Biznes & Punësime në shitje në Rajoni i Lezhës

 • 1 foto
  Blej Shes Bono Privatizimi
  services

  Blej Shes Bono Privatizimi

  MARR BONO PRIVATIZIMI KUSH DISPONON TE M...

  Mirditë 14 September 11:29
  1.00 Lek
 • 1 foto
  Blej Shes Bono Privatizimi
  services

  Blej Shes Bono Privatizimi

  MARR BONO PRIVATIZIMI KUSH DISPONON TE M...

  Kurbin 14 September 11:28
  1.00 Lek
 • 1 foto
  Blej Shes Bono Privatizimi
  services

  Blej Shes Bono Privatizimi

  MARR BONO PRIVATIZIMI KUSH DISPONON TE M...

  Lezhë 14 September 11:28
  1.00 Lek
 • 4 foto
  Frigorifer
  Machinery and inventory

  Frigorifer

  Esht ne gjendje perfekte sapo i esht ber...

  Lezhë 14 September 10:41
  With agreement
 • 5 foto
  Banak frigorifer inoksi
  Machinery and inventory

  Banak frigorifer inoksi

  Ne gjendje shum te mir me 2 pjes : Pjesa...

  Lezhë 14 September 08:18
  2,400.00 €
 • 4 foto
  Shitet salle lojerash gaming (PC)
  Business for sale / rent

  Shitet salle lojerash gaming (PC)

  Okazion salle lojrash gaming 16 pc super...

  Lezhë 13 September 20:23
  16,000.00 €
 • 2 foto
  Blej Shes Bono Privatizimi
  services

  Blej Shes Bono Privatizimi

  MARR BONO PRIVATIZIMI KUSH DISPONON TE M...

  Kurbin 13 September 16:01
  1.00 Lek
 • 2 foto
  Blej Shes Bono Privatizimi
  services

  Blej Shes Bono Privatizimi

  MARR BONO PRIVATIZIMI KUSH DISPONON TE M...

  Lezhë 13 September 16:01
  1.00 Lek
 • 2 foto
  Bono Privatizimi
  services

  Bono Privatizimi

  MARR BONO PRIVATIZIMI KUSH DISPONON TE M...

  Mirditë 13 September 16:01
  1.00 Lek
 • 1 foto
  kredi me para
  Business for sale / rent

  kredi me para

  Përshëndetje zotëri, zonjë dhe kompani ...

  Kurbin 13 September 11:13
  With agreement
 • 3 foto
  Blej dhe shes bono privatizimi si dhe ato me librez
  services

  Blej dhe shes bono privatizimi si dhe ato me librez

  MARR BONO PRIVATIZIMI KUSH DISPONON TE M...

  Mirditë 13 September 02:58
  1.00 Lek
 • 1 foto
  Kredi personale
  Business for sale / rent

  Kredi personale

  Përshëndetje zotëri, zonjë dhe kompani ...

  Mirditë 7 September 18:41
  With agreement
 • 1 foto
  para kredie për të paguar një makinë
  Business for sale / rent

  para kredie për të paguar një makinë

  Përshëndetje zotëri, zonjë dhe kompani ...

  Kurbin 7 September 18:28
  With agreement
 • 1 foto
  kredi me para
  Business for sale / rent

  kredi me para

  Përshëndetje zotëri, zonjë dhe kompani ...

  Lezhë 6 September 16:17
  With agreement
 • 1 foto
  paratë e huasë për të paguar një makinë
  Business for sale / rent

  paratë e huasë për të paguar një makinë

  Përshëndetje zotëri, zonjë dhe kompani ...

  Kurbin 6 September 16:12
  With agreement
 • 1 foto
  kredi për pasuri të paluajtshme
  Business for sale / rent

  kredi për pasuri të paluajtshme

  Përshëndetje zotëri, zonjë dhe kompani ...

