Biznes & Punësime në shitje në Delvinë

 • 0 foto
  ΓΡΗΓΟΡΗ, αξιόπιστη και πολύ ενδιαφέρουσα προσφορά δανείου.
  Farm animals

  ΓΡΗΓΟΡΗ, αξιόπιστη και πολύ ενδιαφέρουσα προσφορά δανείου.

  Καλημέρα. Χρειάζεστε επειγόντως χρήματα ή χρηματοδότηση. Λοιπόν, είμαι ένα άτομο και δίνω δάνεια ό

  Delvinë 15 January 12:59
  100.00 €
 • 0 foto
  dhi vendi
  Farm animals

  dhi vendi

  shiten 55 dhi vendi ne delvine . dhit kane filluar pjellin. cmimi me marreveshje

  Delvinë 2 January 21:24
  With agreement
 • 0 foto
  60 dhi vendi ne shitje
  Farm animals

  60 dhi vendi ne shitje

  shiten 60 dhi vendi ne delvine . dhit jane te reja asnje dhi mbi 5 keca dhe pjellin ne 20 dhjetor

  Delvinë 8 December 11:16
  With agreement
 • 0 foto
  Financimi dhe huatë për individët dhe bizneset
  services

  Financimi dhe huatë për individët dhe bizneset

  Zona më e sigurt e financave vë në dispozicionin tuaj një ofertë kredie prej 1000 deri 15 000 000 €

  Delvinë 12 September 09:20
  With agreement
 • 0 foto
  Përshëndetje A po kërkoni urgjentisht një hua? ose
  services

  Përshëndetje A po kërkoni urgjentisht një hua? ose

  Përshëndetje A po kërkoni urgjentisht një hua? ose: Për të ringjallur aktivitetet tuaja financiare?

  Delvinë 5 September 16:15
  100.00 €
 • 0 foto
  Përshëndetje A po kërkoni urgjentisht një hua? ose
  services

  Përshëndetje A po kërkoni urgjentisht një hua? ose

  Përshëndetje A po kërkoni urgjentisht një hua? ose: Për të ringjallur aktivitetet tuaja financiare?

  Delvinë 3 September 19:12
  With agreement
 • 0 foto
  Përshëndetje A po kërkoni urgjentisht një hua? ose
  Business for sale / rent

  Përshëndetje A po kërkoni urgjentisht një hua? ose

  Përshëndetje A po kërkoni urgjentisht një hua? ose: Për të ringjallur aktivitetet tuaja financiare?

  Delvinë 3 September 18:04
  With agreement
 • 0 foto
  Oferta e huasë midis individëve dhe bizneseve
  services

  Oferta e huasë midis individëve dhe bizneseve

  Me vetëm një normë interesi 3% ju keni mundësinë të bëni një kredi që varion nga 3000 deri në 150000

  Delvinë 21 August 09:25
  With agreement
 • 0 foto
  gati në mënyrë të sigurt
  services

  gati në mënyrë të sigurt

  Kredi e sigurt për para dhe asnjë protokoll! ju doni shtëpinë tuaj! ju doni makinën tuaj! keni nevoj

  Delvinë 16 August 03:20
  With agreement
 • 0 foto
  Kredi, financim dhe investim në biznes
  services

  Kredi, financim dhe investim në biznes

  Ju keni nevojë të filloni biznesin tuaj, të ndërtoni një shtëpi ose të keni një kredi për të përparu

  Delvinë 16 August 01:52
  With agreement
 • 0 foto
   Ofertë serioze, e shpejtë dhe shumë e besueshme
  services

  Ofertë serioze, e shpejtë dhe shumë e besueshme

  pershendetje zonje / zoteri A jeni refuzuar nga shumë banka? Keni nevojë për financim për konsol

  Delvinë 13 August 15:25
  With agreement
 • 0 foto
  Oferta e huasë midis individëve dhe bizneseve
  services

  Oferta e huasë midis individëve dhe bizneseve

  Shumica e ofertave të financimit këto ditë në internet bazohen në mashtrime. Dhe kjo është ajo që tr

  Delvinë 10 August 15:47
  With agreement
 • 0 foto
  Kredi dhe ofertë financimi
  services

  Kredi dhe ofertë financimi

  Përshëndetje të nderuar kompani, individë, të afërm, miq dhe aleatë. Ju që jeni mashtruar, mashtruar

