Shpallje, Vetura, Shtepi, Banesa, Telefona celulare, Mobilje në shitje në Prishtinë

 • 9 foto
  Banesë në SHITJE - 2 dhoma gjumi - Prishtina e Re
  Apartment / Apartment

  Banesë në SHITJE - 2 dhoma gjumi - Prishtina e Re

  • 92.20 m²
  • 3 dhoma
  Prishtinë Sot, 23:02
  With agreement
 • 10 foto
  Banesë në SHITJE me Fletë Poseduese - 2 dhoma gjumi - Arbëri
  Apartment / Apartment

  Banesë në SHITJE me Fletë Poseduese - 2 dhoma gjumi - Arbëri

  • 74 m²
  • 3 dhoma
  Prishtinë Sot, 23:02
  90,000.00 €
 • 8 foto
  Banesë në SHITJE me FLETË POSEDUESE me 2 dhoma gjumi - Rruga
  Apartment / Apartment

  Banesë në SHITJE me FLETË POSEDUESE me 2 dhoma gjumi - Rruga

  • 89.90 m²
  • 3 dhoma
  Prishtinë Sot, 23:02
  1,350.00 €
 • 6 foto
  Kat i shtëpisë me QIRA 1+2 - Arbëri - 120m²
  Apartment / Apartment

  Kat i shtëpisë me QIRA 1+2 - Arbëri - 120m²

  • 120 m²
  • 3 dhoma
  Prishtinë Sot, 23:02
  With agreement
 • 1 foto
  Banesë në SHITJE 1+3 - Fushë Kosovë - 106.75m²
  Apartment / Apartment

  Banesë në SHITJE 1+3 - Fushë Kosovë - 106.75m²

  • 106.75 m²
  • 4 dhoma
  Prishtinë Sot, 23:02
  650.00 €
 • 8 foto
  Gasonjere në SHITJE - Fushë Kosovë - 40m²
  Apartment / Apartment

  Gasonjere në SHITJE - Fushë Kosovë - 40m²

  • 40 m²
  • 1 dhoma
  Prishtinë Sot, 23:02
  26,000.00 €
 • 6 foto
  Banesë me QIRA 1+2 - Mati 1 - 70m²
  Apartment / Apartment

  Banesë me QIRA 1+2 - Mati 1 - 70m²

  • 70 m²
  • 3 dhoma
  Prishtinë Sot, 23:02
  300.00 €
 • 10 foto
  Banesë në SHITJE 1+1 - Bregu i Diellit - 67.62m²
  Apartment / Apartment

  Banesë në SHITJE 1+1 - Bregu i Diellit - 67.62m²

  • 67.62 m²
  • 2 dhoma
  Prishtinë Sot, 23:02
  1,200.00 €
 • 9 foto
  Banesë në SHITJE - 1+1 - Bregu i Diellit - 59.6m²
  Apartment / Apartment

  Banesë në SHITJE - 1+1 - Bregu i Diellit - 59.6m²

  • 59.6 m²
  • 2 dhoma
  Prishtinë Sot, 23:02
  66,000.00 €
 • 8 foto
  Banesë në SHITJE 1+1 - Lagjja e Spitalit - 70m²
  Apartment / Apartment

  Banesë në SHITJE 1+1 - Lagjja e Spitalit - 70m²

  • 70 m²
  • 1 dhoma
  Prishtinë Sot, 23:02
  1,100.00 €
 • 7 foto
  Banesë në SHITJE - 1+1 - Bregu i Diellit - 59.6m²
  Apartment / Apartment

  Banesë në SHITJE - 1+1 - Bregu i Diellit - 59.6m²

  • 59.6 m²
  • 2 dhoma
  Prishtinë Sot, 23:02
  64,000.00 €
 • 9 foto
  Banesë në SHITJE me FLETË POSEDUESE 1+3 - Mati 1 - 107.28m²
  Apartment / Apartment

