Apartment / Banesa në shitje në Ferizaj

category

Kuadratura m²

Numri i dhomave

3

Price

country

 • 3 foto
  LINA-Shitet banesa 94m2 kati VIII Ferizaj
  Apartment / Apartment

  LINA-Shitet banesa 94m2 kati VIII Ferizaj

  🏢Shitet Banesa 94m2 në katin VIII. ✅Eshtë në ndërtim e sipër. 📌Gjendët në njëren nga zonat më të p

  Ferizaj Sot, 01:00
  With agreement
 • 9 foto
  LINA-Shitet banesa 98m2 Rr. Astrit Bytyqi
  Apartment / Apartment

  LINA-Shitet banesa 98m2 Rr. Astrit Bytyqi

  Shitet:Banesa Kuadraturë:98 m2 Kati:VII Organizimi:Dy dhoma ,Sallon+kuzhine,wc+b dhe terasë. Adres

  Ferizaj Sot, 00:57
  With agreement
 • 6 foto
  LINA-Shitet banesa 105m2 kat -II- Ferizaj 287/17
  Apartment / Apartment

  LINA-Shitet banesa 105m2 kat -II- Ferizaj 287/17

  Shitet : Banesa Kuadraturë: 105m2 Kati: -II- Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhina,dy dho

  Ferizaj Sot, 00:52
  With agreement
 • 7 foto
  LINA-Shitet banesa 96m2 kati VI Rr,V.Gervall293/17
  Apartment / Apartment

  LINA-Shitet banesa 96m2 kati VI Rr,V.Gervall293/17

  Shitet:Banesa e gatëshme Kuadraturë:96.5 m2 Kati:VI Organizimi:Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,wc+

  Ferizaj Sot, 00:28
  With agreement
 • 9 foto
  LINA-Shitet dhe ipet me qera banesa 82m2 294/17
  Apartment / Apartment

  LINA-Shitet dhe ipet me qera banesa 82m2 294/17

  Shitet dhe ipet me qera Banesa Kuadratura: 82m2 Kati:II Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuz

  Ferizaj Sot, 00:27
  With agreement
 • 7 foto
  LINA-Shitet banesa 92m2 kati V Rr.12Qer.296/17
  Apartment / Apartment

  LINA-Shitet banesa 92m2 kati V Rr.12Qer.296/17

  Shitet: Banesa Kuadratura: 92m2 Kati;V Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhina,dy dhoma gju

  Ferizaj Sot, 00:25
  With agreement
 • 8 foto
  LINA-Shitet banesa 86m2 kat VIII Ferizaj
  Apartment / Apartment

  LINA-Shitet banesa 86m2 kat VIII Ferizaj

  Shitet: Banesa Kuadratura: 86 m2 Kati: -VIII- Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhina,2 dho

  Ferizaj Sot, 00:24
  With agreement
 • 2 foto
  LINA-Shitet banesa 89.54m2 kati IV dhe XII
  Apartment / Apartment

  LINA-Shitet banesa 89.54m2 kati IV dhe XII

  🏢Shitet Banesa 89m2 në katin IV. dhe -XII- ✅Eshtë në ndërtim e sipër. 📌Gjendët në njëren nga zonat

  Ferizaj Sot, 00:23
  With agreement
 • 6 foto
  LINA-Shitet banesa 75m2 kati III Rr.12Qer. 295/17
  Apartment / Apartment

  LINA-Shitet banesa 75m2 kati III Rr.12Qer. 295/17

  Shitet: Banesa Kuadratura: 75m2 Kati:III Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhina,dy dhoma g

  Ferizaj Sot, 00:14
  With agreement
 • 10 foto
  LINA-Shitet banesa 82m2 kati II Rr.H.Spahiu 290/17
  Apartment / Apartment

  LINA-Shitet banesa 82m2 kati II Rr.H.Spahiu 290/17

  Shitet:Banesa e mobiluar Kuadraturë:82m2 Kati:II Adresa:Rr.Halim Spahiu-Sna Organizimi:Sallon me kuz

  Ferizaj Sot, 00:12
  With agreement
 • 9 foto
  LINA-Shitet banesa 90m2 kati -VI- Ferizaj
  Apartment / Apartment

  LINA-Shitet banesa 90m2 kati -VI- Ferizaj

  Shitet:Banesa Kuadraturë:98 m2 Kati:VI Organizimi:Dy dhoma ,Sallon+kuzhine,wc+b dhe terasë .Adresa:R

  Ferizaj Sot, 00:10
  With agreement
 • 4 foto
  LINA-Shitet banesa 84m2 afer shkolles Gjon Serreci
  Apartment / Apartment

  LINA-Shitet banesa 84m2 afer shkolles Gjon Serreci

  Shitet:Banesa e gatëshme Kuadraturë:84 m2 Kati:VI Organizimi:Dy dhoma gjumi, sallon kuzhinë,wc+b dhe