  Delvinë 10 August 09:47
  With agreement
 • 0 foto
  brza ponuda zajma
  services

  brza ponuda zajma

  zdravo gospođo / gospodine Da li su vas mnoge banke odbile? Trebate li financiranje za konsolidacij

  Delvinë 9 August 15:25
  With agreement
 • 0 foto
  GATI P ALLR T GJITHA
  services

  GATI P ALLR T GJITHA

  CAPITAL-FINANZAS është një kompani që punon në fushën e financimit afatshkurtër.Ai u siguron klientë

  Delvinë 7 August 08:00
  With agreement
 • 0 foto
  Oferta e huasë me një transferim të sigurt
  services

  Oferta e huasë me një transferim të sigurt

  Zbuloni ofertën më të mirë të financimit me kompanitë tona me një normë interesi 3% për 1 deri në 30

  Delvinë 4 August 08:06
  With agreement
 • 0 foto
  Kredi dhe ofertë financimi midis individëve
  services

  Kredi dhe ofertë financimi midis individëve

  A jeni një individ, një kompani apo një institut që kërkoni financim ose një kredi për të zgjeruar o

  Delvinë 3 August 07:14
  With agreement
 • 0 foto
  Kredia e ofruar kompanive dhe individëve privatë
  services

  Kredia e ofruar kompanive dhe individëve privatë

  Zyra e financimit vjen për të kënaqur nevojat e individëve dhe bizneseve duke vënë në dispozicion të

  Delvinë 16 July 09:17
  With agreement
 • 0 foto
  Kredi u ofrohet individëve dhe bizneseve
  services

  Kredi u ofrohet individëve dhe bizneseve

  Siguria e financimit e ofruar sot nuk është më e numërueshme. Për të guximshëm pritjet e të gjithë k

  Delvinë 10 July 03:10
  With agreement
 • 0 foto
  Kredia e ofruar për bizneset dhe individët
  services

  Kredia e ofruar për bizneset dhe individët

  Kushtet e financimit të shumicës së investitorëve privatë janë delikate deri në atë pikë ku individë

  Delvinë 5 July 07:23
  With agreement
 • 0 foto
  Kredia midis individit serioz dhe të shpejtë
  services

  Kredia midis individit serioz dhe të shpejtë

  Siguria e financimit e ofruar sot nuk është më e numërueshme. Për të guximshëm pritjet e të gjithë k

  Delvinë 4 July 06:50
  With agreement
 • 0 foto
  për të kontaktuar urgjentisht
  Business for sale / rent

  për të kontaktuar urgjentisht

  Keni nevojë për një kredi për një rast urgjent, për një blerje të propozuar, kredi konsumi ose perso

  Delvinë 28 June 11:55
  With agreement
 • 0 foto
  Kredi u ofrohet bizneseve dhe të gjithë individëve
  services

  Kredi u ofrohet bizneseve dhe të gjithë individëve

  Merrni një hua prej 1,000 deri në 9,000,000 € me një normë interesi prej 3% më lehtë nga kompania më

  Delvinë 26 June 02:13
  With agreement
 • 0 foto
  te duhet borxh i shpejt?
  services

  te duhet borxh i shpejt?

  te duhet borxh i shpejt?nëse për situatë emergjente (shpenzimet mjekësore, kostot e zëvendësimit të

  Delvinë 27 May 17:57
  11.00 €
 • 0 foto
  Shiten Patenta B, C, D te Rregullta
  services

  Shiten Patenta B, C, D te Rregullta

  Shes Patenta B, C, D te rregullta pa kurs pa provim. Vetem ne dor me €. Dergoni vetem SMS dhe Telefo

  Delvinë 26 May 13:04
  With agreement
 • 0 foto
  Financim dhe investime të shpejta dhe efikase
  services

  Financim dhe investime të shpejta dhe efikase

  Kushtet e financimit të shumicës së investitorëve privatë janë delikate deri në atë pikë ku individë

  Delvinë 26 May 07:55
  With agreement
 • 0 foto
  Kredia që u ofrohet bizneseve si çdo individ
  services

  Kredia që u ofrohet bizneseve si çdo individ

  Kushtet e financimit të shumicës së investitorëve privatë janë delikate deri në atë pikë ku individë

