Sport & Rekreacion në shitje në Shkodër

 • 0 foto
  Shitet minispitz mashkull
  Pets

  Shitet minispitz mashkull

  Minispitz mashkull mosha 1vjec 100€

  Shkodër 18 March 21:24
  100.00 €
 • 2 foto
  Labrador retriever
  Pets

  Labrador retriever

  Këtu janë disa qenush Labrador retriever në dispozicion që ata janë tre muaj të vjetër, vet  kontro

  Shkodër 12 March 11:21
  1.00 €
 • 2 foto
   qenush dalmat
  Pets

  qenush dalmat

  Këtu janë disa qenush dalmat në dispozicion që janë tre muajsh, vet  kontrolluar, dewormed, i sigu

  Shkodër 12 March 11:19
  1.00 €
 • 2 foto
  francezë bulldog
  Pets

  francezë bulldog

  Këtu janë disa qenush francezë bulldog në dispozicion që janë tre muaj të vjetër, vet  kontrolluar,

  Shkodër 12 March 11:09
  1.00 €
 • 0 foto
  pit bull
  Pets

  pit bull

  pit bull 5 muaj i vaksinuar nr telf 0692138353

  Shkodër 9 March 18:01
  With agreement
 • 0 foto
  Biciklete 20
  Sports equipment

  Biciklete 20

  shitet biciklet 20 për arsye mospërdorimi

  Shkodër 6 March 20:40
  6,000.00 Lek
 • 3 foto
  Lokal ne velipoje
  Tickets / Travel

  Lokal ne velipoje

  Shitet ose jepet me qera lokali ne velipoje i kompletuar nr kont.. 0675857661

  Shkodër 5 March 21:49
  With agreement
 • 1 foto
   qenush maltezë
  Pets

  qenush maltezë

  Këtu janë disa qenush maltezë të disponueshëm që janë tre muajsh, vet  kontrolluar, dewormed, i si

  Shkodër 3 March 10:37
  1.00 €
 • 2 foto
  Terrier të Jorkshire
  Pets

  Terrier të Jorkshire

  Këtu mund të gjeni disa qenushë të Terrier të Jorkshire që janë tre muajsh, vet  kontrolluar, dewor

  Shkodër 3 March 10:28
  1.00 €
 • 2 foto
  Bichon frize
  Pets

  Bichon frize

  Këtu janë disa qenushë Bichon frize në dispozicion që janë tre muaj të vjetër, vet  kontrolluar, de

  Shkodër 3 March 10:26
  1.00 €
 • 2 foto
  Biçikletë palestre
  Sports equipment

  Biçikletë palestre

  Biçikletë palestre në gjendje shumë të mirë e ardhur nga Gjermania dhe shumë pak e përdorur .

  Shkodër 2 March 23:06
  150.00 €
 • 9 foto
  Bicikleta ne shitje
  Sports equipment

  Bicikleta ne shitje

  Bicikleta eshte po thuaj si e re, eshte mbajtur shume mir, gomat sapo jane nderruar jane 100% te rej

  Shkodër 2 March 19:00
  170.00 Lek
 • 2 foto
  Amazone-papegaaien
  Pets

  Amazone-papegaaien

  Schone en aanhankelijke baby's Amazone-papegaaien nu te koop, ze zijn actueel en schieten goed op me

  Shkodër 24 February 08:30
  1.00 €
 • 2 foto
   francezë bulldog
  Pets

  francezë bulldog

  Këtu janë disa qenush francezë bulldog në dispozicion që janë tre muaj të vjetër, vet  kontrolluar,

  Shkodër 18 February 10:26
  1.00 €
 • 2 foto
  Hyacith macaws
  Pets

  Hyacith macaws

  Vet të kontrolluar dhe të ëmbël në kërkim të bebeve Hyacith macaws për shitje, ato janë të mira për

  Shkodër 17 February 19:42
  1.00 €
 • 2 foto
   bulldogut anglezë
  Pets

  bulldogut anglezë

  Këtu janë disa këlyshë të bukur të bulldogut anglezë, ata janë 3 muajsh të vjetër, të kontrolluar ng

  Shkodër 8 February 03:41
  150.00 €
 • 2 foto
   bulldogut francez,
  Pets

  bulldogut francez,

  Këtu janë disa këlyshë të bukur të bulldogut francez, ata janë 3 muaj të vjetër, të kontrolluar ng

  Shkodër 8 February 03:39
  150.00 €
 • 2 foto
  bukur chow chow,
  Pets

  bukur chow chow,

  Këtu janë disa këlyshë të bukur chow chow, ata janë 3months vjetër, vet të kontrolluar, të vaksinuar