  Ferizaj Sot, 00:09
  With agreement
 • 5 foto
  LINA-Shitet banesa 90.4m2 kati-VI- Ferizaj
  Apartment / Apartment

  LINA-Shitet banesa 90.4m2 kati-VI- Ferizaj

  Shitet:Banesa Hapësirë:90.4 m2 Kati:Vl Organizimi:dhomë dite me kuzhinë,dy dhoma gjumi,wc+b,wc,depo

  Ferizaj Sot, 00:08
  With agreement
 • 5 foto
  LINA-Shitet banesa 87m2 kat -VII- Ferizaj
  Apartment / Apartment

  LINA-Shitet banesa 87m2 kat -VII- Ferizaj

  Shitet: Banesa Siperfaqe:87m2 Kat:-VII- Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhina,DY dhoma

  Ferizaj Sot, 00:07
  With agreement
 • 8 foto
  Ringa (Shiten 13 Banesa ne Lagjen e Re)527/19
  Apartment / Apartment

  Ringa (Shiten 13 Banesa ne Lagjen e Re)527/19

  Shiten 13 Banesa ne Lagje te Re-Rr.Astrit Bytyqi. Banesat jane te Objekti i Sn-A perfundojne ne V.20

  Ferizaj Dje, 23:53
  With agreement
 • 1 foto
  Ringa (Shitet Banesa Mbrapa Gjykates)539/19
  Apartment / Apartment

  Ringa (Shitet Banesa Mbrapa Gjykates)539/19

  Shitet Banesa te Ganirosha te Objekti i 2. Banesa ka 121.36 m2 K.4. Banesa ka Sallon,Kuzhine,3 Dhoma

  Ferizaj Dje, 23:39
  65,000.00 €
 • 7 foto
  Ringa (Shiten Banesat ne Lagje te Re)502/19
  Apartment / Apartment

  Ringa (Shiten Banesat ne Lagje te Re)502/19

  Shiten Banesat ne Lagje te Re: Banesat jane ne Kompleksin e Royal Residence.. Banesat kane lokacioni

  Ferizaj Dje, 23:33
  With agreement
 • 3 foto
  NITI-SHITET BANESA 93.3m2 K-IV Rr.Sali Çeku
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 93.3m2 K-IV Rr.Sali Çeku

  🔸Shitet - Banesa (2+1) /Ferizaj 🔸Kati-IV 🔸Hapsirë-93.3m2 🔸Lokacioni - Rr.Sali Çeku -Mbrapa S.Polico

  Ferizaj Dje, 21:33
  With agreement
 • 4 foto
  NITI-SHITET BANESA 84.30m2 K-V afër gjykatës se re
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 84.30m2 K-V afër gjykatës se re

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-V 🔸Hapsirë-84.30m2 🔸Lokacioni - Rr.Sali Çeku -afër gjykatës se re

  Ferizaj Dje, 21:32
  With agreement
 • 3 foto
  Shitet banesa 133.3m lagje te re,tek qerdhja
  Apartment / Apartment

  Shitet banesa 133.3m lagje te re,tek qerdhja

  Shitet banesa me siperfaqe 133.3 m ne katin e (5) dhe te (7),me pamje ka lindja e jugu dhe te pa pe

  Ferizaj Dje, 21:29
  With agreement
 • 10 foto
  NITI-SHITET BANESA 83m2 K-V Mbrapa S.Policor
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 83m2 K-V Mbrapa S.Policor

  🔸Shitet - Banesa e Mobiluar (2+1) /Ferizaj 🔸Kati-V 🔸Hapsirë-83m2 🔸Lokacioni - Mbrapa Stacionit Poli

  Ferizaj Dje, 21:29
  With agreement
 • 1 foto
  NITI-SHITET BANESA 92.19m2 K-V Rr.Sali Çeku
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 92.19m2 K-V Rr.Sali Çeku

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-V 🔸Hapsirë-92.19m2 🔸Lokacioni -Rr.Sali Çeku

  Ferizaj Dje, 21:27
  With agreement
 • 10 foto
  NITI-SHITET BANESA 92.66m2 K-IV E MOBILUAR
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 92.66m2 K-IV E MOBILUAR

  🔸Shitet - Banesa e Mobiluar (2+1) /Ferizaj 🔸Kati-IV 🔸Hapsirë-92.66m2 🔸Lokacioni - Afër gjykatës the

  Ferizaj Dje, 21:26
  With agreement
 • 3 foto
  NITI-SHITET BANESA 84.3m2 K-II Rr.Sali Çeku
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 84.3m2 K-II Rr.Sali Çeku

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-II 🔸Hapsirë-84.30m2 🔸Lokacioni - Rr.Sali Çeku -afër gjyaktes se re

