Biznes & Punësime në shitje në Kaçanik

 • 12 foto
  TENDA EGZONI 049633978
  services

  TENDA EGZONI 049633978

  \"Tenda Egzoni\" Jap me qera Tenda , Kar...

  Kaçanik Sot, 22:03
  With agreement
 • 4 foto
  TENDA SHATORA TAVOLINA DHE KARRIKA ME QERA 044280873
  services

  TENDA SHATORA TAVOLINA DHE KARRIKA ME QERA 044280873

  ...

  Kaçanik Sot, 21:46
  With agreement
 • 4 foto
  TENDA SHATORA TAVOLINA DHE KARRIKA ME QERA 044280873
  services

  TENDA SHATORA TAVOLINA DHE KARRIKA ME QERA 044280873

  ...

  Kaçanik Sot, 21:45
  With agreement
 • 4 foto
  Tenda shatora tavolian dhe karrika me qera 044280873
  services

  Tenda shatora tavolian dhe karrika me qera 044280873

  ...

  Kaçanik Sot, 21:35
  With agreement
 • 6 foto
  TENDA SHATORA TAVOLINA DHE KARRIKA ME QERA 044280873
  services

  TENDA SHATORA TAVOLINA DHE KARRIKA ME QERA 044280873

  ...

  Kaçanik Sot, 17:46
  With agreement
 • 5 foto
  Shatora karrika dhe tavolina me qera
  services

  Shatora karrika dhe tavolina me qera

  japim ne sherbim me qera shatora karrika...

  Kaçanik Sot, 17:41
  With agreement
 • 5 foto
  TENDA KARRIKA DHE TAVOLINA ME QERA 045587719
  services

  TENDA KARRIKA DHE TAVOLINA ME QERA 045587719

  japim ne sherbim me qera shatora karrika...

  Kaçanik Sot, 17:37
  With agreement
 • 10 foto
  SHATORA DIMROR TENDA DHE TAVOLINA ME QERA 044280873
  services

  SHATORA DIMROR TENDA DHE TAVOLINA ME QERA 044280873

  SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA N...

  Kaçanik Sot, 17:33
  With agreement
 • 6 foto
  SHATORA TENDA TAVOLINA DHE KARRIKA ME QERA 044280873
  services

  SHATORA TENDA TAVOLINA DHE KARRIKA ME QERA 044280873

  SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA ME QERA N...

  Kaçanik Sot, 17:32
  With agreement
 • 12 foto
  Tenda dimrore me nxemje tavolina dhe karrika 044280873
  services

  Tenda dimrore me nxemje tavolina dhe karrika 044280873

  SHATORA TENDA KARRIKA TAVOLINA NE GJDO K...

  Kaçanik Sot, 17:32
  With agreement
 • 6 foto
  Tavolin per hekurosje pegla lavatrice pastrim kimi
  Machinery and inventory

  Tavolin per hekurosje pegla lavatrice pastrim kimi

  Shiten tavolina per hekurosje COVEMAT PR...

  Kaçanik Sot, 04:29
  With agreement
 • 6 foto
  Makina per larje lavatrice tharese pastrim kimik
  Machinery and inventory

  Makina per larje lavatrice tharese pastrim kimik

  Makin per larje MIELE 10KG. Elektrol...

  Kaçanik Sot, 03:20
  1.00 €
 • 4 foto
  Lavatrice Makine per pastrim kimik
  Machinery and inventory

  Lavatrice Makine per pastrim kimik

  Shitet makin per pastrim kimik REALSTAR ...

  Kaçanik Sot, 01:46
  With agreement
 • 2 foto
  Makin per larje lavatrice  pastrim kimik tharse
  Machinery and inventory

  Makin per larje lavatrice pastrim kimik tharse

  Shitet makine per larje tw robave GIRBAU...

  Kaçanik Sot, 01:40
  With agreement
 • 2 foto
  Makin per larje pastrim kimik lavatrice
  Machinery and inventory

  Makin per larje pastrim kimik lavatrice

  Shitet lavatrice ELEKTROLUX DUBIX 23 KG ...

