
  470.00 €
 • 0 foto
  Fellne 17 Coll VW Golf 7,6,5 Pasat Tauran Cady etj
  Copiers and equipment

  Fellne 17 Coll VW Golf 7,6,5 Pasat Tauran Cady etj

  049258891 me kit nr ne Merrjep mund ti shihni vetëm shpalljet e mia! Shiten fellne 17 coll te Reja .

  Prishtinë Sot, 17:09
  470.00 €
 • 3 foto
  Fellne 16 për VW Golf 7,6,5 Pasat Tauran Cady etj
  Copiers and equipment

  Fellne 16 për VW Golf 7,6,5 Pasat Tauran Cady etj

  049258891 me kit nr ne Merrjep mund ti shihni vetëm shpalljet e mia! Shiten fellne 16 coll te Reja .

  Prishtinë Sot, 17:08
  360.00 €
 • 0 foto
  Fellne 16 Coll VW Golf 7,6,5 Pasat Tauran Cady etj
  Copiers and equipment

  Fellne 16 Coll VW Golf 7,6,5 Pasat Tauran Cady etj

  049258891 me kit nr ne Merrjep mund ti shihni vetëm shpalljet e mia! Shiten fellne 16 coll te Reja .

  Prishtinë Sot, 17:08
  380.00 €
 • 0 foto
  Fellne 16 Coll pë VW Golf 7,6,5 Passat Tauran etj
  Copiers and equipment

  Fellne 16 Coll pë VW Golf 7,6,5 Passat Tauran etj

  049258891 me kit nr ne Merrjep mund ti shihni vetëm shpalljet e mia! Shiten fellne 16 coll te Reja N

  Prishtinë Sot, 17:08
  380.00 €
 • 5 foto
  Fellne te Reja VW 16 coll
  Copiers and equipment

  Fellne te Reja VW 16 coll

  049258891 me kit nr ne Merrjep mund ti shihni vetëm shpalljet e mia! Shiten fellne 16 coll te Reja .

  Prishtinë Sot, 17:08
  324.00 €
 • 2 foto
  Fellne per Golf 4 VW Bora, Pollo Betle
  Copiers and equipment

  Fellne per Golf 4 VW Bora, Pollo Betle

  049258891 me kit nr ne Merrjep mund ti shihni vetëm shpalljet e mia! Shiten fellne 16 coll te Reja .

  Prishtinë Sot, 17:02
  324.00 €
 • 1 foto
  Fellne 16 VW Golf 4 Bora Betle Pollo 5x100
  Copiers and equipment

  Fellne 16 VW Golf 4 Bora Betle Pollo 5x100

  Shiten fellne 16 coll te Reja . Fellnet jon model i rrall shum i hjeshëm per Gollf4 Bora Betle Pollo

  Prishtinë Sot, 17:01
  360.00 €
 • 3 foto
  Fellne 16 VW Golf 4 Bora Pollo Betle etj 5x100
  Copiers and equipment

  Fellne 16 VW Golf 4 Bora Pollo Betle etj 5x100

  Shiten fellne 16 coll te Reja . Fellnet jon model i rrall shum i hjeshëm per Gollf4 Bora Betle Pollo

  Prishtinë Sot, 17:01
  360.00 €
 • 1 foto
  Fellne për Golf 4 VW Bora Pollo Betle 16 coll
  Copiers and equipment

  Fellne për Golf 4 VW Bora Pollo Betle 16 coll

  049258891 me kit nr ne Merrjep mund ti shihni vetëm shpalljet e mia! Shiten fellne 16 coll te Reja .

  Prishtinë Sot, 17:01
  324.00 €
 • 2 foto
  Fellne për Audi Q7 Taureg Porsche 19 dhe 20 Coll
  Copiers and equipment

  Fellne për Audi Q7 Taureg Porsche 19 dhe 20 Coll

  049258891 sheno ket numer ne merrjep mund ti shihni shpalljet tona! Shes fellnet 19 coll dhe 20 coll

  Prishtinë Sot, 17:00
  With agreement
 • 2 foto
  Guma per autobus dhe kamion
  Copiers and equipment

  Guma per autobus dhe kamion

  Gumat jane ne gjendje te mire dhe bejn per auto bus dhe kamion cmimi 50 euro copa per me shum info.

