kredi financiare

Price: With agreement
kredi financiare

details

posted
11 January 09:06
category
Biznes & Punësime > Lokale / Punetori / Magazina
country
Kosovo > Prishtina region > Pristina

Description

Përshëndetje zotëri, zonjë dhe kompani

Unë jam një individ që ofroj kredi ndërkombëtare. Me një kapital që do të përdoret për të dhënë hua ndërmjet individëve në terma afatshkurtër dhe afatgjatë që varion nga 5 000 deri në 5 000 000 euro për të gjithë njerëzit seriozë në nevojë reale, norma e interesit është 3% pa ​​pagesë në vit.
Unë jap kreditë e mëposhtme në internet:

- Kredi financiare,
- Kredi për pasuri të paluajtshme,
- Kredi për investime,
- Kredi për veturë,
- Kredi personale.

Unë jam në dispozicion për të kënaqur klientët e mi brenda një periudhe maksimale prej 03 ditësh pas marrjes së formularit të kërkesës suaj. PS: Mesazhe shume serioze atehere Askush serioz abstenoje


WhatsApp : +33 7 57 84 38 56

Gmail: [email protected]

NB: Na kontaktoni më shpesh përmes WhatsApp


Similar ads