Mikrofon Behringer

Price: 100.00 Lek
Mikrofon Behringer

details

posted
10 November 2021 19:37
category
Sport & Rekreacion > Instrumente muzikore dhe paisje
country
Albania > Tirana region > Kavaja

Description

Mikrofon - Behringer ULTRAVOIC XM8500
UHF MICROPHONE WERLESS - Per ta kaluar mikrofonin me val _ 5 ore bateri mbajnë _ 50 metra largësi te reja n kuti ,

0686813404 - whats app


Similar ads