Shpallje, Vetura, Shtepi, Banesa, Telefona celulare, Mobilje në shitje në Lipjan

 • 8 foto
  ⭐⭐⭐ Ofertë SPECIALE ⭐⭐⭐ Çmimi : i volitshëm ?SH
  Apartment / Apartment

  ⭐⭐⭐ Ofertë SPECIALE ⭐⭐⭐ Çmimi : i volitshëm ?SH

  BEST LINE SH.P.K

  Lipjan Sot, 13:41
  With agreement
 • 12 foto
  Ka filluar shitja e banesave në Lipjan .
  Apartment / Apartment

  Ka filluar shitja e banesave në Lipjan .

  BEST LINE SH.P.K

  Lipjan Sot, 13:39
  With agreement
 • 12 foto
  Super banesa Tridhomëshe 119.70m2 në Lipjan Kati 7
  Apartment / Apartment

  Super banesa Tridhomëshe 119.70m2 në Lipjan Kati 7

  RIADI SH.P.K

  Lipjan Sot, 13:36
  With agreement
 • 11 foto
  Shitet Super banesa Tridhomëshe 119.70m2 Kati 1
  Apartment / Apartment

  Shitet Super banesa Tridhomëshe 119.70m2 Kati 1

  RIADI SH.P.K

  Lipjan Sot, 13:36
  With agreement
 • 11 foto
  Shitet Banesa e gatshme për mobilim 94.50M2 Kati 4
  Apartment / Apartment

  Shitet Banesa e gatshme për mobilim 94.50M2 Kati 4

  RIADI SH.P.K

  Lipjan Sot, 13:36
  With agreement
 • 8 foto
  SHITET BANESA 93 m2 NË LIPJAN
  Apartment / Apartment

  SHITET BANESA 93 m2 NË LIPJAN

  BEST LINE SH.P.K

  Lipjan Sot, 13:36
  With agreement
 • 7 foto
  #Shitet banesa në Lipjan 85m Kati 8
  Apartment / Apartment

  #Shitet banesa në Lipjan 85m Kati 8

  RIADI SH.P.K

  Lipjan Sot, 13:36
  With agreement
 • 11 foto
  SHITET BANESA E RE E GATSHME PËR MOBILIM
  Apartment / Apartment

  SHITET BANESA E RE E GATSHME PËR MOBILIM

  BEST LINE SH.P.K

  Lipjan Sot, 13:36
  With agreement
 • 12 foto
  BANESAT NE SHITJE NE KOMPLEKSIN AB BUILDING LIPJAN
  Apartment / Apartment

  BANESAT NE SHITJE NE KOMPLEKSIN AB BUILDING LIPJAN

  BANESAT NE SHITJE NE KOMPLEKSIN MODERN AB BUILDING NË LIPJAN Të interesuarit e parë përfitojnë në p

  Lipjan Sot, 13:36
  450.00 €
 • 5 foto
  Shitet Banesa Super Çmim 76.19m2 Kati 6 në Lipjan
  Apartment / Apartment

  Shitet Banesa Super Çmim 76.19m2 Kati 6 në Lipjan

  RIADI SH.P.K

  Lipjan Sot, 13:36
  With agreement
 • 3 foto
  Shitet Super banesa Tridhomëshe 119.70m2 Kati 6
  Apartment / Apartment

  Shitet Super banesa Tridhomëshe 119.70m2 Kati 6

  RIADI SH.P.K

  Lipjan Sot, 13:35
  With agreement
 • 12 foto
  Super banesa Tridhomëshe 112.10m2 në Lipjan Kati 6
  Apartment / Apartment

  Super banesa Tridhomëshe 112.10m2 në Lipjan Kati 6

  RIADI SH.P.K

  Lipjan Sot, 13:35
  With agreement
 • 12 foto
  Shitet Banesa e gatshme për mobilim 94.50M2 Kati 4
  Apartment / Apartment

  Shitet Banesa e gatshme për mobilim 94.50M2 Kati 4

  RIADI SH.P.K

  Lipjan Sot, 13:35
  With agreement
 • 10 foto
  SHITET BANESA E RE E GATSHME PËR MOBILIM KATI 2
  Apartment / Apartment

  SHITET BANESA E RE E GATSHME PËR MOBILIM KATI 2

  RIADI SH.P.K

  Lipjan Sot, 13:35
  With agreement
 • 1 foto
  Banesa 119,70m2 Kati 3 e Gatshme për Mobilim
  Apartment / Apartment

  Banesa 119,70m2 Kati 3 e Gatshme për Mobilim

  RIADI SH.P.K

  Lipjan Sot, 13:35
  With agreement
 • 12 foto
  SHITET BANESA E RE ME MOBILE KATI 1 83.80M2 LIPJAN
  Apartment / Apartment

