Biznes & Punësime në shitje në Rajoni i Ferizajit

 • 11 foto
  LINA-Ipet me qera Lokali 82m2 137/17
  Local / Workshop / Warehouse

  LINA-Ipet me qera Lokali 82m2 137/17

  LOKALI IPET ME QERA 85m2-Kati I tek Rret...

  Ferizaj Sot, 23:27
  With agreement
 • 12 foto
  TENDA EGZONI 049633978
  services

  TENDA EGZONI 049633978

  \"Tenda Egzoni\" Jap me qera Tenda , Kar...

  Shtime Sot, 23:26
  With agreement
 • 12 foto
  TENDA EGZONI 049633978
  services

  TENDA EGZONI 049633978

  \"Tenda Egzoni\" Jap me qera Tenda , Kar...

  Shtime Sot, 23:26
  With agreement
 • 12 foto
  TENDA EGZONI 049633978
  services

  TENDA EGZONI 049633978

  \"Tenda Egzoni\" Jap me qera Tenda , Kar...

  Ferizaj Sot, 23:22
  With agreement
 • 8 foto
  LINA-Shitet Objekti 3katesh me 3.7ari Bibaj 141/17
  Local / Workshop / Warehouse

  LINA-Shitet Objekti 3katesh me 3.7ari Bibaj 141/17

  Shitet:OBJEKTI 340m2 LOKALE+BANIM Parcel...

  Ferizaj Sot, 23:21
  With agreement
 • 10 foto
  LINA-Shiten dhe ipen me qera lokale 30-35m2 103/17
  Local / Workshop / Warehouse

  LINA-Shiten dhe ipen me qera lokale 30-35m2 103/17

  Shiten dhe ipen me qera lokalet 30 dhe 3...

  Ferizaj Sot, 23:19
  With agreement
 • 12 foto
  TENDA EGZONI 049633978
  services

  TENDA EGZONI 049633978

  \"Tenda Egzoni\" Jap me qera Tenda , Kar...

  Shtime Sot, 23:12
  With agreement
 • 7 foto
  TENDA EGZONI 049633978
  services

  TENDA EGZONI 049633978

  \"Tenda Egzoni\" Jap me qera Tenda , Kar...

  Ferizaj Sot, 23:10
  With agreement
 • 12 foto
  TENDA EGZONI 049633978
  services

  TENDA EGZONI 049633978

  \"Tenda Egzoni\" Jap me qera Tenda , Kar...

  Kaçanik Sot, 23:08
  With agreement
 • 7 foto
  TENDA EGZONI 049633978
  services

  TENDA EGZONI 049633978

  \"Tenda Egzoni\" Jap me qera Tenda , Kar...

  Shtime Sot, 23:08
  With agreement
 • 4 foto
  LINA-Shitet loklai ne Maribor te Sllovenise
  Local / Workshop / Warehouse

  LINA-Shitet loklai ne Maribor te Sllovenise

  LOKALI NE SHITJE NE MARIBOR TE SLLOVENIS...

  Ferizaj Sot, 22:51
  With agreement
 • 7 foto
  LINA-Shitet objekti 300m2 ne Sojev 121/17
  Local / Workshop / Warehouse

  LINA-Shitet objekti 300m2 ne Sojev 121/17

  Shitet: Objekti Kuadraturë: 300m2 Adresa...

  Ferizaj Sot, 22:50
  With agreement
 • 8 foto
  LINA-SHITET Objekti me 116 ari Babush Fr Pr127/17
  Local / Workshop / Warehouse

  LINA-SHITET Objekti me 116 ari Babush Fr Pr127/17

  Shitet:Parcela 116 ari dhe Objekti per b...

  Ferizaj Sot, 22:50
  With agreement
 • 11 foto
  LINA-Ipet me qera Objekti 1050m2 3kate me 26ari 147/17
  Local / Workshop / Warehouse

  LINA-Ipet me qera Objekti 1050m2 3kate me 26ari 147/17

  OBJEKTI IPET ME QERA 1050m2 Afër Urës së...

  Ferizaj Sot, 22:49
  With agreement
 • 4 foto
  LINA-Shitet Lokali 105m2 perdhese Ferizaj
  Local / Workshop / Warehouse

  LINA-Shitet Lokali 105m2 perdhese Ferizaj

  LOKALI NË SHITJE 105 M2 Rr.Gjon Serreqi ...

