Biznes & Punësime në shitje në Kavajë

 • 1 foto
  CAS 760-93-0  Methacrylic anhydride
  services

  CAS 760-93-0 Methacrylic anhydride

  We have : 28578-16-7 PMK ethyl glycidate...

  Kavajë Dje, 11:17
  6.00 €
 • 1 foto
  CAS 68-12-2   N,N-Dimethylformamide
  services

  CAS 68-12-2 N,N-Dimethylformamide

  We have : 28578-16-7 PMK ethyl glycidate...

  Kavajë Dje, 10:38
  3.00 €
 • 1 foto
  Frigorifer banak freskues
  Machinery and inventory

  Frigorifer banak freskues

  Frigorifer 2 metrosh banak...

  Kavajë 18 April 15:08
  With agreement
 • 5 foto
  CAS 52190-28-0 factory supply fast delivery ready stock what
  services

  CAS 52190-28-0 factory supply fast delivery ready stock what

  WhatsApp: +8613260646651 Telegram:@alice...

  Kavajë 17 April 10:58
  50.00 €
 • 5 foto
  CAS 28578-16-7 PMK ethyl glycidate PMK Powder low price h
  services

  CAS 28578-16-7 PMK ethyl glycidate PMK Powder low price h

  WhatsApp: +8613260646651 Telegram:@alice...

  Kavajë 17 April 10:53
  50.00 €
 • 4 foto
  Hot selling CAS 41232-97-7 BMK ethyl glycidate bluk price th
  services

  Hot selling CAS 41232-97-7 BMK ethyl glycidate bluk price th

  WhatsApp: +8613260646651 Telegram:@alice...

  Kavajë 17 April 10:52
  50.00 €
 • 1 foto
  CAS 556-82-1  3-Methyl-2-buten-1-ol
  services

  CAS 556-82-1 3-Methyl-2-buten-1-ol

  We have : 28578-16-7 PMK ethyl glycidate...

  Kavajë 17 April 08:29
  2.00 €
 • 1 foto
  CAS 137525-51-0 BPC 157
  services

  CAS 137525-51-0 BPC 157

  We have : 28578-16-7 PMK ethyl glycidate...

  Kavajë 17 April 07:21
  1.00 €
 • 1 foto
  Kredi personale
  Business for sale / rent

  Kredi personale

  Përshëndetje zotëri, zonjë dhe kompani ...

  Kavajë 16 April 10:42
  With agreement
 • 2 foto
  Shazllone
  services

  Shazllone

  Shazllone plazhi...

  Kavajë 15 April 21:03
  With agreement
 • 2 foto
  China vendor supplier Ketamine 2fdck big stock on sale
  Farm animals

  China vendor supplier Ketamine 2fdck big stock on sale

  We supply all kinds of APIs and intermed...

  Kavajë 15 April 08:43
  100.00 €
 • 1 foto
  Kredi personale
  Business for sale / rent

  Kredi personale

  Përshëndetje zotëri, zonjë dhe kompani ...

  Kavajë 12 April 08:43
  With agreement
 • 1 foto
  Kredi profesionale për biznesin
  Business for sale / rent

  Kredi profesionale për biznesin

  Përshëndetje zotëri, zonjë dhe kompani, ...

  Kavajë 11 April 21:36
  With agreement
 • 1 foto
  Kredi për blerje makinerish bujqësore
  Business for sale / rent

  Kredi për blerje makinerish bujqësore

  Përshëndetje zotëri, zonjë dhe kompani, ...

  Kavajë 9 April 09:50
  With agreement
 • 3 foto
  Friteze 5 litra me gaz 250 mije leke e re 0693023855
  Machinery and inventory

  Friteze 5 litra me gaz 250 mije leke e re 0693023855

  Friteze 5 litra me gaz 250 mije leke e r...

  Kavajë 7 April 23:54
  250.00 Lek
 • 8 foto
  Betonjere bro500 ne gjendje perfekte
  Machinery and inventory

  Betonjere bro500 ne gjendje perfekte

  • Manual
  • Fiesta
  • Benzin
  • 2008
  • 140 000 - 149 999
  Kavajë 7 April 22:59
  5,900.00 €
 • 3 foto
  Zgare e re per fast food dhe restorant 450 mije leke 0693023
  Machinery and inventory

  Zgare e re per fast food dhe restorant 450 mije leke 0693023

  Zgare e re per fast food dhe restorant 4...