  Ferizaj Dje, 21:16
  With agreement
 • 2 foto
  NITI-SHITET BANESA 94.45m2 K-III Rr.Sali Çeku
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 94.45m2 K-III Rr.Sali Çeku

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-III 🔸Hapsirë-94.45m2 🔸Lokacioni -Rr.Sali Çeku

  Ferizaj Dje, 21:15
  With agreement
 • 3 foto
  NITI-SHITET BANESA 94.45m2 K-IV Rr.Sali Çeku
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 94.45m2 K-IV Rr.Sali Çeku

  🔸Shitet - Banesa (2+1) /Ferizaj 🔸Kati-IV 🔸Hapsirë-94.45m2 🔸Lokacioni -Rr.Sali Çeku- Mbrapa S.Polico

  Ferizaj Dje, 21:14
  With agreement
 • 11 foto
  NITI-SHITET BANESA 90m2 K-VII Rr.Sali Çeku
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 90m2 K-VII Rr.Sali Çeku

  🔸Shitet - Banesa /Mbrapa Stacionit Policor 🔸Kati-VII 🔸Hapsirë- 🔸Lokacioni - Rr.Sali Çeku -Banesa

  Ferizaj Dje, 21:13
  With agreement
 • 10 foto
  NITI-SHITET BANESA 118m2 K-VII Rr.12 Qershori
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 118m2 K-VII Rr.12 Qershori

  🔸Shiten - Banesat /Ferizaj 🔸Kati-VII 🔸Hapsirë-118m2 🔸Lokacioni - Qendër të qytetit

  Ferizaj Dje, 21:12
  With agreement
 • 7 foto
  NITI-SHITET BANESA 84.30m2 K-VII- Rr.Sali Çeku
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 84.30m2 K-VII- Rr.Sali Çeku

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-VII 🔸Hapsirë-84.30m2 🔸Lokacioni - Rr.Sali Çeku -afër gjyaktes se r

  Ferizaj Dje, 21:11
  With agreement
 • 5 foto
  NITI-SHITET BANESA 89m2 , 86m2 ,138m2, 86.2m2 K-II
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 89m2 , 86m2 ,138m2, 86.2m2 K-II

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-II 🔸Hapsirë- 89.5m2, 86.3m2, 138m2 , 86.2m2 🔸Lokacioni- Rr.Astrit

  Ferizaj Dje, 15:24
  With agreement
 • 4 foto
  NITI-SHITET BANESA 89.6m2 K-NDRYSHME
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 89.6m2 K-NDRYSHME

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kate-Ndryshme 🔸Hapsirë-89.6m2 🔸Lokacioni - Rr.Tirana INVESTITORI-E-B

  Ferizaj Dje, 15:24
  With agreement
 • 4 foto
  NITI-SHITET BANESA 91.57m2 K-IV
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 91.57m2 K-IV

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-IV 🔸Hapsirë-91.57m2 🔸Lokacioni - Lagjja e re-Afër Shkollës Mjeksis

  Ferizaj Dje, 15:23
  With agreement
 • 4 foto
  NITI-SHITET BANESA 80.68m2 K-V
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 80.68m2 K-V

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-V 🔸Hapsirë-80.68m2 🔸Lokacioni - Lagjja e re-Afër Shkollës Mjeksis

  Ferizaj Dje, 15:23
  With agreement
 • 3 foto
  NITI-SHITET BANESA 96.40m2 K-VI Rr.Emin Duraku
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 96.40m2 K-VI Rr.Emin Duraku

  🔸Shitet - Banesa (2+1) /Ferizaj 🔸Kati-VI 🔸Hapsirë-96.40m2 🔸Lokacioni -Rr.Emin Duraku

  Ferizaj Dje, 15:20
  With agreement
 • 10 foto
  NITI-SHITET BANESA 101m2 K-III Afër Kekut Qendër
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 101m2 K-III Afër Kekut Qendër

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-III 🔸Hapsirë-101m2 🔸Lokacioni - Qendër të qytetit

  Ferizaj Dje, 15:19
  With agreement
 • 5 foto
  NITI-SHITET BANESA 88m2 K-V Lagje te re
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 88m2 K-V Lagje te re

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati- V 🔸Hapsirë- 88m2 🔸Lokacioni - Rr.Astrit Bytyqi -Lagje te re Çm

  Ferizaj Dje, 15:17
  With agreement
 • 4 foto
  NITI-SHITET BANESA 85.38m2 K-XI
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 85.38m2 K-XI

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-XI 🔸Hapsirë-85.38 🔸Lokacioni - Lagjja e re-Afër Shkollës Mjeksis I

  Ferizaj Dje, 15:17
  With agreement
 • 4 foto
  NITI-SHITET BANESA 93.70m2 K-VII Rr.Emin Duraku
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 93.70m2 K-VII Rr.Emin Duraku