  Banesë në SHITJE me FLETË POSEDUESE 1+3 - Mati 1 - 107.28m²

  • 107.28 m²
  • 4 dhoma
  Prishtinë Sot, 23:02
  125,000.00 €
 • 1 foto
  Banesë në SHITJE - Fushë Kosovë - 100m²
  Apartment / Apartment

  Banesë në SHITJE - Fushë Kosovë - 100m²

  • 100 m²
  • 3 dhoma
  Prishtinë Sot, 23:02
  680.00 €
 • 10 foto
  Banesë në SHITJE 1+ 3 - Bregu i Diellit - 91m²
  Apartment / Apartment

  Banesë në SHITJE 1+ 3 - Bregu i Diellit - 91m²

  • 91 m²
  • 4 dhoma
  Prishtinë Sot, 23:02
  With agreement
 • 7 foto
  Banesë në SHITJE 1+2 - Rruga C - 88.29m²
  Apartment / Apartment

  Banesë në SHITJE 1+2 - Rruga C - 88.29m²

  • 88.29 m²
  • 3 dhoma
  Prishtinë Sot, 23:02
  105,000.00 €
 • 8 foto
  Banesë në SHITJE 1+1 - Lagjja e Spitalit - 70m²
  Apartment / Apartment

  Banesë në SHITJE 1+1 - Lagjja e Spitalit - 70m²

  • 70 m²
  • 2 dhoma
  Prishtinë Sot, 23:02
  1,100.00 €
 • 10 foto
  Banesë në SHITJE 1+1 - Arbëri - 72m²
  Apartment / Apartment

  Banesë në SHITJE 1+1 - Arbëri - 72m²

  • 72 m²
  • 2 dhoma
  Prishtinë Sot, 23:02
  93,500.00 €
 • 9 foto
  Banesë në SHITJE 1+1 - Arbëri - 65m²
  Apartment / Apartment

  Banesë në SHITJE 1+1 - Arbëri - 65m²

  • 65 m²
  • 2 dhoma
  Prishtinë Sot, 23:02
  87,750.00 €
 • 2 foto
  Lokal në SHITJE - Prishtina e Re - 288m²
  Apartment / Apartment

  Lokal në SHITJE - Prishtina e Re - 288m²

  • 288 m²
  • 1 dhoma
  Prishtinë Sot, 23:02
  2,200.00 €
 • 9 foto
  Shtëpi në SHITJE me FLETË POSEDUESE 209m² dhe 4 Ari Truall -
  Apartment / Apartment

  Shtëpi në SHITJE me FLETË POSEDUESE 209m² dhe 4 Ari Truall -

  • 209 m²
  • 5 dhoma
  Prishtinë Sot, 23:02
  200,000.00 €
 • 2 foto
  Banesë në SHITJE 1+2- Fushë Kosovë - 89m²
  Apartment / Apartment

  Banesë në SHITJE 1+2- Fushë Kosovë - 89m²

  • 89 m²
  • 3 dhoma
  Prishtinë Sot, 23:02
  700.00 €
 • 9 foto
  Banesë në SHITJE me FLETË POSEDUESE 1+2- Fushë Kosovë - 82m²
  Apartment / Apartment

  Banesë në SHITJE me FLETË POSEDUESE 1+2- Fushë Kosovë - 82m²

  • 82 m²
  • 3 dhoma
  Prishtinë Sot, 23:02
  61,000.00 €
 • 2 foto
  Truall në SHITJE me FLETË POSEDUESE - 60 Ari - Lipjan
  Land / Land

  Truall në SHITJE me FLETË POSEDUESE - 60 Ari - Lipjan

  • 60000 m²
  Prishtinë Sot, 23:02
  30,000.00 €
 • 8 foto
  Banesë në SHITJE 1+1 - Lagjja e Muhaxherëve - 62m²
  Apartment / Apartment