  Kavajë 5 April 13:35
  450.00 Lek
 • 4 foto
  CAS 760-93-0  Methacrylic anhydride
  services

  CAS 760-93-0 Methacrylic anhydride

  We have : 28578-16-7 PMK ethyl glycidate...

  Kavajë 3 April 08:07
  21.00 €
 • 1 foto
  Kredi personale
  Business for sale / rent

  Kredi personale

  Përshëndetje zotëri, zonjë dhe kompani ...

  Kavajë 2 April 15:11
  With agreement
 • 1 foto
  Kredi për blerje makine
  Business for sale / rent

  Kredi për blerje makine

  Përshëndetje zotëri, zonjë dhe kompani, ...

  Kavajë 2 April 14:08
  With agreement
 • 1 foto
  Kredi personale
  Business for sale / rent

  Kredi personale

  Përshëndetje zotëri, zonjë dhe kompani ...

  Kavajë 31 March 16:19
  With agreement
 • 4 foto
  CAS 16089-48-8  Potassium cinnamate
  services

  CAS 16089-48-8 Potassium cinnamate

  We have : 28578-16-7 PMK ethyl glycidate...

  Kavajë 29 March 09:17
  65.00 €
 • 1 foto
  Kredi për blerjen e materialeve të ndërtimit
  Business for sale / rent

  Kredi për blerjen e materialeve të ndërtimit

  Përshëndetje zotëri, zonjë dhe kompani, ...

  Kavajë 29 March 09:17
  With agreement
 • 1 foto
  Kredi për blerje makine
  Business for sale / rent

  Kredi për blerje makine

  Përshëndetje zotëri, zonjë dhe kompani, ...

  Kavajë 28 March 14:02
  With agreement
 • 1 foto
  Kredi profesionale për biznesin
  Business for sale / rent

  Kredi profesionale për biznesin

  Përshëndetje zotëri, zonjë dhe kompani, ...

  Kavajë 27 March 23:15
  With agreement
 • 1 foto
  Kredi personale
  Business for sale / rent

  Kredi personale

  Përshëndetje zotëri, zonjë dhe kompani ...

  Kavajë 24 March 23:38
  With agreement
 • 1 foto
  paratë e huasë për të paguar një shtëpi
  Business for sale / rent

  paratë e huasë për të paguar një shtëpi

  Përshëndetje zotëri, zonjë dhe kompani ...

  Kavajë 29 January 18:13
  With agreement
 • 1 foto
  kredi për pasuri të paluajtshme
  Business for sale / rent

  kredi për pasuri të paluajtshme

  Përshëndetje zotëri, zonjë dhe kompani ...

  Kavajë 29 January 08:47
  With agreement
 • 1 foto
  para hua për të ndërtuar një shtëpi
  Business for sale / rent

  para hua për të ndërtuar një shtëpi

  Përshëndetje zotëri, zonjë dhe kompani ...

  Kavajë 28 January 20:37
  With agreement
 • 3 foto
  Zgare me gaz e re 400 mij lek 0693023855
  Machinery and inventory

  Zgare me gaz e re 400 mij lek 0693023855

  Zgare me gaz e re 400 mije leke 06930238...

  Kavajë 27 January 08:41
  400.00 Lek
 • 2 foto
  Sobe me 6 vatra +furre+ bolitor
  Machinery and inventory

  Sobe me 6 vatra +furre+ bolitor

  Shitet Sobe me 6 vatra + furre bashk me ...

  Kavajë 26 January 20:53
  1,700.00 €
 • 1 foto
  Kredi personale
  Business for sale / rent

  Kredi personale

  Përshëndetje zotëri, zonjë dhe kompani ...

  Kavajë 25 January 17:36
  With agreement
 • 3 foto
  Zgare me gaz e re 400 mij lek 0693023855
  Machinery and inventory

  Zgare me gaz e re 400 mij lek 0693023855

  Zgare me gaz e re 400 mije leke 06930238...

  Kavajë 25 January 11:43
  400.00 Lek
 • 12 foto
  Shitet kali
  Farm animals

  Shitet kali

  Shitet kali shum i mir Shitet per arsyj ...

