Kontabilitet

Price: With agreement
Kontabilitet

details

posted
3 April 23:10
category
Biznes & Punësime > Sherbime
country
Kosovo > Gjilan region > year
Year of production
year

Description

Ofrojmë shërbime të kontabilitetit

1.Regjistrim të bizneseve
2.Kontabilitet për bizneset
3.Hartimin dhe deklarimin e tatimeve në sistemin EDI
4.Këshilla tatimore


Similar ads