  Ferizaj Sot, 22:49
  With agreement
 • 6 foto
  LINA-SHITET Lokali 310m2 në Rr Gjilanit 30/16L
  Local / Workshop / Warehouse

  LINA-SHITET Lokali 310m2 në Rr Gjilanit 30/16L

  Shitet: LOKALI afarist Kuadraturë: 310 m...

  Ferizaj Sot, 22:48
  With agreement
 • 6 foto
  LINA-Shitet Lokali 30m2 kat perdhese 118/17
  Local / Workshop / Warehouse

  LINA-Shitet Lokali 30m2 kat perdhese 118/17

  Shitet lokali i cili ka 30m2 hapësirë pë...

  Ferizaj Sot, 22:47
  With agreement
 • 7 foto
  LINA-Shitet Lokali 126m2 kat Perdhese Ferizaj 151/17
  Local / Workshop / Warehouse

  LINA-Shitet Lokali 126m2 kat Perdhese Ferizaj 151/17

  Shitet Lokali : 126m2-Kati perdhese. I g...

  Ferizaj Sot, 22:47
  With agreement
 • 7 foto
  LINA-Shitet objekti ne Magjistrale per Shkup100/16
  Local / Workshop / Warehouse

  LINA-Shitet objekti ne Magjistrale per Shkup100/16

  Shitet:Objekti 500m2 Parcela:4.44 ari ob...

  Ferizaj Sot, 22:46
  With agreement
 • 9 foto
  LINA-Ipet lokal me qera 55m2
  Local / Workshop / Warehouse

  LINA-Ipet lokal me qera 55m2

  Zyra Hapësirë e përshtatshme për biznis ...

  Ferizaj Sot, 22:46
  With agreement
 • 5 foto
  LINA-Shitet OBJEKTI me lokal+3 banesa te Spitali-F
  Local / Workshop / Warehouse

  LINA-Shitet OBJEKTI me lokal+3 banesa te Spitali-F

  Shitet: Objekti baza 85 m2 Podrumi 85 m2...

  Ferizaj Sot, 22:46
  With agreement
 • 3 foto
  LINA lokali 35m2 K përdhesë 47/16L
  Local / Workshop / Warehouse

  LINA lokali 35m2 K përdhesë 47/16L

  Shitet ;Lokali Kuadraturë;35m2 Kati;Pëdh...

  Ferizaj Sot, 22:46
  With agreement
 • 7 foto
  Shankerica me Qera 049633978
  services

  Shankerica me Qera 049633978

  Shankerica me qera per evente te ndryshm...

  Ferizaj Sot, 22:41
  With agreement
 • 8 foto
  LINA-Shitet objekti 500m2+10ari Magj.Fr-Pr 114/16
  Local / Workshop / Warehouse

  LINA-Shitet objekti 500m2+10ari Magj.Fr-Pr 114/16

  Shitet:objekti 500m2 Posedon 10ari Toke ...

  Ferizaj Sot, 22:40
  With agreement
 • 7 foto
  LINA-SHITET OBJEKTI EXKLUZIV në qendër Fer. 09/16L
  Local / Workshop / Warehouse

  LINA-SHITET OBJEKTI EXKLUZIV në qendër Fer. 09/16L

  Shitet; Objekti Kuadraturë; 2900m2 Adres...

  Ferizaj Sot, 22:39
  With agreement
 • 6 foto
  SHERBIME FUNERALE MORTOR TRANSPORT I KUFOMAVE 24/7
  services

  SHERBIME FUNERALE MORTOR TRANSPORT I KUFOMAVE 24/7

  SHERBIME FUNERALE TRANSPORT I KUFOMAV NG...

  Ferizaj Sot, 22:09
  With agreement
 • 6 foto
  SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044280873
  services

  SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044280873

  JAPIM ME QERA SHATORA KARRIKA TAVOLINA N...

  Ferizaj Sot, 22:09
  With agreement
 • 7 foto
  ARTI-shitet objekti 80 ari tok
  Local / Workshop / Warehouse

  ARTI-shitet objekti 80 ari tok

  -- Shitet Objekti me 80 ari Tok --Siperf...

  Ferizaj Sot, 22:07
  With agreement
 • 8 foto
  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994
  services

  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA K...

  Ferizaj Sot, 22:05
  With agreement
 • 5 foto
  SHERBIME FUNERALE TRANSPORT I KUFOMAVE 24/7
  services

  SHERBIME FUNERALE TRANSPORT I KUFOMAVE 24/7

  ofrojm sherbime funerale.transporti mort...

