Huawei P30 Pro ( 8 Giga Ram dhe 256 Giga Memorie )

Price: 25,000.00 Lek
Huawei P30 Pro ( 8 Giga Ram dhe 256 Giga Memorie )

details

posted
4 January 14:32
category
Elektronikë > Pjese per kompjuter
country
Albania > Tirana region > Tirana

Description

Huawei P30 Pro me 8GB Ram dhe 256 GB Memorie PS: Me play store*

Celulari eshte i perdorur ne gjendje si i ri!

Perfshihet gjithashtu ne cmim:

Karikuesi origjinal 40W
Kufje me kabell type C
Kellef
Xham mbrojtes

Transporti Falas!