Tapatrice vere e vogel me bokulla plastike

Price: With agreement
Tapatrice vere e vogel me bokulla plastike

details

posted
14 March 15:27
category
Shtepi & Familje > Makina dhe vegla
country
Albania > Lezha Region > Lezha

Description

Tapatricja e shisheve ndihmon në vendosjen e tapës në shishe për një mbyllje dhe izolim total, duke parandaluar hyrjen e ajrit ne shishe.


Similar ads