Programe / Softuer në shitje në Prishtinë

 • 0 foto
  IPTV / Kanale / TV DIXHITAL me te gjitha kanalet Shqiptare dhe boterore
  Software / Software

  IPTV / Kanale / TV DIXHITAL me te gjitha kanalet Shqiptare dhe boterore

  IPTV permban mbi 16000 kanale nga e mbar...

  Prishtinë 23 March 11:47
  40.00 €
 • 1 foto
  Program per bastore
  Software / Software

  Program per bastore

  Ofrohet program per ju qe doni ti punoni...

  Prishtinë 13 February 2023 11:15
  1.00 €
 • 1 foto
  Shes arkena fiskale
  Software / Software

  Shes arkena fiskale

  Shes arken fiskale...

  Prishtinë 9 December 2022 10:48
  150.00 €
 • 2 foto
  Shes
  Software / Software

  Shes

  Shes guma 225 55 17 te veres ne gjendje ...

  Prishtinë 21 March 2022 10:13
  100.00 €
 • 9 foto
   Univerzalb TV - Pako Premium+
  Software / Software

  Univerzalb TV - Pako Premium+

  Univerzalb TV ju ofron platformën më të ...

  Prishtinë 21 November 2021 13:46
  85.00 €
 • 4 foto
   Univerzalb TV - Pako Premium
  Software / Software

  Univerzalb TV - Pako Premium

  Univerzalb TV ju ofron pakon premium me ...

  Prishtinë 20 November 2021 17:13
  70.00 €
 • 4 foto
   Univerzalb TV - Pako Standard
  Software / Software

  Univerzalb TV - Pako Standard

  Univerzalb TV ju ofron pakon standard me...

  Prishtinë 18 November 2021 11:36
  60.00 €