  Delvinë 18 May 05:59
  With agreement
 • 0 foto
  Oferta e huasë për të gjithë
  services

  Oferta e huasë për të gjithë

  Siguria e financimit e ofruar sot nuk është më e numërueshme. Për të guximshëm pritjet e të gjithë k

  Delvinë 11 May 18:31
  With agreement
 • 0 foto
  Kredi për njerëzit dhe bizneset në nevojë
  services

  Kredi për njerëzit dhe bizneset në nevojë

  Përjashtojnë kompanitë e mashtrimit, ne ndeshim si biznesi më i mirë kualifikues në fushën e kredisë

  Delvinë 11 May 17:11
  With agreement
 • 0 foto
  kapital financiar: gati për të gjithë
  services

  kapital financiar: gati për të gjithë

  FINANCIAR KAPITALE, ne jemi një bankë me një kapital prej 27 milionë dollarë, banka jonë ekziston në

  Delvinë 21 April 01:48
  With agreement
 • 0 foto
  person ose për një kompani
  services

  person ose për një kompani

  CAPITAL-FINANCAVE, janë një bankë me një kapital prej 27 milion, banka jonë ekziston në 12 vende të

  Delvinë 19 April 18:56
  With agreement
 • 0 foto
  Kredia për individët dhe bizneset
  services

  Kredia për individët dhe bizneset

  Zona më e sigurtë e financave ju ofron një ofertë kredie prej 1000 deri në 1 500 000 € për një periu

  Delvinë 19 April 18:20
  With agreement
 • 0 foto
  Kredia e ofruar në siguri dhe pa protokoll
  services

  Kredia e ofruar në siguri dhe pa protokoll

  Financimi është një prioritet. Financimi është një përgjegjësi e madhe në të cilën një numër i kompa

  Delvinë 13 April 02:07
  With agreement
 • 0 foto
  Ofrimi i financimit për të gjithë
  services

  Ofrimi i financimit për të gjithë

  Financimi është një prioritet. Financimi është një përgjegjësi e madhe në të cilën një numër i kompa

  Delvinë 10 April 06:39
  With agreement
 • 0 foto
  Oferta promovuese e financimit
  services

  Oferta promovuese e financimit

  Shumë njerëz sot kanë frikë të kërkojnë një ofertë huaje në internet për shkak të mashtrimit që vëre

  Delvinë 8 April 21:39
  With agreement
 • 0 foto
  Financimi për të gjithë
  services

  Financimi për të gjithë

  Shumë njerëz sot kanë frikë të kërkojnë një ofertë financimi në internet për shkak të mashtrimit. Në

  Delvinë 7 April 08:17
  With agreement
 • 0 foto
  Financimi me garanci për individët dhe kompanitë
  services

  Financimi me garanci për individët dhe kompanitë

  Shumë njerëz sot kanë frikë të kërkojnë një ofertë huaje në internet për shkak të mashtrimit që vëre

  Delvinë 6 April 15:09
  With agreement
 • 0 foto
  Shiten Dhën Te kryqezuara
  Farm animals

  Shiten Dhën Te kryqezuara

  Shiten Dhën te kryqezuara ne fshatin Bajkaj Delvine per me shum informacione telefononi!!

  Delvinë 1 March 19:53
  1.00 Lek
 • 6 foto
  ?FERMA MBYLLET?SHESIM->DERRA,GICA,DOSA (ME GICA)
  Farm animals

  ?FERMA MBYLLET?SHESIM->DERRA,GICA,DOSA (ME GICA)

  ?ÇMIMIT TE ARSYESHME ✔ ?DERRA ?GICA ?DOSA (ME GICA) ?ÇMIMET TE ARSYESHME ✔

  Delvinë 17 February 22:53
  111,111,111,111.00 Lek
 • 1 foto
  Portable Laser Engraver : Buy it Online
  services

  Portable Laser Engraver : Buy it Online

  Migraff is Middle East’s leading e-commerce marketplace offering personalized imaging solutions ac

  Delvinë 15 January 09:53
  997.00 €
 • 1 foto
  Ofroj e financimi garantuar 100%
  Machinery and inventory

  Ofroj e financimi garantuar 100%

  Ofroj e financimi garantuar 100% pa asnjë problem nga 01 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000 e

  Delvinë 27 June 12:56
  60,000,000.00 €