Garazh

Garazh në shitje në Gjirokastër

 • 1 foto
  OFERTE FALAS
  garage

  OFERTE FALAS

  Përshëndetje ju po kërkoni një kredi për të ringjallur aktivitetet tuaja ose për realizimin e një p

  Gjirokastër 7 September 19:09
  500,000.00 €
 • 6 foto
  lokal cader
  garage

  lokal cader

  eshte 14 me 10 metra dhe 4.5 lartesia

  Gjirokastër 3 April 05:35
  3,000.00 €
 • 1 foto
  Financimi i para garantuar 100% për personin e ndershëm që janë në nevojë me normë 2%: whatsapp - Viber 0022962002097 / E -mail: sanchezaline24@gmail.com
  garage

  Financimi i para garantuar 100% për personin e ndershëm që janë në nevojë me normë 2%: whatsapp - Viber 0022962002097 / E -mail: sanchezaline24@gmail.com

  Financimi i para garantuar 100% për personin e ndershëm që janë në nevojë me normë 2%: whatsapp - Vi

  Gjirokastër 20 May 00:20
  60,000,000.00 €