Teknik dhe paisje në shitje në Rajoni i Lezhës

 • 2 foto
  Furra dhe mikrovala
  Technician and equipment

  Furra dhe mikrovala

  Aldeos

  Lezhë 11 June 08:45
  With agreement
 • 1 foto
  Hekur
  Technician and equipment

  Hekur

  Aldeos

  Lezhë 11 June 08:45
  With agreement
 • 2 foto
  Lavatrice
  Technician and equipment

  Lavatrice

  Aldeos

  Lezhë 11 June 08:45
  With agreement
 • 6 foto
  Ene Kuzhine
  Technician and equipment

  Ene Kuzhine

  Aldeos

  Lezhë 11 June 08:45
  With agreement
 • 1 foto
  Televizor
  Technician and equipment

  Televizor

  Aldeos

  Lezhë 11 June 08:45
  With agreement
 • 1 foto
  Televizor
  Technician and equipment

  Televizor

  • Model Tjeter
  Lezhë 11 June 08:45
  With agreement
 • 2 foto
  Lavatrice
  Technician and equipment

  Lavatrice

  • Model tjeter
  Lezhë 11 June 08:45
  With agreement
 • 4 foto
  Radiator per kaldaj ncetsie
  Technician and equipment

  Radiator per kaldaj ncetsie

  Shiten 3radiator per kaldaj ncetesie nje

  Lezhë 4 June 20:39
  160.00 €
 • 1 foto
  Kondicionere
  Technician and equipment

  Kondicionere

  Aldeos

  Lezhë 28 May 08:36
  With agreement
 • 1 foto
  Playstation 4 ne shitje
  Technician and equipment

  Playstation 4 ne shitje

  Shes playstation 4,i ri fringo ka vetem

  Lezhë 9 May 16:37
  300.00 €
 • 3 foto
  Kaldaje nafte
  Technician and equipment

  Kaldaje nafte

  Shitet kaldaja me gjith burshator nafte

  Lezhë 11 April 20:04
  670.00 €
 • 2 foto
  Shitet frigoriferi
  Technician and equipment

  Shitet frigoriferi

  Per arsye mos perdorimi shes frigorifer

  Kurbin 18 March 08:55
  30,000.00 Lek
 • 5 foto
  Shtrydhese
  Technician and equipment

  Shtrydhese

  Perdorur Shume pak! Eshte ne kuti. Mbajt

  Lezhë 16 March 21:50
  3,000.00 Lek
 • 4 foto
  Shtiten brumatriqe dhe pjekse paninesh
  Technician and equipment

  Shtiten brumatriqe dhe pjekse paninesh

  Brumatriqe Pjetroberto 50 kg dhe pjekse

  Lezhë 11 February 19:26
  2,200.00 €
 • 2 foto
  Shitet makine qepëse Singer
  Technician and equipment

  Shitet makine qepëse Singer

  Makine qepëse Singer ne gjendje shume te

  Lezhë 2 February 10:47
  65,000.00 Lek
 • 2 foto
  banak dhe karrige banaku
  Technician and equipment

  banak dhe karrige banaku

  shiten komplet..

  Lezhë 23 January 18:50
  90.00 €