Biznes & Punësime në shitje në Kosovë

 • 6 foto
  Shitet inventari
  Machinery and inventory

  Shitet inventari

  Shitet inventari për sallon të frizereve...

  Prizren Sot, 06:55
  With agreement
 • 1 foto
  blejm viqa 2muj deri 5 muj
  Farm animals

  blejm viqa 2muj deri 5 muj

  blejm viqa 2muj deri 5muj...

  Lipjan Sot, 06:19
  With agreement
 • 3 foto
  Shitet Mzati 8 MUAJ
  Farm animals

  Shitet Mzati 8 MUAJ

  shitet mzati 8 muj i qumshtit i rritur b...

  Deqan Sot, 05:31
  730.00 €
 • 4 foto
  Shiten 2 vjeta
  Farm animals

  Shiten 2 vjeta

  Shiten 2 viqa te tamlit jon ne fush gji...

  Mitrovicë Sot, 03:38
  With agreement
 • 3 foto
  Biku
  Farm animals

  Biku

  Shitet biku biu 2.40kg...

  Vushtrri Sot, 02:25
  With agreement
 • 7 foto
  Kompani e Specializuar per hapjen dhe pastrimin e gypave
  services

  Kompani e Specializuar per hapjen dhe pastrimin e gypave

  Sherbimi 24/7 Lokacioni:Prishtine dhe Ra...

  Prishtinë Sot, 01:40
  With agreement
 • 8 foto
  Austria Renovim \'\'Bejme Renovim prej A-ZH
  services

  Austria Renovim \'\'Bejme Renovim prej A-ZH

  Austria Renovim eshte firm e specjalizua...

  Prishtinë Sot, 01:40
  With agreement
 • 12 foto
  Tenda karrika tavolina dj zerim shankerica me qera 049306493
  services

  Tenda karrika tavolina dj zerim shankerica me qera 049306493

  Tenda Ardi ofron me Qera Tenda , Karrika...

  Prishtinë Sot, 01:40
  With agreement
 • 12 foto
  Tenda karrika tavolina dj zerim shankerica me qera 049306493
  services

  Tenda karrika tavolina dj zerim shankerica me qera 049306493

  Tenda Ardi ofron me Qera Tenda , Karrika...

  Malisheve Sot, 01:40
  With agreement
 • 12 foto
  Tenda karrika tavolina dj zerim shankerica me qera 049306493
  services

  Tenda karrika tavolina dj zerim shankerica me qera 049306493

  Tenda Ardi ofron me Qera Tenda , Karrika...

  Fushë Kosovë Sot, 01:40
  With agreement
 • 12 foto
  Tenda Karrika Shankerica Tavolina DJ 049 81 71 81
  services

  Tenda Karrika Shankerica Tavolina DJ 049 81 71 81

  Tenda Ardi 📲 049 81 71 81 / 049 30 64 93...

  Mitrovicë Sot, 01:40
  With agreement
 • 12 foto
  Tenda Karrika Shankerica Tavolina DJ 049 81 71 81
  services

  Tenda Karrika Shankerica Tavolina DJ 049 81 71 81

  Tenda Ardi 📲 049 81 71 81 / 049 30 64 93...

  Malisheve Sot, 01:40
  With agreement
 • 12 foto
  Tenda Karrika Shankerica Tavolina DJ 049 81 71 81
  services

  Tenda Karrika Shankerica Tavolina DJ 049 81 71 81

  Tenda Ardi 📲 049 81 71 81 / 049 30 64 93...

  Lipjan Sot, 01:40
  With agreement
 • 3 foto
  Shitet Lokali ne Dardani E Leshuar me Qira 1000 Euro ne Muaj
  Local / Workshop / Warehouse

  Shitet Lokali ne Dardani E Leshuar me Qira 1000 Euro ne Muaj

  Shitet Lokali ne Dardani - Kodi 2565 Lo...

  Prishtinë Sot, 01:40
  390,000.00 €
 • 1 foto
  Lokal në shitje në Arbëri 33m2
  Local / Workshop / Warehouse

  Lokal në shitje në Arbëri 33m2

  Lokal në shitje në Arbëri 33m2 CMIMI :...

  Prishtinë Sot, 01:40
  With agreement
 • 3 foto
  #Lokal ne #SHITJE ne #BreguiDiellit #Connect
  Local / Workshop / Warehouse

  #Lokal ne #SHITJE ne #BreguiDiellit #Connect

  Lokal në #SHITJE në lagjen Bregu i Diell...

  Prishtinë Sot, 01:40
  With agreement
 • 5 foto
  BEJME ZHBLLOKIMIN E GYPAVE TE KANALIZIMIT
  services

  BEJME ZHBLLOKIMIN E GYPAVE TE KANALIZIMIT

  Bejme hapjen dhe zhbllokimin dhe pastrim...