  Banesë në SHITJE 1+1 - Lagjja e Muhaxherëve - 62m²

  • 62 m²
  • 1 dhoma
  Prishtinë Sot, 23:02
  64,000.00 €
 • 1 foto
  Banesë në SHITJE - 1+3 - Veternik - 120.15m²
  Apartment / Apartment

  Banesë në SHITJE - 1+3 - Veternik - 120.15m²

  • 120 m²
  • 3 dhoma
  Prishtinë Sot, 23:02
  1,400.00 €
 • 4 foto
  Shitet Banesa ne Lagjen e Muhaxherve ne Kompleksin ASRA
  Apartment / Apartment

  Shitet Banesa ne Lagjen e Muhaxherve ne Kompleksin ASRA

  • 58 m²
  • 1 dhoma
  Prishtinë Sot, 23:02
  1,300.00 €
 • 11 foto
  Shite Super Banesa 3 Dhomshe ne Mat te Xhamia e Matit
  Apartment / Apartment

  Shite Super Banesa 3 Dhomshe ne Mat te Xhamia e Matit

  • 137 m²
  • 3 dhoma
  Prishtinë Sot, 23:02
  1,000.00 €
 • 2 foto
  Banesa 130m2 TE BILL KLINTONI te HYSI CENTER
  Apartment / Apartment

  Banesa 130m2 TE BILL KLINTONI te HYSI CENTER

  • 130 m²
  • 2 dhoma
  Prishtinë Sot, 23:02
  175,000.00 €
 • 10 foto
  Shitet Banesa ne Aktah Perball Salles 1 Tetori
  Apartment / Apartment

  Shitet Banesa ne Aktah Perball Salles 1 Tetori

  • 80 m²
  • 2 dhoma
  Prishtinë Sot, 23:02
  80,000.00 €
 • 12 foto
  Shitet Banesa ne Lagjen e Muhaxherve te Golden Park
  Apartment / Apartment

  Shitet Banesa ne Lagjen e Muhaxherve te Golden Park

  • 73 m²
  • 1 dhoma
  Prishtinë Sot, 23:02
  1,300.00 €
 • 12 foto
  Shitet shtepia ne lagjen Qendresa
  House / Villas

  Shitet shtepia ne lagjen Qendresa

  • 360 m²
  • 5 dhoma
  Prishtinë Sot, 23:02
  330,000.00 €
 • 6 foto
  Shitet Banesa te Parku i Qytetit dhe Perm. Ibrahim Rugova
  Apartment / Apartment

  Shitet Banesa te Parku i Qytetit dhe Perm. Ibrahim Rugova

  • 85 m²
  • 3 dhoma
  Prishtinë Sot, 23:02
  With agreement
 • 3 foto
  Shitet shtepia afer Rezonances
  House / Villas

  Shitet shtepia afer Rezonances

  • 273 m²
  • 4 dhoma
  Prishtinë Sot, 23:02
  273,000.00 €
 • 3 foto
  Shitet Banesa Penthause 138m2 dhe terase 48m2
  Apartment / Apartment

  Shitet Banesa Penthause 138m2 dhe terase 48m2

  ...

  Prishtinë Sot, 23:02
  With agreement
 • 12 foto
  Shitet Banesa 2+1 me garazhë në Lagjen e Muhaxherëve
  Apartment / Apartment

  Shitet Banesa 2+1 me garazhë në Lagjen e Muhaxherëve

  ...

  Prishtinë Sot, 23:02
  105,000.00 €
 • 8 foto
  Banesë në Shitje në Tophane
  Apartment / Apartment

  Banesë në Shitje në Tophane

  ...

  Prishtinë Sot, 23:02
  With agreement
 • 11 foto
  SHITET banesa 83 m² me fletëposeduese në Lagjen e Spitalit
  Apartment / Apartment

  SHITET banesa 83 m² me fletëposeduese në Lagjen e Spitalit

  ...