  Lezhë 6 September 13:26
  With agreement
 • 1 foto
  kredi financiare
  Business for sale / rent

  kredi financiare

  Përshëndetje zotëri, zonjë dhe kompani ...

  Kurbin 6 September 13:22
  With agreement
 • 1 foto
  paratë e huasë për të paguar një makinë
  Business for sale / rent

  paratë e huasë për të paguar një makinë

  Përshëndetje zotëri, zonjë dhe kompani ...

  Kurbin 6 September 12:16
  With agreement
 • 1 foto
  kredi me para
  Business for sale / rent

  kredi me para

  Përshëndetje zotëri, zonjë dhe kompani ...

  Mirditë 5 September 21:04
  With agreement
 • 1 foto
  hua para për të shlyer një borxh
  Business for sale / rent

  hua para për të shlyer një borxh

  Përshëndetje zotëri, zonjë dhe kompani ...

  Mirditë 5 September 21:03
  With agreement
 • 1 foto
  paratë e huasë për të paguar një shtëpi
  Business for sale / rent

  paratë e huasë për të paguar një shtëpi

  Përshëndetje zotëri, zonjë dhe kompani ...

  Lezhë 5 September 20:50
  With agreement
 • 1 foto
  kredi me para
  Business for sale / rent

  kredi me para

  Përshëndetje zotëri, zonjë dhe kompani ...

  Mirditë 5 September 16:12
  With agreement
 • 2 foto
  Bono Privatizimi
  services

  Bono Privatizimi

  BLEJ/SHES BONO PRIVATIZIMI SI DHE *MARR ...

  Mirditë 5 September 13:05
  1.00 Lek
 • 2 foto
  Bono Privatizimi
  services

  Bono Privatizimi

  BLEJ/SHES BONO PRIVATIZIMI SI DHE *MARR ...

  Kurbin 5 September 12:50
  1.00 Lek
 • 1 foto
  para hua për të ndërtuar një shtëpi
  Business for sale / rent

  para hua për të ndërtuar një shtëpi

  Përshëndetje zotëri, zonjë dhe kompani ...

  Lezhë 4 September 18:59
  With agreement
 • 1 foto
  kredi me para
  Business for sale / rent

  kredi me para

  Përshëndetje zotëri, zonjë dhe kompani ...

  Kurbin 4 September 18:57
  With agreement
 • 2 foto
  Pipa uji per lepuj
  Farm animals

  Pipa uji per lepuj

  Shiten pipa per te pir uje lepujt. 5 eur...

  Lezhë 4 September 10:16
  5.00 €
 • 1 foto
  Koke makineri petullash
  Machinery and inventory

  Koke makineri petullash

  Shes koke makinerie petullash per arsye ...

  Lezhë 3 September 22:02
  250.00 €
 • 2 foto
  Shitet
  Machinery and inventory

  Shitet

  Shiten 8 tavolina + 16 Stola per ambjent...

  Lezhë 2 September 12:33
  890.00 €
 • 0 foto
  Bono privatizimi
  services

  Bono privatizimi

  BLEJ/SHES BONO PRIVATIZIMI SI DHE *MARR...

  Mirditë 1 September 15:28
  1.00 Lek
 • 2 foto
  Bono privatizimi
  services

  Bono privatizimi

  BLEJ/SHES BONO PRIVATIZIMI SI DHE *MARR...

  Lezhë 1 September 15:06
  1.00 Lek
 • 0 foto
  Bono privatizimi
  services

  Bono privatizimi

  BLEJ/SHES BONO PRIVATIZIMI SI DHE *MARR...

  Kurbin 1 September 15:04
  11.00 Lek
 • 1 foto
  kredi me para
  Business for sale / rent

  kredi me para

  Përshëndetje zotëri, zonjë dhe kompani ...

  Kurbin 31 August 18:19
  With agreement
 • 1 foto
  paratë e huasë për të paguar një shtëpi
  Business for sale / rent

  paratë e huasë për të paguar një shtëpi

  Përshëndetje zotëri, zonjë dhe kompani ...