  Kaçanik Sot, 01:07
  With agreement
 • 3 foto
  Makin per larje pastrim kimik lavatrice
  Machinery and inventory

  Makin per larje pastrim kimik lavatrice

  Shitet lavatrice IPSO HF185 18kg 1000 r...

  Kaçanik Sot, 00:50
  With agreement
 • 3 foto
  Makina lavatrice profesionale  pastrim kimik
  Machinery and inventory

  Makina lavatrice profesionale pastrim kimik

  Shitet makin per pastrim kimik UNISEC M3...

  Kaçanik Dje, 23:56
  With agreement
 • 3 foto
  Lavatrice pastrim kimik maqine per larje
  Machinery and inventory

  Lavatrice pastrim kimik maqine per larje

  Shitet makine per pastrim kimik REALSTAR...

  Kaçanik Dje, 23:46
  With agreement
 • 2 foto
  Lavatrice maqin per pastrim kimik
  Machinery and inventory

  Lavatrice maqin per pastrim kimik

  Maqin per pastrim kimik UNION XP835 viti...

  Kaçanik Dje, 23:04
  With agreement
 • 3 foto
  Makin per larje pastrim kimik lavatrice
  Machinery and inventory

  Makin per larje pastrim kimik lavatrice

  Shitet lavatrice ELEKTROLUX W3105H 10kg...

  Kaçanik Dje, 21:53
  With agreement
 • 2 foto
  Zogj
  Farm animals

  Zogj

  Shiten zoj 18 copa Amrok 4 euro copa, dh...

  Kaçanik 18 March 22:48
  With agreement
 • 1 foto
  PERKTHIME PROFESIONALE ME LICENCË
  services

  PERKTHIME PROFESIONALE ME LICENCË

  Zyra për perkthime në të gjitha gjuhët ,...

  Kaçanik 18 March 15:25
  With agreement
 • 0 foto
  PERKTHIME PROFESIONALE ME LICENCË
  services

  PERKTHIME PROFESIONALE ME LICENCË

  Zyra për perkthime në të gjitha gjuhët ,...

  Kaçanik 18 March 14:40
  With agreement
 • 2 foto
  Minik
  Farm animals

  Minik

  Shitet bubi ose ndrrim me pula, ose me q...

  Kaçanik 17 March 23:28
  With agreement
 • 12 foto
  Zogj
  Farm animals

  Zogj

  Shiten zoj amrok piklana trengjyrsh orig...

  Kaçanik 13 March 12:27
  With agreement
 • 5 foto
  SHATORA ME QERA KARRIKA TAVOLINA 045587719
  services

  SHATORA ME QERA KARRIKA TAVOLINA 045587719

  Shatora karrika tavolian me qera04558771...

  Kaçanik 13 March 08:22
  With agreement
 • 5 foto
  PLLUMA
  Farm animals

  PLLUMA

  Shiten pllumat gjimli dhe kuta jan te mi...

  Kaçanik 12 March 21:23
  220.00 €
 • 3 foto
  Makin per larje lavatrice  pastrim kimik tharse
  Machinery and inventory

  Makin per larje lavatrice pastrim kimik tharse

  Shitet makine per larje robash MIELE WS...

  Kaçanik 12 March 20:48
  With agreement
 • 0 foto
  PERKTHIME PROFESIONALE ME LICENCË
  services

  PERKTHIME PROFESIONALE ME LICENCË

  Zyra për perkthime në të gjitha gjuhët ,...

  Kaçanik 11 March 15:39
  With agreement
 • 6 foto
  Aparat i akullores Carpigiani
  Machinery and inventory

  Aparat i akullores Carpigiani

  Shes aparatin e akullores. Firma Carpigi...

  Kaçanik 8 March 21:31
  1.00 €
 • 8 foto
  TENDA,KARRIKA,TAVOLINA ME QERA 045646222
  services

  TENDA,KARRIKA,TAVOLINA ME QERA 045646222

  -Tenda, Karrika ,Tavolina për dasma,ahen...

  Kaçanik 8 March 07:36
  With agreement
 • 3 foto
  montazh hekuri 10x5
  Farm animals

  montazh hekuri 10x5

  shitet montazha e hekurit e qmontuar haz...