  SHITET BANESA E RE ME MOBILE KATI 1 83.80M2 LIPJAN

  RIADI SH.P.K

  Lipjan Sot, 13:35
  38,000.00 €
 • 10 foto
  Shitet Banesa e gatshme për mobilim 94.50M2 Kati 3
  Apartment / Apartment

  Shitet Banesa e gatshme për mobilim 94.50M2 Kati 3

  RIADI SH.P.K

  Lipjan Sot, 13:35
  With agreement
 • 2 foto
  SHITEN Dy shtëpi në Lipjan, në rrugën Shefki Salih
  House / Villas

  SHITEN Dy shtëpi në Lipjan, në rrugën Shefki Salih

  BEST LINE SH.P.K

  Lipjan Sot, 13:35
  With agreement
 • 11 foto
  SHITET banesa 126.63 m² në Lipjan
  Apartment / Apartment

  SHITET banesa 126.63 m² në Lipjan

  BEST LINE SH.P.K

  Lipjan Sot, 13:35
  With agreement
 • 11 foto
  PAISJE KUZHINASH DHE RESTORANTEVE
  Machinery and inventory

  PAISJE KUZHINASH DHE RESTORANTEVE

  SHESIM PAISJE TE NDRYSHME HOTELIERE PER RESTORANTE ,PER KAFENE , KEMI FURRA ORIGJINAL ITALIANE ,FUR

  Lipjan Sot, 13:35
  With agreement
 • 4 foto
  SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 049343131
  services

  SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 049343131

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA PER DARSMA DHE RASTE TE NDRYSHME JE

  Lipjan Sot, 13:35
  With agreement
 • 4 foto
  TEDNA KARRIKA TAVOLINA SHATORA 049343131
  services

  TEDNA KARRIKA TAVOLINA SHATORA 049343131

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA PER DARSMA DHE RASTE TE NDRYSHME JE

  Lipjan Sot, 13:35
  With agreement
 • 4 foto
  SHATORA TEDNA KARRIKA TAVOINA ME QERA 049343131
  services

  SHATORA TEDNA KARRIKA TAVOINA ME QERA 049343131

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA PER DARSMA DHE RASTE TE NDRYSHME JE

  Lipjan Sot, 13:35
  With agreement
 • 11 foto
  SHITET BANESA E RE E GATSHME PËR MOBILIM KATI 4
  Apartment / Apartment

  SHITET BANESA E RE E GATSHME PËR MOBILIM KATI 4

  RIADI SH.P.K

  Lipjan Sot, 13:35
  With agreement
 • 12 foto
  SHITET BANESA E RE E GATSHME PËR MOBILIM KATI 5
  Apartment / Apartment

  SHITET BANESA E RE E GATSHME PËR MOBILIM KATI 5

  RIADI SH.P.K

  Lipjan Sot, 13:34
  With agreement
 • 1 foto
  SHITET BANESA 83.90 CMIM VOLITSHUM KATI 7
  Apartment / Apartment

  SHITET BANESA 83.90 CMIM VOLITSHUM KATI 7

  RIADI SH.P.K

  Lipjan Sot, 13:34
  With agreement
 • 10 foto
  SHITET BANESA E RE E GATSHME PËR BANIM 118m2 Kati4
  Apartment / Apartment

  SHITET BANESA E RE E GATSHME PËR BANIM 118m2 Kati4

  RIADI SH.P.K

  Lipjan Sot, 13:34
  With agreement
 • 0 foto
  BOJER ME PLIN EXPRES
  Technician and equipment

  BOJER ME PLIN EXPRES

  shesim bojlera me plin dhe ekonomik ,me hargjime te pakta 30 cent ne dite per nje familje 6 antarsh

  Lipjan Sot, 13:34
  With agreement
 • 12 foto
  BANESA E RE E GATSHME PER MOBILIM 112.10M KATI 6
  Apartment / Apartment

  BANESA E RE E GATSHME PER MOBILIM 112.10M KATI 6

  RIADI SH.P.K

  Lipjan Sot, 13:34
  With agreement
 • 11 foto
  VETËM EDHE DISA BANESA NË SHITJE BANESA TE GATSHME
  Apartment / Apartment

  VETËM EDHE DISA BANESA NË SHITJE BANESA TE GATSHME

  RIADI SH.P.K

  Lipjan Sot, 13:34
  With agreement
 • 12 foto
  BANESA TE REJA TE GATSHME PER MOBILIM 94.50M
  Apartment / Apartment

  BANESA TE REJA TE GATSHME PER MOBILIM 94.50M

  RIADI SH.P.K

  Lipjan Sot, 13:34
  With agreement
 • 12 foto
   BANESAT E REJA TE GATSHME PER MOBILIM 83.80M2
  Apartment / Apartment

  BANESAT E REJA TE GATSHME PER MOBILIM 83.80M2

  RIADI SH.P.K

  Lipjan Sot, 13:34
  With agreement
 • 6 foto
  Banesa në Lipjan 90.23m2, e gatshme KATI 2
  Apartment / Apartment

