Prerese bari me benzine

Price: With agreement

details

posted
2 March 10:39
category
Shtepi & Familje > Makina dhe vegla
country
Albania > Lezha Region > Lezha

Description

Prerëse bari 52 CC - motor me 2 kohë benzine. E shpejtë dhe efikase për të përmbushur të gjitha nevojat tuaja në prerjen e barit apo shkurreve. E ndërtuar nga materialet e cilësisë së lartë për të garantuar jetëgjatësi dhe siguri. E pajisur me sistem kundër vibrimit për përdorim më të lehtë dhe më të gjatë. Boshti prej alumini ul peshën ndjeshëm dhe sëbashku me dorezën shumë komode e bën përdorimin te lehtë dhe efikas. E pajisur me sistem ndezës të shpejtë dhe të sigurt për të garantuar performancë të shkëlqyer në kushtet më të rënda atmosferike


Similar ads