Timon (Vollon) Thrustmaster T80 per lojra

Price: 100.00 €
Timon (Vollon) Thrustmaster T80 per lojra

details

posted
24 November 2023 18:49
category
Elektronikë > Shtesa per telefon celulare
country
Kosovo > Prishtina region > Pristina

Description

Shitet timoni per lojra T80 Ferrari 488 GTB Edition
Timoni eshte si i ri, shume pak e perdorur, funksionon perfekt pa asnje defekt.
Specifikat:
Butonat e integruar \"PS\", \"SHARE\" dhe \"OPTIONS\" për navigim të lehtë brenda sistemit PS4 dhe menutë në lojëra
Rrota e dizenjuar në mënyrë ergonomike, e optimizuar për të gjitha llojet e lojërave garash në sistemin PlayStation 4 (GT, F1, makinë Stock, Rally, Arcade, etj.)
Rezistencë realiste lineare e rrotave me riqendrim automatik (sistemi ekskluziv Thrustmaster \"Bungee Cord\")
Zhvendosësit sekuencialë të rrotave të montuara në rrota: 2 ndërrues dixhital të vozit lart e poshtë ju lejojnë të ndërroni marshin më shpejt
Punon me lojën PS5