  Prishtinë Sot, 23:02
  With agreement
 • 11 foto
  Banesë 2+1 në Shitje në Arbëri
  Apartment / Apartment

  Banesë 2+1 në Shitje në Arbëri

  ...

  Prishtinë Sot, 23:02
  80,000.00 €
 • 9 foto
  Shitet Banesa 2+1 me Garazhë te Prishtina e Re
  Apartment / Apartment

  Shitet Banesa 2+1 me Garazhë te Prishtina e Re

  ...

  Prishtinë Sot, 23:02
  77,000.00 €
 • 7 foto
  Banesë 1+1 sip.55 m² në Shitje në Tophane te Qafa
  Apartment / Apartment

  Banesë 1+1 sip.55 m² në Shitje në Tophane te Qafa

  ...

  Prishtinë Sot, 23:02
  58,000.00 €
 • 12 foto
  SHITET shtepia URGJENT në Qendër të Elena Gjika
  House / Villas

  SHITET shtepia URGJENT në Qendër të Elena Gjika

  ...

  Prishtinë Sot, 23:02
  23,000.00 €
 • 12 foto
  Shitet banesa 92m² 2+1 me garzhë & depo në Lagjen e Spitalit
  Apartment / Apartment

  Shitet banesa 92m² 2+1 me garzhë & depo në Lagjen e Spitalit

  ...

  Prishtinë Sot, 23:02
  79,600.00 €
 • 9 foto
  SHITET Banesa me Sip.50m² (në dokumentacion) në Ulpianë mbra
  Apartment / Apartment

  SHITET Banesa me Sip.50m² (në dokumentacion) në Ulpianë mbra

  ...

  Prishtinë Sot, 23:02
  74,000.00 €
 • 7 foto
  Laminat Parket bejme riparimin parketit te vjeter Montim
  services

  Laminat Parket bejme riparimin parketit te vjeter Montim

  Kontakt :049455 713 +38349455713 Bejme v...

  Prishtinë Sot, 23:01
  With agreement
 • 6 foto
  ⭕️Shitet Shtëpia në lagjën Emshir ⭕️Sipërfaqja : 258m²
  House / Villas

  ⭕️Shitet Shtëpia në lagjën Emshir ⭕️Sipërfaqja : 258m²

  • 258 m²
  • 4 dhoma
  Prishtinë Sot, 23:01
  With agreement
 • 9 foto
  Ofrohet për #SHITJE Banesë 57.51m² në Velani në kompleksin \"
  Apartment / Apartment

  Ofrohet për #SHITJE Banesë 57.51m² në Velani në kompleksin \"

  • 57.51 m²
  • 2 dhoma
  Prishtinë Sot, 23:01
  1,350.00 €
 • 11 foto
  SHITET BAENSA MATI 1 105 m2
  Apartment / Apartment

  SHITET BAENSA MATI 1 105 m2

  • 3,5 dhoma
  Prishtinë Sot, 23:01
  144,900.00 €
 • 2 foto
  ⭕️Shitet Banesa në Rruga C
  Apartment / Apartment

  ⭕️Shitet Banesa në Rruga C

  • 66 m²
  • 1,5 dhoma
  Prishtinë Sot, 23:01
  1,250.00 €
 • 10 foto
  Ofrohet për #SHITJE Banesë 82.78m² në Prishtinën e Re mbrapa
  Apartment / Apartment

  Ofrohet për #SHITJE Banesë 82.78m² në Prishtinën e Re mbrapa

  • 82.78 m²
  • 2 dhoma
  Prishtinë Sot, 23:01
  1,200.00 €
 • 5 foto
  Banesë-Zyrë 67m² për #SHITJE në Qendër.
  Apartment / Apartment

  Banesë-Zyrë 67m² për #SHITJE në Qendër.

  • 67 m²
  • 3 dhoma
  Prishtinë Sot, 23:01
  With agreement