Një botim me miqtë

Price: With agreement

details

posted
25 June 14:25
category
Biznes & Punësime > Sherbime
country
Albania > Durres region > Durres

Description

Përshëndetje, a keni nevojë për fonde? Kam marrë € 48,000 në më pak se 48 orë, falë HSBC FIRNANDO Bank dhe shumë nga miqtë e mi gjithashtu kanë marrë kredi nga kjo bankë. Ata investojnë në të gjitha projektet fitimprurëse, ato ofrojnë kredi ndërmjet individëve nga 3,000 në 900,000 € me një normë interesi prej 3%. Mos hezitoni ta kontaktoni atë.
E-mail: firnandohsbc@gmail.com
Numri i WhatsApp: +22 968 0220881
NB: ndani mesazhin për të ndihmuar ata në nevojë


Similar ads