Kafshe shtepiake në shitje në Kavajë

 • 3 foto
  Manokwari Green Tree Python i disponueshëm për shitje dhe ad
  Pets

  Manokwari Green Tree Python i disponueshëm për shitje dhe ad

  Garancia e mbërritjes së drejtpërdrejtë...

  Kavajë Dje, 17:02
  500.00 €
 • 2 foto
  Termostat për inkubator 220v XH-W3001
  Pets

  Termostat për inkubator 220v XH-W3001

  Shes termostatin për inkubator. Në çmim ...

  Kavajë 12 May 22:04
  16.00 €
 • 4 foto
  Termostat 12V për inkubator
  Pets

  Termostat 12V për inkubator

  Eshte ne stok, Shes termostat për inkuba...

  Kavajë 12 May 22:04
  21.00 €
 • 3 foto
  Uells Pembroke Corgis
  Pets

  Uells Pembroke Corgis

  Uells Pembroke Corgis Welsh Pembroke Co...

  Kavajë 4 April 10:37
  With agreement
 • 4 foto
  Malinois belg kuder
  Pets

  Malinois belg kuder

  Shitet malinois belg femer 12 muajshe rr...

  Kavajë 2 April 18:37
  1.00 €
 • 3 foto
  Malteseri
  Pets

  Malteseri

  Malteseri Štenci su vakcinisani, mikroči...

  Kavajë 31 March 09:32
  With agreement
 • 3 foto
  Malteser
  Pets

  Malteser

  Malteser Këlyshët janë vaksinuar, mikroç...

  Kavajë 19 January 19:24
  With agreement
 • 6 foto
  Shes Termostatin e llojit STC-1000
  Pets

  Shes Termostatin e llojit STC-1000

  Shes Termostatin e llojit STC-1000 Ky te...

  Kavajë 19 January 06:44
  30.00 €
 • 3 foto
  Mbreti i kalorësisë Karli
  Pets

  Mbreti i kalorësisë Karli

  Mbreti i kalorësisë Karli Shes qimedredh...

  Kavajë 19 January 05:32
  With agreement
 • 2 foto
  Kotele britanike me flokë të shkurtër
  Pets

  Kotele britanike me flokë të shkurtër

  Kotele britanike me flokë të shkurtër At...

  Kavajë 9 January 08:15
  With agreement
 • 3 foto
  Këlyshët Maltipoo whatsapp +420 734384520
  Pets

  Këlyshët Maltipoo whatsapp +420 734384520

  Këlyshët Maltipoo Gjeni këlyshët e përs...

  Kavajë 8 January 20:24
  320.00 €
 • 2 foto
  këlyshët e lezetshëm të labradorit
  Pets

  këlyshët e lezetshëm të labradorit

  këlyshët e lezetshëm të labradorit Ata j...

  Kavajë 6 January 11:59
  300.00 €
 • 7 foto
  Termostat DTC1200
  Pets

  Termostat DTC1200

  Shes termostat DTC1200, per inkubator, A...

  Kavajë 5 January 00:20
  35.00 €
 • 1 foto
  Ogi Kavaj
  Pets

  Ogi Kavaj

  Shitet Ogi per arsye mosperdorimi. E per...

  Kavajë 2 January 15:08
  20.00 Lek
 • 1 foto
  Shitet Ogi me ulje
  Pets

  Shitet Ogi me ulje

  Shitet Ogi per arsye mosperdorimi Kush ...

  Kavajë 2 January 14:53
  20.00 Lek
 • 3 foto
  Të dy kotelet mashkullore dhe femërore Blue British
  Pets

  Të dy kotelet mashkullore dhe femërore Blue British

  Të dy kotelet mashkullore dhe femërore B...

  Kavajë 28 December 2023 10:21
  With agreement
 • 3 foto
  Në dispozicion këlyshët e yorkshire
  Pets

  Në dispozicion këlyshët e yorkshire

  Në dispozicion këlyshët e yorkshire Kël...

  Kavajë 25 October 2023 15:22
  With agreement
 • 3 foto
  Në dispozicion këlyshët beagle.
  Pets

  Në dispozicion këlyshët beagle.

  Në dispozicion këlyshët beagle. qenus...

  Kavajë 17 September 2023 07:14
  With agreement
 • 2 foto
  Malinois Belg rrac origjinale
  Pets

  Malinois Belg rrac origjinale

  Shitet malinois belg femer 7 muajshe...

  Kavajë 31 August 2023 16:23
  150.00 €
 • 1 foto
  Blue Staffordshire Bull Terrier Puppies +31637256082Blu
  Pets

  Blue Staffordshire Bull Terrier Puppies +31637256082Blu

  Blue Staffordshire Bull Terrier Puppies ...

  Kavajë 30 August 2023 06:03
  430.00 €
 • 3 foto
  Jorkshire është një qen social me shtat të vogël i
  Pets

  Jorkshire është një qen social me shtat të vogël i

  Jorkshire është një qen social me shtat ...

  Kavajë 20 July 2023 09:17
  With agreement
 • 1 foto
  Capuchin monkeys for adoption
  Pets

  Capuchin monkeys for adoption

  capuchin monkey both male and female bab...

  Kavajë 16 July 2023 13:54
  600.00 €
 • 2 foto
  kangal mix sharri
  Pets

  kangal mix sharri

  shitet qeni 3 vjec , shum i eger . Per f...

