R&R COMPUTER OFRON SUPORT TEKNIK HARDWARE-SOFTWARE

Price: With agreement

details

posted
8 January 11:18
category
Elektronikë > Kompjutera
country
Albania > Tirana region > Tirana

Description

OFROJME SHERBIME HARDWARE & SOFTWARE

PROGRAME ING TE GJITHA AUTOCAD - 3DMAX-FOTOSHOP - ETJ IOS - WINDOWS

SOFTE PER MUZIK IOS-WINDOWS E SHUME TE TJERA

PJESE KOMPJUTERIKE PC & LAPTOP & IPAD & ANDROID ETJ

R&R Computer Services ka sukses të garantuar në rregullimin e pjesëve kompjuterike ,po ashtu edhe shitjes së artikujve Second Hand.
R&R Computer Services e ofron këtë mundësi në mënyrë që konsumatorët të blejnë produkte të një teknologjie të përparuar me çmime shumë ekonomike.
Misioni ynë është që të përmirësojmë standartin e jetesës së njerëzve me cmime më ekonomike në krahasim me konkurencën.
Ne ofrojmë respekt dhe përkushtim ndaj klientëve tanë!

“R&R” Computer Service . Rr Islam Alla Rr Kavajes. Tirane
Tel: +355 67 4054018 Tel: +355 69 43 39723
Mail:<a href="/cdn-cgi/l/email-protection" class="__cf_email__" data-cfemail="0c65626a634c6f7e7f226d60">[email protected]</a>
Web:crs.al