  Prishtinë Sot, 01:36
  With agreement
 • 7 foto
  Kompani e Specializuar per hapjen dhe pastrimin e gypave
  services

  Kompani e Specializuar per hapjen dhe pastrimin e gypave

  Sherbimi 24/7 Lokacioni:Prishtine dhe Ra...

  Prishtinë Sot, 01:36
  With agreement
 • 8 foto
  Ofrohet për #Shitje Lokali afaristë 133.59m² në lagjen Bregu
  Local / Workshop / Warehouse

  Ofrohet për #Shitje Lokali afaristë 133.59m² në lagjen Bregu

  Ofrohet për #Shitje Lokali afaristë 133....

  Prishtinë Sot, 01:36
  With agreement
 • 12 foto
  Tenda Karrika Shankerica Tavolina DJ 049 81 71 81
  services

  Tenda Karrika Shankerica Tavolina DJ 049 81 71 81

  Tenda Ardi 📲 049 81 71 81 / 049 30 64 93...

  Shtime Sot, 01:32
  With agreement
 • 5 foto
  Kompania e Specializuar per Renovime ,Ngjyrosje etj
  services

  Kompania e Specializuar per Renovime ,Ngjyrosje etj

  046 194 980 +38346194980 Punojm edhe ne ...

  Prishtinë Sot, 01:31
  With agreement
 • 5 foto
  KANALIZIME - BEJM HAPJEN E KANALIZIMEV :banjo,kuzh
  services

  KANALIZIME - BEJM HAPJEN E KANALIZIMEV :banjo,kuzh

  Bejm hapjen e te gjithave kanalizimeve n...

  Prishtinë Sot, 01:31
  With agreement
 • 12 foto
  Tenda karrika tavolina dj zerim shankerica me qera 049306493
  services

  Tenda karrika tavolina dj zerim shankerica me qera 049306493

  Tenda Ardi ofron me Qera Tenda , Karrika...

  Lipjan Sot, 01:31
  With agreement
 • 12 foto
  Tenda karrika tavolina dj zerim shankerica me qera 049306493
  services

  Tenda karrika tavolina dj zerim shankerica me qera 049306493

  Tenda Ardi ofron me Qera Tenda , Karrika...

  Klinë Sot, 01:31
  With agreement
 • 12 foto
  Tenda karrika tavolina dj zerim shankerica me qera 049306493
  services

  Tenda karrika tavolina dj zerim shankerica me qera 049306493

  Tenda Ardi ofron me Qera Tenda , Karrika...

  Ferizaj Sot, 01:31
  With agreement
 • 12 foto
  Tenda karrika tavolina dj zerim shankerica me qera 049306493
  services

  Tenda karrika tavolina dj zerim shankerica me qera 049306493

  Tenda Ardi ofron me Qera Tenda , Karrika...

  Gllogoc Sot, 01:31
  With agreement
 • 12 foto
  Tenda karrika tavolina dj zerim shankerica me qera 049306493
  services

  Tenda karrika tavolina dj zerim shankerica me qera 049306493

  Tenda Ardi ofron me Qera Tenda , Karrika...

  Deqan Sot, 01:31
  With agreement
 • 12 foto
  Tenda karrika tavolina dj zerim shankerica me qera 049306493
  services

  Tenda karrika tavolina dj zerim shankerica me qera 049306493

  Tenda Ardi ofron me Qera Tenda , Karrika...

  Kamenicë Sot, 01:31
  With agreement
 • 12 foto
   Tenda , Karrika , Tavolina Shankerica me qera 049306493
  services

  Tenda , Karrika , Tavolina Shankerica me qera 049306493

  Tenda Ardi ofron me Qera Tenda , Karrika...

  Suharekë Sot, 01:31
  With agreement
 • 12 foto
  Tenda Karrika Shankerica Tavolina DJ 049 81 71 81
  services

  Tenda Karrika Shankerica Tavolina DJ 049 81 71 81

  Tenda Ardi 📲 049 81 71 81 / 049 30 64 93...

  Klinë Sot, 01:31
  With agreement
 • 12 foto
  Tenda Karrika Shankerica Tavolina DJ 049 81 71 81
  services

  Tenda Karrika Shankerica Tavolina DJ 049 81 71 81

  Tenda Ardi 📲 049 81 71 81 / 049 30 64 93...

  Kaçanik Sot, 01:31
  With agreement
 • 12 foto
  Tenda Karrika Shankerica Tavolina DJ 049 81 71 81
  services

  Tenda Karrika Shankerica Tavolina DJ 049 81 71 81

  Tenda Ardi 📲 049 81 71 81 / 049 30 64 93...

  Vushtrri Sot, 01:31
  With agreement
 • 12 foto
  Tenda Karrika Shankerica Tavolina DJ 049 81 71 81
  services

  Tenda Karrika Shankerica Tavolina DJ 049 81 71 81

  Rezervimet Per Veren 2023 Kan Filluar Re...