  Kavajë 24 January 06:00
  1.00 Lek
 • 1 foto
  para hua për të ndërtuar një shtëpi
  Business for sale / rent

  para hua për të ndërtuar një shtëpi

  Përshëndetje zotëri, zonjë dhe kompani ...

  Kavajë 23 January 13:47
  With agreement
 • 1 foto
  kredi financiare
  Business for sale / rent

  kredi financiare

  Përshëndetje zotëri, zonjë dhe kompani ...

  Kavajë 23 January 08:35
  With agreement
 • 0 foto
  Bolitor
  Machinery and inventory

  Bolitor

  Shitet bolitor ne gjendje te mire pune...

  Kavajë 22 January 16:55
  600.00 Lek
 • 2 foto
  FURRE ME 3 TAVA 40X60 ME VENTILIM E RE 900 MIJE LEKE
  Machinery and inventory

  FURRE ME 3 TAVA 40X60 ME VENTILIM E RE 900 MIJE LEKE

  FURRE ME 3 TAVA 40X60 ME VENTILIM E RE 9...

  Kavajë 20 January 14:49
  900.00 Lek
 • 0 foto
  KREPIERE ME GAZ E RE 600 MIJE LEKE 0693023855
  Machinery and inventory

  KREPIERE ME GAZ E RE 600 MIJE LEKE 0693023855

  KREPIERE ME GAZ E RE 600 MIJE LEKE 06930...

  Kavajë 19 January 11:25
  600.00 Lek
 • 1 foto
  kredi me para
  Business for sale / rent

  kredi me para

  Përshëndetje zotëri, zonjë dhe kompani ...

  Kavajë 17 January 23:09
  With agreement
 • 1 foto
  kredi investimi
  Business for sale / rent

  kredi investimi

  Përshëndetje zotëri, zonjë dhe kompani ...

  Kavajë 14 January 18:56
  With agreement
 • 2 foto
  Zgare me gaz e re 400 mij lek 0693023855
  Machinery and inventory

  Zgare me gaz e re 400 mij lek 0693023855

  Zgare me gaz e re 400 mij lek 0693023855...

  Kavajë 11 January 21:21
  400.00 Lek
 • 1 foto
  NEW Bitmain ANTMINER KS3 9.4T 3500W
  Machinery and inventory

  NEW Bitmain ANTMINER KS3 9.4T 3500W

  New: A brand-new, unused, unopened, unda...

  Kavajë 11 January 00:32
  1,800.00 €
 • 1 foto
  Kredi personale
  Business for sale / rent

  Kredi personale

  Përshëndetje zotëri, zonjë dhe kompani ...

  Kavajë 10 January 17:46
  With agreement
 • 2 foto
  KREPIER ELEKTRIK I RI 600 MIJE LEKE 0693023855
  Machinery and inventory

  KREPIER ELEKTRIK I RI 600 MIJE LEKE 0693023855

  KREPIER ELEKTRIK I RI 600 MIJE LEKE 0693...

  Kavajë 10 January 10:29
  600.00 Lek
 • 4 foto
  KREPIERE ME GAZ E RE 600 MIJE LEKE 0693023855
  Machinery and inventory

  KREPIERE ME GAZ E RE 600 MIJE LEKE 0693023855

  KREPIERE ME GAZ E RE 600 MIJE LEKE 06930...

  Kavajë 10 January 10:06
  600.00 Lek
 • 1 foto
  kredi me para
  Business for sale / rent

  kredi me para

  Përshëndetje zotëri, zonjë dhe kompani ...

  Kavajë 9 January 18:47
  With agreement
 • 1 foto
  kredi për pasuri të paluajtshme
  Business for sale / rent

  kredi për pasuri të paluajtshme

  Përshëndetje zotëri, zonjë dhe kompani ...

  Kavajë 9 January 12:52
  With agreement
 • 1 foto
  paratë e huasë për të paguar një makinë
  Business for sale / rent

  paratë e huasë për të paguar një makinë

  Përshëndetje zotëri, zonjë dhe kompani ...

  Kavajë 8 January 16:51
  With agreement
 • 1 foto
  paratë e huasë për të paguar një makinë
  Business for sale / rent

  paratë e huasë për të paguar një makinë

  Përshëndetje zotëri, zonjë dhe kompani ...

  Kavajë 8 January 11:58
  With agreement