  Kurbin 31 August 18:18
  With agreement
 • 0 foto
  Blej Shes BONO PRIVATIZIMI /librez
  services

  Blej Shes BONO PRIVATIZIMI /librez

  Shes dhe blej BONO PRIVATIZIMI si dhe bo...

  Mirditë 31 August 12:40
  1.00 Lek
 • 1 foto
  kredi financiare
  Business for sale / rent

  kredi financiare

  Përshëndetje zotëri, zonjë dhe kompani ...

  Mirditë 31 August 00:54
  With agreement
 • 1 foto
  kredi me para
  Business for sale / rent

  kredi me para

  Përshëndetje zotëri, zonjë dhe kompani ...

  Lezhë 31 August 00:42
  With agreement
 • 1 foto
  Bono Privatizimi
  services

  Bono Privatizimi

  MARR BONO PRIVATIZIMI KUSH DISPONON TE ...

  Kurbin 30 August 13:36
  1.00 Lek
 • 1 foto
  Bono Privatizimi
  services

  Bono Privatizimi

  MARR BONO PRIVATIZIMI KUSH DISPONON TE ...

  Lezhë 30 August 13:36
  1.00 Lek
 • 1 foto
  Bono Privatizimi
  services

  Bono Privatizimi

  Shes/Blej Bono Privatizimi Edhe Librezat...

  Kurbin 29 August 13:23
  1.00 Lek
 • 3 foto
  Vegla Punimi për Marangosa ose Shtrimësh Laminat
  Machinery and inventory

  Vegla Punimi për Marangosa ose Shtrimësh Laminat

  BOSCH PROFESSIONAL 1x Tavolin me sharr t...

  Lezhë 29 August 13:23
  600.00 €
 • 1 foto
  paratë e huasë për të paguar një shtëpi
  Business for sale / rent

  paratë e huasë për të paguar një shtëpi

  Përshëndetje zotëri, zonjë dhe kompani ...

  Mirditë 28 August 11:02
  With agreement
 • 1 foto
  kredi financiare
  Business for sale / rent

  kredi financiare

  Përshëndetje zotëri, zonjë dhe kompani ...

  Lezhë 28 August 10:52
  With agreement
 • 1 foto
  huazimi i parave për të paguar një faturë
  Business for sale / rent

  huazimi i parave për të paguar një faturë

  Përshëndetje zotëri, zonjë dhe kompani ...

  Lezhë 28 August 10:50
  With agreement
 • 1 foto
  kredi për shtëpi
  Business for sale / rent

  kredi për shtëpi

  Përshëndetje zotëri, zonjë dhe kompani ...

  Mirditë 26 August 20:23
  With agreement
 • 1 foto
  kredi investimi
  Business for sale / rent

  kredi investimi

  Përshëndetje zotëri, zonjë dhe kompani ...

  Kurbin 26 August 20:15
  With agreement
 • 1 foto
  BONO PRIVATIZIMI
  services

  BONO PRIVATIZIMI

  Blej dhe Shes Bono Privatizimi Edhe Libr...

  Kurbin 26 August 12:19
  1.00 Lek
 • 1 foto
  BONO PRIVATIZIMI
  services

  BONO PRIVATIZIMI

  Blej dhe Shes Bono Privatizimi Edhe Libr...

  Lezhë 26 August 12:18
  1.00 Lek
 • 2 foto
  Qen sharri
  Farm animals

  Qen sharri

  I eger per territor...

  Lezhë 25 August 22:52
  700.00 Lek
 • 1 foto
  paratë e huasë për të paguar një shtëpi
  Business for sale / rent

  paratë e huasë për të paguar një shtëpi

  Përshëndetje zotëri, zonjë dhe kompani ...

  Mirditë 25 August 14:29
  With agreement