Tiplla, mekanizma te dritareve, pjese per shiber dhe panoram

Price: With agreement
Tiplla, mekanizma te dritareve, pjese per shiber dhe panoram

details

posted
4 May 12:23
category
Automjete > Autopjese dhe paisje
country
Kosovo > Prishtina region > Fushë Kosovë

Description

KLIENTË TË NDERUAR,
SAPO KEMI HAPUR PIKËN E SHITJES ME BAZË NË FUSHË KOSOVË - PRISHTINË, PAS NJË PËRVOJE TË GJATË 30 VJEQARE NË LËMIN E PJESËVE TË MAKINAVE! ME KALIMIN E KOHËS, PËRVOJA E JONË ËSHTË RRITUR SHUMË DHE JEMI SPECIALIZUAR NË KËTO DETAJE TË SHUMË KËRKUARA:
• MEKANIZMA XHAMI, ELEKTRIKE DHE MEKANIKE.
• ELEMENTE TË VEQANTA TË KËTYRE MEKANIZMAVE, SI P.SH: DHEMBEZOR, PLASTIKA, SAJLLA, etj
• MOTORRA PËR BRAVA TË PORTAVE, BAGAZHIT DHE TIMONIT.
• PULLA PËR HAPJEN E DRITAREVE.
• DOREZA TË MBRENDSHME.
• TIPLLA TË TË GJITHA LLOJEVE TË MBRENDSHME DHE TË JASHTME.
• DHEMBEZOR PËR RIPARIMIN E MOTORRIT TË FSHESAVE.
• FEDERA TË LLOJEVE TË NDRYSHME.
• SETE PËR RIPARIMIN E GRANES SË MERCEDESIT 220 CDI DHE 270 CDI, VITI 2001 DERI 2007, DHE BMW 2.0/3.0/3.5 DIZELL.
• ELEMENTE PËR RIPARIMIN E BRAVËS SË BAGAZHIT DHE TË PORTAVE.
• ELEMENTE PËR RIPARIMIN E SHIBERIT, PANORAMËS DHE PERDEVE.
• ELEMENTE PËR RIPARIMINE PASQYREVE ME PALOSJE (QË PALOHEN).
PROGRAMI YNË, NË OFERTË, PËRFSHIN KËTO TIPE MAKINASH: VOLKSWAGEN, AUDI, BMW, MERCEDES, PORSCHE, RENAULT, PEUGEOT, CITROEN, SEAT, SKODA, OPEL, FORD, DACIA, FIAT, ALFA ROMEO, HYUNDAI, TATA, KIA, LANDROVER, RANGEROVER, ROVER, JAGUAR, MAZDA, NISSAN, TOYOTA, MITSUBISHI, SAAB, VOLVO, IVECO, MAN, etj.
PUNOJMË ME SHUMICË DHE PAKICË!
ADRESA JONË ËSHTË:
“AUTO RONI”-clips (ne FACEBOOK)
rr.”28 NËNTORI”-nr.42
12000, FUSHËKOSOVË, PRISHTINË
KOSOVË
Tel. +383 44 143 397 (viber+whatsapp)
Web: www. autoroni.com
FB: autoroni-clips


Similar ads