  Kavajë 15 June 2023 10:10
  300.00 €
 • 8 foto
  Belg
  Pets

  Belg

  Shiten 2 femra dhe 1 mashkull belg malin...

  Kavajë 22 May 2023 22:35
  With agreement
 • 4 foto
  Kakapo të bukur F1b ????
  Pets

  Kakapo të bukur F1b ????

  *** Vetëm 3 këlyshë kanë mbetur *** Kanë...

  Kavajë 29 April 2023 07:35
  250.00 €
 • 3 foto
  Mini spitz pomerian
  Pets

  Mini spitz pomerian

  Shitet mini spitz pomerian rrac e paster...

  Kavajë 14 April 2023 17:59
  1.00 €
 • 2 foto
  Mini spitz pomerian
  Pets

  Mini spitz pomerian

  Shitet mini spitz pomerian rac origjinal...

  Kavajë 18 March 2023 19:19
  1.00 €
 • 3 foto
  Malinois
  Pets

  Malinois

  Shitet malinois belg rrac e paster ...

  Kavajë 7 March 2023 18:43
  1.00 €
 • 3 foto
  Termostat për inkubator 220v
  Pets

  Termostat për inkubator 220v

  Shes termostat për inkubator për qeljen ...

  Kavajë 4 March 2023 20:59
  15.00 €
 • 4 foto
  Këlyshët bulldog francezë të shëndetshëm meshkuj dhe femra n
  Pets

  Këlyshët bulldog francezë të shëndetshëm meshkuj dhe femra n

  Këlyshët bulldog francezë të shëndetshëm...

  Kavajë 27 February 2023 20:27
  280.00 €
 • 2 foto
  Pastor gjermania
  Pets

  Pastor gjermania

  Shiten kelysh pastor gjerman te paster P...

  Kavajë 26 February 2023 13:29
  1.00 €
 • 3 foto
  Mini spitz pomerian
  Pets

  Mini spitz pomerian

  Mini spitz pomerian 1 muajsh e gjys rrac...

  Kavajë 21 February 2023 20:18
  150.00 €
 • 8 foto
  Malinois Belg
  Pets

  Malinois Belg

  Shiten kelyshet malinois belg rac e past...

  Kavajë 20 February 2023 17:39
  1.00 €
 • 11 foto
  Savannah F1 dhe Carecal, Caracat, Serval në dispozicion Kote
  Pets

  Savannah F1 dhe Carecal, Caracat, Serval në dispozicion Kote

  Servalët kanë lindur në mbarështimin ton...

  Kavajë 20 February 2023 16:09
  1,500.00 €
 • 2 foto
  Malinois Belg
  Pets

  Malinois Belg

  Shitet kelysh mashkull malinois belg 2 m...

  Kavajë 14 February 2023 18:36
  1.00 €
 • 4 foto
  Mates i Lageshtise për inkubator
  Pets

  Mates i Lageshtise për inkubator

  Shes matës të lagështisë për inkubator. ...

  Kavajë 12 February 2023 09:23
  14.00 €
 • 1 foto
  qenush i shëndetshëm Chihuahua për zhvendosje
  Pets

  qenush i shëndetshëm Chihuahua për zhvendosje

  Pershendetje miq. Këlyshët e mi Chihuahu...

  Kavajë 12 February 2023 03:16
  300.00 €
 • 1 foto
  OFERTË KREDITE PËR TË GJITHË
  Pets

  OFERTË KREDITE PËR TË GJITHË

  Lajme te mira ! Ne jemi tani zgjidhja pë...

  Kavajë 8 February 2023 19:57
  With agreement
 • 4 foto
  Termostat për inkubator i llojit 3230, 12v dhe 220v
  Pets

  Termostat për inkubator i llojit 3230, 12v dhe 220v

  Në çmim është I llogaritur edhe transpor...

  Kavajë 5 February 2023 11:55
  19.00 €
 • 2 foto
  Skifter i mesuar
  Pets

  Skifter i mesuar

  Skifeteri esht i zbutur qendrron ne dor ...

  Kavajë 30 January 2023 10:05
  100.00 Lek
 • 3 foto
  Od legla 5 zdravstvenih kc reg mopsa imam 2 na raspolaganju
  Pets

  Od legla 5 zdravstvenih kc reg mopsa imam 2 na raspolaganju

  Od legla 5 zdravstvenih kc reg mopsa ima...

  Kavajë 23 January 2022 02:11
  150.00 €
 • 1 foto
  kale per te shitur
  Pets

  kale per te shitur

  ...

  Kavajë 11 December 2021 11:50
  With agreement
 • 2 foto
  Shitet pitbull
  Pets

  Shitet pitbull

  Shiten kelyshe pitbulli te pastruar nga...

  Kavajë 8 January 2021 21:28
  8,000.00 Lek
 • 2 foto
  Shitet pitbull 2.5 muajsh
  Pets

  Shitet pitbull 2.5 muajsh

  Shiten kelyshe pitbulli 2.5 muajsh te pa...

  Kavajë 8 January 2021 21:18
  8,000.00 Lek
 • 3 foto
  Shiten këlyshë të bukur chihuahau
  Pets

  Shiten këlyshë të bukur chihuahau

  Shiten këlyshë të bukur chihuahau Ne ke...

  Kavajë 30 October 2020 07:40
  200.00 €