Biznes & Punësime në shitje në Durrës

 • 4 foto
  FRIGORIFER MURAL 2X190 SUPER GJËNDJE!!!
  Machinery and inventory

  FRIGORIFER MURAL 2X190 SUPER GJËNDJE!!!

  Durrës Sot, 00:03
  1,700.00 €
 • 2 foto
  Derra te eger te lindur dhe rritur ne fermen tone
  Farm animals

  Derra te eger te lindur dhe rritur ne fermen tone

  Durrës Dje, 21:55
  1,111.00 €
 • 5 foto
  Makineri per dyer dhe dritare pvc dhe alumin
  Machinery and inventory

  Makineri per dyer dhe dritare pvc dhe alumin

  Shesim Makineri per dyer dhe dritare pvc

  Durrës Dje, 11:33
  With agreement
 • 1 foto
  SHITET BAR - RESTORANT NE PLAZH DURRES VIJE E PARE ME DETIN
  Business for sale / rent

  SHITET BAR - RESTORANT NE PLAZH DURRES VIJE E PARE ME DETIN

  Durrës Dje, 11:29
  340,000.00 €
 • 4 foto
  FETATRIÇE ITALIANE MONOFAZ SI E RE!!!
  Machinery and inventory

  FETATRIÇE ITALIANE MONOFAZ SI E RE!!!

  Durrës Dje, 10:40
  390.00 €
 • 10 foto
  Makineri per Kafe dhe SNACK
  services

  Makineri per Kafe dhe SNACK

  Durrës 5 October 13:37
  With agreement
 • 4 foto
  FRIGORIFER FRESKUES
  Machinery and inventory

  FRIGORIFER FRESKUES

  Dhima Shpk

  Durrës 5 October 08:43
  With agreement
 • 3 foto
  FRIGORIFER INOX PËR AKULLORE
  Machinery and inventory

  FRIGORIFER INOX PËR AKULLORE

  Dhima Shpk

  Durrës 5 October 08:43
  With agreement
 • 6 foto
  VETRINA FRESKUESE DHE NGROHËSE
  Machinery and inventory

  VETRINA FRESKUESE DHE NGROHËSE

  Dhima Shpk

  Durrës 5 October 08:43
  With agreement
 • 5 foto
  FRIGORIFER FRESKUES
  Machinery and inventory

  FRIGORIFER FRESKUES

  Dhima Shpk

  Durrës 5 October 08:43
  With agreement
 • 3 foto
  KARREL PËR FURRA
  Machinery and inventory

  KARREL PËR FURRA

  Dhima Shpk

  Durrës 5 October 08:43
  With agreement
 • 4 foto
  PRERËSE SALLAMI
  Machinery and inventory

  PRERËSE SALLAMI

  Dhima Shpk

  Durrës 5 October 08:43
  With agreement
 • 4 foto
  BANAK BARI OKAZION
  Machinery and inventory

  BANAK BARI OKAZION

  Durrës 5 October 08:43
  500.00 €
 • 4 foto
  FRITEZA
  Machinery and inventory

  FRITEZA

  Dhima Shpk

  Durrës 5 October 08:35
  With agreement
 • 3 foto
  FRIGORIFER FRESKUES PASTIÇERIE
  Machinery and inventory

  FRIGORIFER FRESKUES PASTIÇERIE

  Dhima Shpk

  Durrës 5 October 08:32
  With agreement
 • 2 foto
  FRIGORIFER FRESKUES
  Machinery and inventory

  FRIGORIFER FRESKUES

  Dhima Shpk

  Durrës 5 October 08:32
  With agreement
 • 5 foto
   GRIRËSE PERIMESH / DJATHI
  Machinery and inventory

  GRIRËSE PERIMESH / DJATHI

  Dhima Shpk

  Durrës 5 October 08:32
  With agreement
 • 3 foto
  FRIGORIFER MURAL FRESKUES
  Machinery and inventory

  FRIGORIFER MURAL FRESKUES

  Dhima Shpk

  Durrës 5 October 08:29
  With agreement
 • 5 foto
  TAVOLINA FRIGORIFERIKE INOX
  Machinery and inventory

  TAVOLINA FRIGORIFERIKE INOX

  Dhima Shpk

  Durrës 5 October 08:29
  With agreement
 • 4 foto
  ZGARA TË REJA
  Machinery and inventory

  ZGARA TË REJA

  Dhima Shpk

  Durrës 5 October 08:29
  With agreement
 • 7 foto
  FURRA
  Machinery and inventory

  FURRA

  Dhima Shpk

  Durrës 5 October 08:29
  With agreement
 • 5 foto
  FRIGORIFER BANAK BARI
  Machinery and inventory

  FRIGORIFER BANAK BARI

  Dhima Shpk

  Durrës 5 October 08:26
  With agreement
 • 3 foto
  FRIGORIFER FRESKUES PASTIÇERIE
  Machinery and inventory

  FRIGORIFER FRESKUES PASTIÇERIE

  Dhima Shpk

  Durrës 5 October 08:26
  With agreement
 • 4 foto
  FRIGORIFER FRESKUES INOX.
  Machinery and inventory

  FRIGORIFER FRESKUES INOX.