  Lipjan Sot, 17:00
  50.00 €
 • 3 foto
  Fellne të Reja për Range Rover 20x8.5J dhe 21x9.5
  Copiers and equipment

  Fellne të Reja për Range Rover 20x8.5J dhe 21x9.5

  049258891 sheno ket numer ne merrjep mund ti shihni shpalljet tona! Shes fellnet 20 Coll 8.5J dhe 21

  Prishtinë Sot, 16:59
  With agreement
 • 5 foto
  Fellne Mercedes AMG 18 dhe 19 coll
  Copiers and equipment

  Fellne Mercedes AMG 18 dhe 19 coll

  049258891 sheno ket numer ne merrjep mund ti shihni shpalljet tona! Shes fellnet 18 kushtojn 495€ dh

  Prishtinë Sot, 16:57
  495.00 €
 • 1 foto
  Fellne per Mercedes AMG 18 coll
  Copiers and equipment

  Fellne per Mercedes AMG 18 coll

  049258891 sheno ket numer ne merrjep mund ti shihni shpalljet tona! Shes fellnet 18 coll te Reja per

  Prishtinë Sot, 16:56
  495.00 €
 • 2 foto
  Fellne te Reja per BMW 17dhe18 coll
  Copiers and equipment

  Fellne te Reja per BMW 17dhe18 coll

  049258891 me kit nr ne Merrjep mund ti shihni vetëm shpalljet e mia! Shiten fellne 17x8j qmimi 405€

  Prishtinë Sot, 16:56
  405.00 €
 • 1 foto
  Fellne 18 coll te Reja BMW
  Copiers and equipment

  Fellne 18 coll te Reja BMW

  049258891 me kit nr ne Merrjep mund ti shihni vetëm shpalljet e mia! Shiten fellne 18x8.5J coll te R

  Prishtinë Sot, 16:55
  495.00 €
 • 1 foto
  Fellne për BMW 18 coll
  Copiers and equipment

  Fellne për BMW 18 coll

  049258891 sheno ket numer ne merrjep mund ti shihni vetëm shpalljet e mia! Shiten fellne 18 coll te

  Prishtinë Sot, 16:55
  495.00 €
 • 1 foto
  Fellne te Reja per BMW 18 coll
  Copiers and equipment

  Fellne te Reja per BMW 18 coll

  049258891 me kit nr ne Merrjep mund ti shihni vetëm shpalljet e mia! Shiten fellne 18x8.5J coll te R

  Prishtinë Sot, 16:54
  495.00 €
 • 2 foto
  Fellne te Reja per BMW 20 Zoll
  Copiers and equipment

  Fellne te Reja per BMW 20 Zoll

  Shiten fellne të Reja . Fellnet jon model shum i hjeshëm ! Tel viber 049258891 +38349258891 TAG TAG

  Prishtinë Sot, 16:54
  With agreement
 • 9 foto
  Fellnet 17 coll Golf 5.6.7,Passat Tauran Audi
  Copiers and equipment

  Fellnet 17 coll Golf 5.6.7,Passat Tauran Audi

  Shess fellnett me goma ne super gjendje Fellnet jan orgjinale Per me shumë ne wiber +383 49 707 79

  Podujevë Sot, 16:53
  370.00 €
 • 1 foto
  Stopa Led per Golf 4
  Copiers and equipment

  Stopa Led per Golf 4

  Stopa per Golf 4 Led ne gjendje te rregullt. Kontakt/Viber +383 45 577 222 Golf 4 golfi 4

  Prishtinë Sot, 16:53
  120.00 €
 • 3 foto
  Goma dimri per BMW 530
  Copiers and equipment

  Goma dimri per BMW 530

  Shes gomat shume pak te perdorura se bashku me fellne te ardhura nga zvicra pa asnje defekt viti pro

  Prishtinë Sot, 16:53
  800.00 €
 • 1 foto
  Dritat e pasme per Seat Ibiza 2002-2007 , 55€
  Copiers and equipment

  Dritat e pasme per Seat Ibiza 2002-2007 , 55€

  Dritat e pasme per seat ibiza 2002-2007 te perdorura , ÇMIMI FIX nuk diskutohet , VIBER +38344878772

  Prishtinë Sot, 16:52
  55.00 €
 • 5 foto
  Fellne te Reja me Goma te Reja 245/45-18 Audi
  Copiers and equipment

  Fellne te Reja me Goma te Reja 245/45-18 Audi

  Shes ose ndrroj fellne me Goma të Verës viti 2019 nr. 245/45-18 coll . Fellnet jon model shum të hje

  Prishtinë Sot, 16:52
  790.00 €
 • 2 foto
  Fellne 17 Golf 7,6,5 Passat Touran Caddy
  Copiers and equipment

  Fellne 17 Golf 7,6,5 Passat Touran Caddy

  383 45 577 222

  Prishtinë Sot, 16:52
  240.00 €
 • 6 foto
  Goma të Verës Michelin 205/55-16
  Copiers and equipment

  Goma të Verës Michelin 205/55-16

  Shes 4 Guma për Ver 205/55-16 Michelin gomat jan shum te mira ni profil ni dat. Tel dhe Viber 049258

  Prishtinë Sot, 16:51
  125.00 €
 • 3 foto
  4 Goma Vere te Reja 225/45-17
  Copiers and equipment

  4 Goma Vere te Reja 225/45-17

  Shes 4 Guma për Ver 225/45-17 viti 2018 jon thujse te reja pa perdor! Tel dhe Viber 049258891 +38349

  Prishtinë Sot, 16:50
  195.00 €