Truall 46 Ari në SHITJE në Brezovicë.

Price: With agreement

details

posted
1 June 14:12
category
Patundshmeri > Truall / Toke
country
Kosovo > Prishtina region > Pristina
Kuadratura
4600 m²

Description

Ofrohen për shitje trualli me sipërfaqe prej 46 Ari, me lokacion shumë të përshtatshëm në Brezovicë, një ndër qendrat turistike më të vizituara në Kosovë.
Trualli ka infrastrukturë tejet të zhvilluar me çasje në rrugë, ujësjellës, kanalizim si dhe lidhje me energji elektrike.
Ky lokacion është shumë i përshtatshëm për ndërtim të villave, pasi që është hapësirë e rrethuar me natyrë të pasur dhe ofron pamje mahnitëse për banorët, duke mundësuar dhe shumë aktivitete rekreative.
Ofrohet për shitje trualli me sipërfaqe prej 46 Ari në Brezovicë, me lokacion shumë të përshtatshëm në një ndër qendrat turistike më të vizituara në Kosovë.
Me qasje direkte në rrugë dhe infrastrukturë komplete, trualli ndodhet në një ambient të qetë dhe me gjelbërim, duke ofruar lokacion ideal për ndërtim të villave.
Çmimi është 18,000€ për Ari.

ID e shpalljes: 4599

Kompania për Patundshmëri
Pro Real Estate

044/888-444
www.pro-rks.com
e-mail: [email protected]
Adresa: Rruga Tirana, Objekti C4/1-nr.5 (përballë Stacionit Hekurudhor).

Pro Real Estate, mos kërko më larg!

#Brezovice #Truall


Similar ads