Të dy kotelet mashkullore dhe femërore Blue British

Price: With agreement
Të dy kotelet mashkullore dhe femërore Blue British

details

posted
28 December 2023 10:21
category
Sport & Rekreacion > Kafshe shtepiake
country
Albania > Tirana region > Kavaja

Description

Të dy kotelet mashkullore dhe femërore Blue British Shorthair janë të disponueshme dhe gati për shtëpitë e tyre të reja. Ju do të jeni të trajnuar në shtëpi, të regjistruar dhe të përditësuar për të gjitha vaksinimet dhe vaksinimet. Këto flokë të shkurtra britanike janë shtesa perfekte për çdo shtëpi që dashuron kafshët shtëpiake, pasi ato shoqërohen mirë me fëmijët dhe kafshët shtëpiake të tjera. Ata i duan puthjet dhe lojërat, gjë që i bën ata edhe më të varur. Nëse jeni duke kërkuar për një kafshë shtëpiake o
shoqërues, na kontaktoni direkt përmes WhatsApp +237 652 04 64 04


Similar ads