  Shkodër 8 February 03:37
  150.00 €
 • 1 foto
  Shiba inu,
  Pets

  Shiba inu,

  Këtu janë disa këlyshë të bukur Shiba inu, ata janë 3 muajsh të vjetër, të kontrolluar yndyra, të va

  Shkodër 4 February 09:08
  150.00 €
 • 2 foto
  Golden Retriever
  Pets

  Golden Retriever

  Këtu janë disa Golden Retriever të bukur, ata janë 3 muajsh të vjetër, të kontrolluar yndyrë, të vak

  Shkodër 4 February 09:05
  150.00 €
 • 2 foto
  bukura të Jorkie,
  Pets

  bukura të Jorkie,

  Këtu janë disa terrene të bukura të Jorkie, ata janë 3 muajsh të vjetër, të kontrolluar yndyra, të v

  Shkodër 4 February 09:03
  150.00 €
 • 2 foto
  bukur këlyshësh,
  Pets

  bukur këlyshësh,

  Këtu janë disa këlyshë të bukur këlyshësh, ata janë 3 muajsh të vjetër, të kontrolluar yndyra, të va

  Shkodër 4 February 09:00
  150.00 €
 • 2 foto
  amerikanë të bulldogut,
  Pets

  amerikanë të bulldogut,

  Këtu janë disa qenushë të bukur amerikanë të bulldogut, ata janë 3 muajsh të vjetër, të kontrolluar

  Shkodër 4 February 08:59
  150.00 €
 • 2 foto
   francezë bulldog
  Pets

  francezë bulldog

  Këtu janë disa këlyshë të bukur francezë bulldog, ata janë 3 muajsh të vjetër, të kontrolluar yndyrë

  Shkodër 4 February 08:35
  200.00 €
 • 2 foto
   parrots Cockatoo
  Pets

  parrots Cockatoo

  Këtu janë disa parrots Cockatoo në dispozicion të dy seksi të gatshëm për të shkuar në shtëpitë e ty

  Shkodër 3 February 09:25
  200.00 €
 • 2 foto
  papagall Budgies
  Pets

  papagall Budgies

  Këtu janë disa papagall Budgies të disponueshëm të dy seksi të gatshëm për të shkuar në shtëpitë e t

  Shkodër 3 February 09:23
  200.00 €
 • 2 foto
  bukur chihuahua,
  Pets

  bukur chihuahua,

  Këtu janë disa qenushë të bukur chihuahua, ata janë 3 muajsh të vjetër, të kontrolluar yndyrë, të

  Shkodër 1 February 09:17
  150.00 €
 • 2 foto
   bulldogut anglezë,
  Pets

  bulldogut anglezë,

  Këtu janë disa këlyshë të bukur të bulldogut anglezë, ata janë 3 muajsh të vjetër, të kontrolluar yn

  Shkodër 1 February 09:10
  200.00 €
 • 1 foto
  Këlyshë gjelbërësh të Bariut
  Pets

  Këlyshë gjelbërësh të Bariut

  Këlyshë gjelbërësh të Bariut Këlyshë të kullotave të pastra gjermane me cilësi të lartë për shitje

  Shkodër 21 January 04:47
  200.00 €
 • 1 foto
  Yorkshire Terrier
  Pets

  Yorkshire Terrier

  Pushkë kurvë e Yorkshire Terrier Bushtra jonë e ëmbël Biewer Yorkshire Terrier Julieke me ngjyrat e

  Shkodër 20 January 08:56
  200.00 €
 • 1 foto
   Këlyshë franceze të bulldogut
  Pets

   Këlyshë franceze të bulldogut

   Këlyshë franceze të bulldogut Këlyshë super të bukur francezë të bulldogut Këlyshë franceze të bu

  Shkodër 19 January 11:29
  200.00 €
 • 2 foto
  American Staffordshire Terriers
  Pets

  American Staffordshire Terriers

  Këlyshë American Staffordshire Terriers Kemi dy këlyshë prej 12 javesh të kuqërremtë, të cilët janë

  Shkodër 3 January 11:05
  150.00 €
 • 0 foto
  kotele
  Pets

  kotele

  shitet kotele e races se paster Persians

  Shkodër 13 December 18:24
  250.00 €
 • 2 foto
  springerit anglez
  Pets

  springerit anglez

  Këlyshi im i bukur i springerit anglez ka pasur një pjellë mahnitëse të djemve dhe vajzave Zgjedhur

  Shkodër 22 November 21:50
  1.00 €
 • 2 foto
  bulldogut anglez
  Pets

  bulldogut anglez

  Këlyshi im i bukur i bulldogut anglez ka pasur një pjellë mahnitëse të djemve dhe vajzave Zgjedhur

