Shes Termostatin e llojit STC-1000

Price: 30.00 €
Shes Termostatin e llojit STC-1000

details

posted
15 March 2021 14:22
category
Sport & Rekreacion > Kafshe shtepiake
country
Albania > Tirana region > Kavaja

Description

Shes Termostatin e llojit STC-1000
Ky termostat mate dhe e kontrollon temperaturën e ambientit ( Inkubator, Akuariume, Ferma te shpezëve për ajrosjen e ambientit ku janë shpezët, Sera te ndryshme etj.)
Rregullimi i temperaturës te ky lloj termostati është edhe me “presje” Psh Te lëshohet ne 37.8 Celsius dhe te ndalon ne 38 Celsius apo mund te rregullohet ne çfarëdo parametri për kontrollimin e ftohjes apo nxehjes.
Kjo pajisje nuk mate dhe nuk kontrollon lagështinë.
Ne çmimin e dhënë përfshihet edhe transporti ku do ne Shqiperi.
Nëse planifikoni te kyçni ndonjë shpenzues me te madh se 10 A, domosdo duhet te konsultoheni me elektricistin para se ta vendosni ne pune.
Kliko linkun per te shkarkuar ne formatin PDF
https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/B1kOAUuVDWS.pdf

Kliko Linkun për video instruksione ne Shqip për programimin e kësaj pajisje
https://www.youtube.com/watch?v=zgCG8w32L70&t=18s


Similar ads