  Podujevë Sot, 01:31
  With agreement
 • 1 foto
  Shitet objekti afarist 3000m2 ne qender!Delta
  Local / Workshop / Warehouse

  Shitet objekti afarist 3000m2 ne qender!Delta

  Eshte i shtrire ne 5 ari truall,shfrytez...

  Prishtinë Sot, 01:31
  With agreement
 • 7 foto
  Shitet Lokali ne Ulpian Mbrapa AAK-se
  Local / Workshop / Warehouse

  Shitet Lokali ne Ulpian Mbrapa AAK-se

  Shitet Lokali ne Ulpian – Kodi 2161 Lok...

  Prishtinë Sot, 01:31
  205,000.00 €
 • 12 foto
  Tenda karrika tavolina dj zerim shankerica me qera 049306493
  services

  Tenda karrika tavolina dj zerim shankerica me qera 049306493

  Tenda Ardi ofron me Qera Tenda , Karrika...

  Pejë Sot, 01:27
  With agreement
 • 12 foto
  Tenda karrika tavolina dj zerim shankerica me qera 049306493
  services

  Tenda karrika tavolina dj zerim shankerica me qera 049306493

  Tenda Ardi ofron me Qera Tenda , Karrika...

  Mitrovicë Sot, 01:27
  With agreement
 • 12 foto
  Tenda Karrika Shankerica Tavolina DJ 049 81 71 81
  services

  Tenda Karrika Shankerica Tavolina DJ 049 81 71 81

  Tenda Ardi 📲 049 81 71 81 / 049 30 64 93...

  Rahovec Sot, 01:27
  With agreement
 • 12 foto
  Tenda Karrika Shankerica Tavolina DJ 049 81 71 81
  services

  Tenda Karrika Shankerica Tavolina DJ 049 81 71 81

  Tenda Ardi 📲 049 81 71 81 / 049 30 64 93...

  Prizren Sot, 01:27
  With agreement
 • 1 foto
  Shitet lokali 241m² ne rrugen B buze rruges
  Local / Workshop / Warehouse

  Shitet lokali 241m² ne rrugen B buze rruges

  ...

  Prishtinë Sot, 01:27
  850,000.00 €
 • 1 foto
  Shitet super lokali 46m2 tek nenkalimi!!DELTA
  Local / Workshop / Warehouse

  Shitet super lokali 46m2 tek nenkalimi!!DELTA

  DELTA Patundshmeri...

  Prishtinë Sot, 01:27
  420,000.00 €
 • 7 foto
  RENOVIME TE OBJEKTEVE SHTEPI,BANESA ETJ
  services

  RENOVIME TE OBJEKTEVE SHTEPI,BANESA ETJ

  Numri :046 194 980 Viber : +38346194980 ...

  Prishtinë Sot, 01:23
  With agreement
 • 6 foto
  HAPUM KANALIZIME KUZHIN,BANJO 24H
  services

  HAPUM KANALIZIME KUZHIN,BANJO 24H

  Bejm hapjen dhe pastrimin e kanalizimeve...

  Prishtinë Sot, 01:23
  With agreement
 • 4 foto
  #Lokal ne #SHITJE ne #BreguiDiellit #Connect
  Local / Workshop / Warehouse

  #Lokal ne #SHITJE ne #BreguiDiellit #Connect

  ...

  Prishtinë Sot, 01:23
  With agreement
 • 4 foto
  Kotec
  Farm animals

  Kotec

  Shitet koteci per plluma vetem nje muj i...

  Fushë Kosovë Sot, 01:19
  With agreement
 • 12 foto
  Tenda Karrika Shankerica Tavolina DJ 049 81 71 81
  services

  Tenda Karrika Shankerica Tavolina DJ 049 81 71 81

  Tenda Ardi 📲 049 81 71 81 / 049 30 64 93...

  Pejë Sot, 01:19
  With agreement
 • 7 foto
  Kompani e Specializuar per hapjen dhe pastrimin e gypave
  services

  Kompani e Specializuar per hapjen dhe pastrimin e gypave

  Sherbimi 24/7 Lokacioni:Prishtine dhe Ra...

  Prishtinë Sot, 01:18
  With agreement
 • 8 foto
  Austria Renovim \'\'Bejme Renovim prej A-ZH
  services

  Austria Renovim \'\'Bejme Renovim prej A-ZH

  Austria Renovim eshte firm e specjalizua...

  Prishtinë Sot, 01:18
  With agreement
 • 12 foto
  Tenda Karrika Shankerica Tavolina DJ 049 81 71 81
  services

  Tenda Karrika Shankerica Tavolina DJ 049 81 71 81

  Tenda Ardi 📲 049 81 71 81 / 049 30 64 93...

  Prishtinë Sot, 01:18
  With agreement
 • 12 foto
   Tenda , Karrika , Tavolina Shankerica me qera 049306493
  services

  Tenda , Karrika , Tavolina Shankerica me qera 049306493

  Tenda Ardi ofron me Qera Tenda , Karrika...

  Prizren Sot, 01:18
  With agreement