Mbreti i kalorësisë Karli

Price: With agreement
Mbreti i kalorësisë Karli

details

posted
19 January 05:32
category
Sport & Rekreacion > Kafshe shtepiake
country
Albania > Tirana region > Kavaja

Description

Mbreti i kalorësisë Karli
Shes qimedredhur mashkull. Ai është një U.T.D. për injeksione dhe ilaçe kundër krimbave. Ai është 13 javësh. Ai është krejtësisht i shëndetshëm, plot furnizime. Mund te kontaktoni ne whatsapp +40 721 008 725


Similar ads