  Kaçanik 7 March 19:03
  2,650.00 €
 • 11 foto
  TENDA,KARRIKA,TAVOLINA ME QERA
  services

  TENDA,KARRIKA,TAVOLINA ME QERA

  -Tenda, Karrika ,Tavolina për dasma,ahen...

  Kaçanik 1 March 06:48
  With agreement
 • 8 foto
  TENDA,KARRIKA,TAVOLINA ME QERA
  services

  TENDA,KARRIKA,TAVOLINA ME QERA

  -Tenda, Karrika ,Tavolina për dasma,ahen...

  Kaçanik 25 February 09:01
  With agreement
 • 0 foto
  PERKTHIME PROFESIONALE ME LICENCË
  services

  PERKTHIME PROFESIONALE ME LICENCË

  Zyra për perkthime në të gjitha gjuhët ,...

  Kaçanik 24 February 15:26
  With agreement
 • 5 foto
  Tenda shatora tavolina dhe karrika me qera 044904994
  services

  Tenda shatora tavolina dhe karrika me qera 044904994

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA ...

  Kaçanik 22 February 13:32
  With agreement
 • 5 foto
  Tenda shatora tavolina dhe karrika me qera
  services

  Tenda shatora tavolina dhe karrika me qera

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA K...

  Kaçanik 22 February 13:28
  With agreement
 • 5 foto
  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA 049343131
  services

  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA 049343131

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA ...

  Kaçanik 22 February 13:22
  With agreement
 • 0 foto
  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA 049343131
  services

  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA 049343131

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA ...

  Kaçanik 22 February 13:22
  With agreement
 • 6 foto
  *TENDA SHATORA TAVOLINA DHE KARRIKA ME QERA 044280873
  services

  *TENDA SHATORA TAVOLINA DHE KARRIKA ME QERA 044280873

  ...

  Kaçanik 22 February 13:22
  With agreement
 • 6 foto
  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 049343131
  services

  TENDA SHATORA KARRIKA TAVOLINA ME QERA 049343131

  JAPIM NE SHERBIM ME QERA SHATORA TENDA ...

  Kaçanik 22 February 13:21
  With agreement
 • 10 foto
  TENDA,KARRIKA,TAVOLINA ME QERA
  services

  TENDA,KARRIKA,TAVOLINA ME QERA

  -Tenda me dimenzione te ndryshme -Karrik...

  Kaçanik 21 February 06:13
  With agreement
 • 3 foto
  Pula
  Farm animals

  Pula

  Shiten pulat , ose ndrrim me naj dhi bar...

  Kaçanik 19 February 13:40
  With agreement
 • 5 foto
  Shitet mshtjerra
  Farm animals

  Shitet mshtjerra

  046158906...

  Kaçanik 18 February 12:44
  With agreement
 • 9 foto
  Samar per kuaj, me porosi
  Business for sale / rent

  Samar per kuaj, me porosi

  Shes samar per kuaj me porosi, sipas dim...

  Kaçanik 16 February 19:47
  250.00 €
 • 1 foto
  14030-77-4/+86 19931170833 1071546-40-1 (HCl) Metodesnitazen
  Machinery and inventory

  14030-77-4/+86 19931170833 1071546-40-1 (HCl) Metodesnitazen

  14030-77-4/+86 19931170833 1071546-40-1 ...

  Kaçanik 8 February 08:42
  With agreement
 • 9 foto
  TENDA,KARRIKA,TAVOLINA ME QERA
  services

  TENDA,KARRIKA,TAVOLINA ME QERA

  -Rezervo daten tuaj ! Tel viber +3834564...

  Kaçanik 8 February 07:31
  With agreement
 • 0 foto
  Ne japim financime
  services

  Ne japim financime

  Ne japim financime për njerëzit që kanë ...

  Kaçanik 7 February 15:19
  500.00 €
 • 1 foto
  kredi financiare për blerje makinash
  Local / Workshop / Warehouse

  kredi financiare për blerje makinash

  Përshëndetje zotëri, zonjë dhe kompani ...

  Kaçanik 7 February 10:39
  With agreement
 • 6 foto
  Q.Guri- shitet viqi
  Farm animals

  Q.Guri- shitet viqi

  046158906...

  Kaçanik 5 February 13:28
  With agreement