  Shkodër 21 November 16:43
  1.00 €
 • 2 foto
  siberisë siberiane
  Pets

  siberisë siberiane

  Këlyshi im i bukur i siberisë siberiane ka pasur një pjellë mahnitëse të djemve dhe vajzave Zgjedhu

  Shkodër 16 November 08:30
  1.00 €
 • 2 foto
  samoyed kanë
  Pets

  samoyed kanë

  Këlyshi im i bukur samoyed kanë pasur një pjellë mahnitëse të djemve dhe vajzave Zgjedhur me kujdes

  Shkodër 16 November 08:29
  1.00 €
 • 0 foto
  labradorit retriever
  Pets

  labradorit retriever

  Këlyshja ime e bukur e labradorit retriever kanë pasur një pjellë mahnitëse të djemve dhe vajzave Z

  Shkodër 13 November 08:55
  1.00 €
 • 0 foto
  Maleve ka pasur
  Pets

  Maleve ka pasur

  Këlyshi im i bukur i Maleve ka pasur një pjellë mahnitëse të djemve dhe vajzave Zgjedhur me kujdes

  Shkodër 13 November 08:53
  1.00 €
 • 2 foto
  siberisë siberiane
  Pets

  siberisë siberiane

  Këlyshi im i bukur i siberisë siberiane ka pasur një pjellë mahnitëse të djemve dhe vajzave Zgjedhu

  Shkodër 11 November 12:36
  1.00 €
 • 0 foto
  mace
  Pets

  mace

  shitet kotele super e veçan rac persjane

  Shkodër 14 August 07:43
  200.00 €
 • 0 foto
  mace
  Musical instruments and equipment

  mace

  shitet kotelja Persjane , dy muajshe femer

  Shkodër 1 July 18:59
  200.00 €
 • 0 foto
  kotele
  Pets

  kotele

  ne gjendje tri kotele persjane , meshkuj ne kintaktoni ne kete nr 0673682329

  Shkodër 26 June 17:50
  170.00 €
 • 1 foto
  New Pioneer 2 CDJ-2000 Nexus, 1 DJM-900 Nexus
  Musical instruments and equipment

  New Pioneer 2 CDJ-2000 Nexus, 1 DJM-900 Nexus

  New Pioneer 2 CDJ-2000 Nexus, 1 DJM-900 Nexus PROMO PROMO PROMO HURRY AND GRAB YOUR READY FOR SH

  Shkodër 13 March 10:40
  2,000.00 €
 • 1 foto
  Pioneer 2 CDJ-2000 Nexus, 1 DJM-900 Nexus
  Musical instruments and equipment

  Pioneer 2 CDJ-2000 Nexus, 1 DJM-900 Nexus

  New Pioneer 2 CDJ-2000 Nexus, 1 DJM-900 Nexus PROMO PROMO PROMO HURRY DHE GRAB YOUR GATI PËR SHI

  Shkodër 13 March 10:39
  2,000.00 €
 • 6 foto
  Pioneer DDJ-SX3 Controller = €550, Pioneer DDJ-1000 Controller = €550 Pioneer XDJ-RX2 = €800
  Musical instruments and equipment

  Pioneer DDJ-SX3 Controller = €550, Pioneer DDJ-1000 Controller = €550 Pioneer XDJ-RX2 = €800

  Contact us via: EMAIL: nicolellappa@gmail.com , EMAIL: nicolellappa@hotmail.com , W

  Shkodër 22 January 08:33
  550.00 €
 • 0 foto
  ROLEX
  Clothing / Shoes / Hours

  ROLEX

  shes rolex, eshte i zi dhe ka rrypa lekure te trashe, nuk osht origjinale, e kom bler vet ne faqe in

  Shkodër 8 April 19:24
  20.00 €
 • 0 foto
  Ore New Yorker
  Clothing / Shoes / Hours

  Ore New Yorker

  Shes nje ore New Yorker, eshte nje nder orat e para ne te gjithe boten, eshte imitim i mire A+, esht

  Shkodër 8 April 19:19
  15.00 €
 • 0 foto
  New Yorker
  Clothing / Shoes / Hours

  New Yorker

  Shitet ore new yorker eshte unike vetem per femije deri 11 vjec, eshte imitim shume i mire dhe eshte

  Shkodër 8 April 19:13
  15.00 €
 • 0 foto
  Qen
  Pets

  Qen

  Klysh stanit 1 mujsh mashkull shitet ose ndrrohet me qen kalin rracet

  Shkodër 5 April 11:56
  With agreement