Instrumente muzikore dhe paisje në shitje në Kaçanik

 • 1 foto
  zerim me qera
  Musical instruments and equipment

  zerim me qera

  zerin ne qera

  Kaçanik 22 February 20:19
  With agreement
 • 4 foto
  Yamaha Sc-700 / Iw Ivory White / 1978 Shenjë e instalimit të përforcuesit aktiv të përdorur
  Musical instruments and equipment

  Yamaha Sc-700 / Iw Ivory White / 1978 Shenjë e instalimit të përforcuesit aktiv të përdorur

  Për më shumë na kontaktoni në WhatsApp +1 (405) 4420237

  Kaçanik 19 February 11:05
  400.00 €
 • 3 foto
  Gitar
  Musical instruments and equipment

  Gitar

  gitar stratocaster sunburst krejt funksionale 5way switchup e perdorun nja 1 vjet shum e mir per f

  Kaçanik 11 January 20:07
  70.00 €
 • 3 foto
  Shes Korg pa3x 256 mb
  Musical instruments and equipment

  Shes Korg pa3x 256 mb

  pa3x 356 mb 76 keys me setta shum te mir 5,6 setta te zgjedhur

  Kaçanik 14 December 04:26
  1,100.00 €
 • 1 foto
  Akordim butonit dixhital compact Roland FR1XB-RD folësit
  Musical instruments and equipment

  Akordim butonit dixhital compact Roland FR1XB-RD folësit

  Akordim butonit dixhital compact Roland FR1XB-RD folësit KONTAKTONI TANI P ONR WHATSAPP email

  Kaçanik 18 July 16:28
  65,504.00 Lek
 • 1 foto
  Yamaha Montage8 Workstation Synthesizer 88-kyç
  Musical instruments and equipment

  Yamaha Montage8 Workstation Synthesizer 88-kyç

  Yamaha Montage8 Workstation Synthesizer 88-kyç KONTAKTONI TANI P ONR WHATSAPP \ EMAIL T MERRINI

  Kaçanik 18 July 16:20
  58,953.00 Lek
 • 1 foto
  Tastiera e punës e punës e Yamaha PSR-SX900
  Musical instruments and equipment

  Tastiera e punës e punës e Yamaha PSR-SX900

  Tastiera e punës e punës e Yamaha PSR-SX900 KONTAKTONI TANI P ONR WHATSAPP \ EMAIL T MERRINI MIM

  Kaçanik 18 July 16:18
  60,045.00 Lek