Prese me kriko D 30 cm kapaciteti 30 kg

Price: With agreement

details

posted
2 March 10:40
category
Shtepi & Familje > Makina dhe vegla
country
Albania > Lezha Region > Lezha

Description

Prese me kriko D 30 cm kapaciteti 30 kg


Similar ads