  🔸Shitet - Banesa (2+1) /Ferizaj 🔸Kati-VII 🔸Hapsirë-93.70m2 🔸Lokacioni -Rr.Emin Duraku Çmimi :Me Ma

  Ferizaj Dje, 15:14
  With agreement
 • 9 foto
  NITI-SHITET BANESA 89m2 K-VI Rr.Vëllezrit Gërvalla
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 89m2 K-VI Rr.Vëllezrit Gërvalla

  🔸Shitet - Banesa (2+1) /Ferizaj 🔸Kati-VI 🔸Hapsirë-89m2 🔸Lokacioni - Mbrapa Stacionit Policor -Ba

  Ferizaj Dje, 15:13
  With agreement
 • 2 foto
  NITI-SHITET BANESA 88.36m2 K-I Rr.V.Gërvalla
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 88.36m2 K-I Rr.V.Gërvalla

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-I 🔸Hapsirë-88.36m2 🔸Lokacioni - Rr.Vëllezërit Gërvalla INVESTITORI

  Ferizaj Dje, 15:13
  With agreement
 • 4 foto
  NITI-SHITET BANESA 96.60m2 K-VII Rr.Emin Duraku
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 96.60m2 K-VII Rr.Emin Duraku

  🔸Shitet - Banesa (2+1) /Ferizaj 🔸Kati-VII 🔸Hapsirë-96.40m2 🔸Lokacioni - Rr.Emin Duraku 🔸Renditja:

  Ferizaj Dje, 15:12
  With agreement
 • 4 foto
  NITI-SHITET BANESA 93.70m2 K-VI Rr.Emin Duraku
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 93.70m2 K-VI Rr.Emin Duraku

  🔸Shitet - Banesa (2+1) /Ferizaj 🔸Kati-VI 🔸Hapsirë-93.70m2 🔸Lokacioni -Rr.Emin Duraku Çmimi:Me Mar

  Ferizaj Dje, 15:11
  With agreement
 • 4 foto
  NITI-SHITET BANESA 85.38m2 K-VIII
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 85.38m2 K-VIII

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-VIII 🔸Hapsirë-85.38m2 🔸Lokacioni - Lagjja e re-Afër Shkollës Mjeks

  Ferizaj Dje, 15:11
  With agreement
 • 5 foto
  NITI-SHITET BANESA 72m2 K-X Lagje te re
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 72m2 K-X Lagje te re

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-X 🔸Hapsirë-72m2 🔸Lokacioni - Astrit Bytyqi- Lagje te re Çmimi:Me

  Ferizaj Dje, 15:10
  With agreement
 • 2 foto
  NITI-SHITET BANESA 79.20m2 K-V Rr.12 Qershori
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 79.20m2 K-V Rr.12 Qershori

  🔸Shitet - Banesa (2+1) /Ferizaj 🔸Kati-V 🔸Hapsirë-79.20m2 🔸Lokacioni - Qendër te qytetit 🔸Renditja:

  Ferizaj Dje, 14:52
  With agreement
 • 0 foto
  NITI-SHITET BANESA 112m2 K-VII SHËNGJIN
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 112m2 K-VII SHËNGJIN

  🔸Shitet - Banesa /Shëngjin -🏖🌊☀️ 🔸Kati-7 🔸Hapsirë-112m2 🔸Lokacioni - Shëngjin-Shqipëri -Shit

  Ferizaj Dje, 14:52
  With agreement
 • 2 foto
  NITI-SHITET BANESA 133.9m2 K-I Rr.Gëzim Sahiti
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 133.9m2 K-I Rr.Gëzim Sahiti

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-I 🔸Hapsirë-133.9m2 🔸Lokacioni - Gëzim Sahiti-afer vizonit

  Ferizaj Dje, 14:52
  With agreement
 • 4 foto
  NITI-SHITET BANESA 81.73m2 K-IX
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 81.73m2 K-IX

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-IX 🔸Hapsirë-81.73m2 🔸Lokacioni - Lagjja e re-Afër Shkollës Mjeksis

  Ferizaj Dje, 14:04
  With agreement
 • 5 foto
  NITI-SHITET BANESA 80m2 K-X Lagje te re
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 80m2 K-X Lagje te re

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-X 🔸Hapsirë-80m2 🔸Lokacioni - Astrit Bytyqi- Lagje te re -Banesa N

  Ferizaj Dje, 13:59
  With agreement
 • 4 foto
  NITI-SHITET BANESA 88.84m2 K-VII
  Apartment / Apartment

  NITI-SHITET BANESA 88.84m2 K-VII

  🔸Shitet - Banesa /Ferizaj 🔸Kati-II 🔸Hapsirë-88.84m2 🔸Lokacioni - Lagjja e re-Afër Shkollës Mjekësi

  Ferizaj Dje, 13:59
  With agreement