Dethleffs DETHLEFFS GLOBERTROTTER XL-L

Price: 65,000.00 €

details

posted
23 February 2022 14:49
category
Automjete > Kamionë
country
Kosovo > Ferizaj region > Kaēanik

Description

Kjo është një autostradë e mirëmbajtur në gjendje të mirë.
Kohët e fundit, të gjitha disqet e frenave dhe tullat janë rritur në një vlerë prej 34,000,-
Dy panele diellore në çati, të cilat ngarkojnë baterinë e kabinës.
Konvertuesi i energjisë në 220V në mënyrë që të mund të përdoret një prizë e përshtatshme.
Viti model
2013
Kilometri
98,503 km
Kuti marshi
Makinë shitjeje
Karburant
Naftë