Paisje per sport në shitje në Kaçanik

 • 5 foto
  ‼️shiten skiat‼️
  Sports equipment

  ‼️shiten skiat‼️

  Shiten skiat (te perdorta) , 160cm te ardhura nga zvicrra🇨🇭

  Kaçanik 9 January 19:57
  70.00 €
 • 1 foto
  Thas te boksit
  Sports equipment

  Thas te boksit

  thas te boksit me shumice dhe pakice me madhesi te ndryshme kualitet 100%

  Kaçanik 8 January 02:42
  40.00 €
 • 2 foto
  Assault Fitness AirRunner, Black
  Sports equipment

  Assault Fitness AirRunner, Black

  Ju lutemi na kontaktoni për më shumë informacion. Biseda në Viber: - +49 17694929860 Whatsapp +1 (

  Kaçanik 14 December 13:31
  150.00 €
 • 5 foto
  TECHNOGYM EXCITE RUN 500 RUN 700 RUN 900
  Sports equipment

  TECHNOGYM EXCITE RUN 500 RUN 700 RUN 900

  pista vrapimi profesionale lager Skopje Makedonija TECHNOGYM RUN 500 LED TECHNOGYM RUN 700 LED

  Kaçanik 16 November 23:01
  1,999.00 €
 • 6 foto
   PULSE FITNESS USA NEW LINE pajisje të plotë profi
  Sports equipment

  PULSE FITNESS USA NEW LINE pajisje të plotë profi

  pajisje palestër është nga 2017 dhe është e re nga linja e prodhimit PULSE SERIE 2 2017 zot. wifi /

  Kaçanik 16 November 23:00
  With agreement
 • 11 foto
  Përdorni një pajisje profesionale palestër
  Sports equipment

  Përdorni një pajisje profesionale palestër

  TË NDERUAR, Bulevar Kuzman Josifovski Pitu 24/15 1000 Shkup Makedonija Nas: AERODROM TE RI stacioni

  Kaçanik 16 November 22:58
  With agreement
 • 5 foto
  Patika per futboll
  Sports equipment

  Patika per futboll

  Prej 50€ ne 20€

  Kaçanik 21 October 13:57
  20.00 €
 • 3 foto
  Kopaqka adiddas
  Sports equipment

  Kopaqka adiddas

  Shiten kopaqkat adidas numer 39

  Kaçanik 15 October 11:00
  40.00 €
 • 3 foto
  Kopaqka Adidas
  Sports equipment

  Kopaqka Adidas

  Shiten kopaqkat adidas 2 her te perdorura Numer 39,40

  Kaçanik 15 October 10:48
  40.00 €