  Ferizaj Sot, 22:05
  With agreement
 • 2 foto
  SHERBIME TRANSPORT I KUFOMAVE 24/7 Online
  services

  SHERBIME TRANSPORT I KUFOMAVE 24/7 Online

  ofrojm sherbime funerale. &transport...

  Ferizaj Sot, 22:05
  With agreement
 • 6 foto
  TENDA SHATORA TAVOLINA DHE KARRIKA ME QERA 044280873
  services

  TENDA SHATORA TAVOLINA DHE KARRIKA ME QERA 044280873

  ...

  Kaçanik Sot, 22:04
  With agreement
 • 3 foto
  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994
  services

  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044904994

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA K...

  Ferizaj Sot, 22:01
  With agreement
 • 12 foto
  Tenda dimrore me nxemje tavolina dhe karrika 044280873
  services

  Tenda dimrore me nxemje tavolina dhe karrika 044280873

  SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA NE GJDO K...

  Kaçanik Sot, 21:56
  With agreement
 • 7 foto
  Tenda shatora karrika dhe tavolina me qera 044280873
  services

  Tenda shatora karrika dhe tavolina me qera 044280873

  Tenda shatora tavolina dhe karrika me qe...

  Ferizaj Sot, 21:53
  With agreement
 • 6 foto
  SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 045587719
  services

  SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 045587719

  japim ne sherbim me qera shatora karrika...

  Ferizaj Sot, 21:52
  With agreement
 • 6 foto
  SHATORA TENDA TAVOLINA DHE KARRIKA ME QERA 044280873
  services

  SHATORA TENDA TAVOLINA DHE KARRIKA ME QERA 044280873

  SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA N...

  Kaçanik Sot, 21:52
  With agreement
 • 3 foto
  SHATORA TENDA TAVOLINA DHE KARRIKA ME QERA 045587719
  services

  SHATORA TENDA TAVOLINA DHE KARRIKA ME QERA 045587719

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA K...

  Ferizaj Sot, 21:51
  With agreement
 • 5 foto
  Shatora karrika dhe tavolina me qera
  services

  Shatora karrika dhe tavolina me qera

  japim ne sherbim me qera shatora karrika...

  Kaçanik Sot, 21:50
  With agreement
 • 5 foto
  TENDA ME QERA SHATORA TAVOLINA DHE KARRIKA ME QERA 045587719
  services

  TENDA ME QERA SHATORA TAVOLINA DHE KARRIKA ME QERA 045587719

  japim me qera shatora karrika tavolina n...

  Ferizaj Sot, 21:50
  With agreement
 • 5 foto
  TENDA KARRIKA DHE TAVOLINA ME QERA 045587719
  services

  TENDA KARRIKA DHE TAVOLINA ME QERA 045587719

  japim ne sherbim me qera shatora karrika...

  Kaçanik Sot, 21:49
  With agreement
 • 10 foto
  SHATORA DIMROR TENDA DHE TAVOLINA ME QERA 044280873
  services

  SHATORA DIMROR TENDA DHE TAVOLINA ME QERA 044280873

  SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA N...

  Kaçanik Sot, 21:47
  With agreement
 • 5 foto
  Tenda shatora karrika tavolina me qera 045587719
  services

  Tenda shatora karrika tavolina me qera 045587719

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA ...

  Ferizaj Sot, 21:45
  With agreement
 • 5 foto
  SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044280873
  services

  SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044280873

  ME QERA SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA N...

  Ferizaj Sot, 21:33
  With agreement
 • 3 foto
  SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044280873
  services

  SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044280873

  JAPIM ME QERA SHATORA KARRIKA TAVOLINA N...

  Ferizaj Sot, 21:33
  With agreement
 • 4 foto
  SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044280873
  services

  SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 044280873

  ME QERA SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA N...

  Ferizaj Sot, 21:29
  With agreement
 • 6 foto
  TENDA SHATORA TAVOLINA DHE KARRIKA ME QERA 044280873
  services

  TENDA SHATORA TAVOLINA DHE KARRIKA ME QERA 044280873

  ...

  Shtime Sot, 21:21
  With agreement
 • 4 foto
  TEDNA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 045587719
  services

  TEDNA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 045587719

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA KARRIKA...

  Shtime Sot, 21:20
  With agreement
 • 4 foto
  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 045587719
  services

  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 045587719

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA KARRIKA...

  Shtime Sot, 21:20
  With agreement
 • 3 foto
  TEDNA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 045587719
  services

  TEDNA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 045587719

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA KARRIKA...

  Shtime Sot, 21:18
  With agreement