  Banesa në Lipjan 90.23m2, e gatshme KATI 2

  RIADI SH.P.K

  Lipjan Sot, 13:34
  With agreement
 • 5 foto
  tenda shatora karrika tavolina me qera 044904994
  services

  tenda shatora karrika tavolina me qera 044904994

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA NE GJDO KOH JENI TE MIR PRITUR +38344904994

  Lipjan Sot, 13:34
  With agreement
 • 5 foto
  TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994
  services

  TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA NE GJDO KOH JENI TE MIR PRITUR +38344904994

  Lipjan Sot, 13:34
  With agreement
 • 4 foto
  SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 049343131
  services

  SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 049343131

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA PER DARSMA DHE RASTE TE NDRYSHME JE

  Lipjan Sot, 13:34
  With agreement
 • 8 foto
  ?SHITET banesa 113.5 m² në Lipjan.
  Apartment / Apartment

  ?SHITET banesa 113.5 m² në Lipjan.

  BEST LINE SH.P.K

  Lipjan Sot, 13:33
  With agreement
 • 4 foto
  ?OFERTË ? ##SHITET banesa 108.3 m² në Lipjan.
  Apartment / Apartment

  ?OFERTË ? ##SHITET banesa 108.3 m² në Lipjan.

  BEST LINE SH.P.K

  Lipjan Sot, 13:33
  With agreement
 • 12 foto
  Shitet banesa dydhomëshe 85m2 Kati 7 në Lipjan !
  Apartment / Apartment

  Shitet banesa dydhomëshe 85m2 Kati 7 në Lipjan !

  RIADI SH.P.K

  Lipjan Sot, 13:33
  With agreement
 • 7 foto
  #DUPLEX në qytetin Lipjan
  Apartment / Apartment

  #DUPLEX në qytetin Lipjan

  RIADI SH.P.K

  Lipjan Sot, 13:33
  With agreement
 • 8 foto
  Shiten banesat tridhomëshe 118.26m2 banesa moderne
  Apartment / Apartment

  Shiten banesat tridhomëshe 118.26m2 banesa moderne

  RIADI SH.P.K

  Lipjan Sot, 13:33
  With agreement
 • 5 foto
  TENDA KARRIKA TAVOLINA TENDA DIRMORE 044904994
  services

  TENDA KARRIKA TAVOLINA TENDA DIRMORE 044904994

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA NE GJDO KOH JENI TE MIR PRITUR +38344904994

  Lipjan Sot, 13:33
  With agreement
 • 12 foto
  SHITEN BANESAT E REA TË GATSHME PËR BANIM 102M
  Apartment / Apartment

  SHITEN BANESAT E REA TË GATSHME PËR BANIM 102M

  RIADI SH.P.K

  Lipjan Sot, 13:33
  With agreement
 • 10 foto
  SHITEN BANESAT E REA TË GATSHME PËR BANIM 81M
  Apartment / Apartment

  SHITEN BANESAT E REA TË GATSHME PËR BANIM 81M

  RIADI SH.P.K

  Lipjan Sot, 13:33
  With agreement
 • 9 foto
  SHITEN BANESAT E REA E GATSHME PËR BANIM 96m2
  Apartment / Apartment

  SHITEN BANESAT E REA E GATSHME PËR BANIM 96m2

  RIADI SH.P.K

  Lipjan Sot, 13:33
  With agreement
 • 12 foto
  Banesa Tridhomëshe 118.26 Kompleksi Modern Lipjan
  Apartment / Apartment

  Banesa Tridhomëshe 118.26 Kompleksi Modern Lipjan

  RIADI SH.P.K

  Lipjan Sot, 13:32
  With agreement
 • 9 foto
  SHITEN BANESAT DYDHOMËSHE NË LIPJAN 93M
  Apartment / Apartment

  SHITEN BANESAT DYDHOMËSHE NË LIPJAN 93M

  RIADI SH.P.K

  Lipjan Sot, 13:32
  With agreement
 • 12 foto
  Shiten Banesat Tridhomëshe në Lipjan 111m
  Apartment / Apartment

  Shiten Banesat Tridhomëshe në Lipjan 111m

  RIADI SH.P.K

  Lipjan Sot, 13:32
  With agreement
 • 5 foto
  Shiten banesat Moderne te Kompleksi Modern 95.41M
  Apartment / Apartment

  Shiten banesat Moderne te Kompleksi Modern 95.41M

  RIADI SH.P.K

  Lipjan Sot, 13:32
  With agreement
 • 12 foto
  SHITEN BANESAT DYDHOMËSHE 95.41M LIPJAN
  Apartment / Apartment

  SHITEN BANESAT DYDHOMËSHE 95.41M LIPJAN

  RIADI SH.P.K

  Lipjan Sot, 13:32
  With agreement