Makineri dhe inventare në shitje në Delvinë

 • 1 foto
  Ofroj e financimi garantuar 100%
  Machinery and inventory

  Ofroj e financimi garantuar 100%

  Ofroj e financimi garantuar 100% pa asnjë problem nga 01 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000 e

  Delvinë 27 June 12:56
  60,000,000.00 €