  Dhima Shpk

  Durrës 5 October 08:26
  With agreement
 • 4 foto
  FURRA
  Machinery and inventory

  FURRA

  Dhima Shpk

  Durrës 5 October 08:26
  With agreement
 • 6 foto
  KUZHINA
  Machinery and inventory

  KUZHINA

  Dhima Shpk

  Durrës 5 October 08:23
  With agreement
 • 4 foto
  FRIGORIFER NGRIRËS PASTIÇERIE
  Machinery and inventory

  FRIGORIFER NGRIRËS PASTIÇERIE

  Dhima Shpk

  Durrës 5 October 08:23
  With agreement
 • 2 foto
   MBUSHËSE SALLAMI
  Machinery and inventory

  MBUSHËSE SALLAMI

  Dhima Shpk

  Durrës 5 October 08:23
  With agreement
 • 3 foto
  LAVASTOVILJE / LARËSE ENËSH
  Machinery and inventory

  LAVASTOVILJE / LARËSE ENËSH

  Dhima Shpk

  Durrës 5 October 08:20
  With agreement
 • 4 foto
   THEKËSE PËR TOST
  Machinery and inventory

  THEKËSE PËR TOST

  Dhima Shpk

  Durrës 5 October 08:20
  With agreement
 • 5 foto
  FRIGORIFER BANAK PËR PIZZA
  Machinery and inventory

  FRIGORIFER BANAK PËR PIZZA

  Dhima Shpk

  Durrës 5 October 08:16
  With agreement
 • 4 foto
  FURRË PIZZA
  Machinery and inventory

  FURRË PIZZA

  Dhima Shpk

  Durrës 5 October 08:16
  With agreement
 • 3 foto
  FRIGORIFER FRESKUES PËR FAST-FOOD
  Machinery and inventory

  FRIGORIFER FRESKUES PËR FAST-FOOD

  Dhima Shpk

  Durrës 5 October 08:16
  With agreement
 • 5 foto
  FRIGORIFER FRESKUES PËR BARE
  Machinery and inventory

  FRIGORIFER FRESKUES PËR BARE

  Dhima Shpk

  Durrës 5 October 08:16
  With agreement
 • 6 foto
  Soba furra pica picerie piceri
  Machinery and inventory

  Soba furra pica picerie piceri

  Dhima Shpk

  Durrës 5 October 08:16
  With agreement
 • 4 foto
  FRIGORIFER FRESKUES MURAL
  Machinery and inventory

  FRIGORIFER FRESKUES MURAL

  Durrës 5 October 08:16
  With agreement
 • 2 foto
  FRIGORIFER FRESKUES
  Machinery and inventory

  FRIGORIFER FRESKUES

  Durrës 5 October 08:14
  With agreement
 • 5 foto
  FRIGORIFER PËR VERË
  Machinery and inventory

  FRIGORIFER PËR VERË

  Durrës 5 October 08:14
  With agreement
 • 6 foto
  MAKINË AKULLORE \"CATTABRIGA\"
  Machinery and inventory

  MAKINË AKULLORE \"CATTABRIGA\"

  Dhima Shpk

  Durrës 5 October 08:11
  With agreement
 • 2 foto
  FRIGORIFER INOX
  Machinery and inventory

  FRIGORIFER INOX

  Dhima Shpk

  Durrës 5 October 08:11
  With agreement
 • 3 foto
  FRIGORIFER MURAL
  Machinery and inventory

  FRIGORIFER MURAL

  Dhima Shpk

  Durrës 5 October 08:08
  With agreement
 • 6 foto
  FRIGORIFER MURAL PËR FRUTA
  Machinery and inventory

  FRIGORIFER MURAL PËR FRUTA

  Dhima Shpk

  Durrës 5 October 08:08
  With agreement
 • 3 foto
   TOSTIERË - THËKËSE
  Machinery and inventory

  TOSTIERË - THËKËSE

  Dhima Shpk

  Durrës 5 October 08:08
  With agreement
 • 6 foto
  Sharre mermeri Italiane
  Machinery and inventory

  Sharre mermeri Italiane

  Shitet sharr mermeri graniti Italiane ma

  Durrës 4 October 13:20
  30.00 €
 • 1 foto
  RCF M 18 Digital Mixer with Integrated Effects (Black)
  Machinery and inventory

  RCF M 18 Digital Mixer with Integrated Effects (Black)

  PËRSHKRIM I PRODUKTIT: Produkt krejt i

  Durrës 3 October 18:09
  412.00 €
 • 2 foto
  Makineri grirëse Djathi
  Machinery and inventory

  Makineri grirëse Djathi

  Durrës 1 October 12:56
  1.00 €
 • 4 foto
  BANAK USHQIMOR
  Machinery and inventory

  BANAK USHQIMOR

  Durrës 1 October 08:27
  With agreement
 • 2 foto
  Brumatrice
  Machinery and inventory

  Brumatrice

  Durrës 29 September 15:50
  850.00 €
 • 2 foto
  Furre pasticerie
  Machinery and inventory

  Furre pasticerie

  Durrës 29 September 15:50
  1,500.00 €
 • 1 foto
  1,4-butylene glycol BDO	cas 110-63-4
  Business for sale / rent

  1,4-butylene glycol BDO cas 110-63-4

  Main business: Pharmaceutical intermed

  Durrës 29 September 09:15
  With agreement